جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد
-
mahan alizadeh رنگی یا سیاه سفید؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شدهReza Estendi
من انتشارات میدم این قیمت درمیاد . نسبت به جاهای دیگه ارزون تره بازم
سیاه سفید ولی اگه بخواین رنگی بگیرین فرقی نداره همون حدودا درمیاد
من برام فرقی نداشت سیاه سفید باشه ولی خب ممکنه برای یه دوست دیگه ای مهم باشه ک جزواتش رنگی باشن -
Yegane Dehqan
اگه بود که من پیدا میکردمنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahan alizadeh فکر کنم دوباره موجود کردن چون پیامکش هی برای من میاد .
-
mahan alizadeh فکر کنم دوباره موجود کردن چون پیامکش هی برای من میاد .
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan
بله الان اصلا تو سایت موجود شد و قیمتش هم اومد -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها قیمت شیمی ابریشم خیلی بالاس و فکر میکنم بالای ۳۰۰ بود نظر شما چیه؟ سهراب جان یه توضیح درباره این قیمتها میدی؟
-
Ali Malti
واقعاً قیمتاشون خیلی خیلی زیاده، ای کاش یه طرح پرچمی چیزی هم برا جزوه ها می زاشتننوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara Aliakbari من بیرون قیمت کردم دروس تجربی ۹۸۰ در اومد اما داخل سایت خیلی بیشتره
-
Yegane Dehqan
بله الان اصلا تو سایت موجود شد و قیمتش هم اومدنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahan alizadeh قبل سفارش ببین جوهرافشانه یا اینکه دیجیتال
قیمت نصف به نصف فرق میکنه -
mahan alizadeh قبل سفارش ببین جوهرافشانه یا اینکه دیجیتال
قیمت نصف به نصف فرق میکنهنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli چه فرقی دارن باهم ؟
-
sina bigdeli چه فرقی دارن باهم ؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاسما نادری کیفیتشون خیلی فرق داره
-
سلام، همه جزوه ها تو سایت چی بخونم موجود شد.
.
.
.
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam قیمتا واقعا زیاده
منکه میخوام از سایت مکس کپی سفارش بدم خیلی ارزون تر میشه مثلا زبان 45 تومن میشه فیریک 106 تومن
-
اسما نادری کیفیتشون خیلی فرق داره
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli خب کدومش بهتره؟
-
sina bigdeli خب کدومش بهتره؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاسما نادری دیجیتال
-
سلام، همه جزوه ها تو سایت چی بخونم موجود شد.
.
.
.
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
sohrab
لطفا یه تخفیفی در نظر بگیرید قیمتا سنگینه -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Reza Estendi
من انتشارات میدم این قیمت درمیاد . نسبت به جاهای دیگه ارزون تره بازم
سیاه سفید ولی اگه بخواین رنگی بگیرین فرقی نداره همون حدودا درمیاد
من برام فرقی نداشت سیاه سفید باشه ولی خب ممکنه برای یه دوست دیگه ای مهم باشه ک جزواتش رنگی باشنالمپیادیانوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهmahan alizadeh
سیاه سفید اینقد دادی؟؟؟
همشو سیاه سفید دو رو مکس کپی میزنع 800 تومن (دو رو ورقه ای ۳۵۰ تومن) با بهترین جنس جوهر و کاغذ موجود در بازار برات سیمی هم میکنع ته ته تهششش بخاد 900 تومن بشع سیاه سفید... خرید بالای 700 تومنم ارسال رایگانع
.
.
با این مدل توضیحات ساموراییم،
فشارت نیوفته داداش گلم
یوسینگ آدرنالین شات نو... -
mahan alizadeh قبل سفارش ببین جوهرافشانه یا اینکه دیجیتال
قیمت نصف به نصف فرق میکنهنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
من که خودم کپی میگیرم . برا بقیه دوستان گفتم
ولی همچین چیزی که میگید رو ننوشته
و واقعیتش اصلا نمیدونم چی هست -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام بچه ها قیمت شیمی ابریشم خیلی بالاس و فکر میکنم بالای ۳۰۰ بود نظر شما چیه؟ سهراب جان یه توضیح درباره این قیمتها میدی؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Dehghan
سلام اره الان قیمتارو دیدم و به نظرم واقعا بالا بودن
البته شیمی عکس زیاد داره شاید به خاطر این گرونه -
Amirreza Vafaei Moghadam قیمتا واقعا زیاده
منکه میخوام از سایت مکس کپی سفارش بدم خیلی ارزون تر میشه مثلا زبان 45 تومن میشه فیریک 106 تومن
Nrjs D
چطوری حساب کردید؟
شما اگه بخواید سیاه سفید هم جزوه زبان آقای چیذری رو پرینت بگیرید میشه ۹۳۰۰۰ تومن -
من تا حالا تجربه خرید از سایت چی بخونم رو نداشتم.
شاید این قیمت برا عموم هست. و برا راه ابریشمی ها کد تخفیفی وجود داشته باشه...
از طرفی گفته بودند که این جزوات فقط برا راه ابریشمی هاست و هرکسی نمیتونه ازش استفاده کنه، احتمال وجود کد تخفیف رو بالاتر میبره. -
Mohammad Dehghan شیمی و زیست توی تخصصی ها تمام رنگیه به همین دلیل قیمتش بالا تره.
الان توی کپی مکس کمترین کلاس رنگیش برای شیمی دو رو ۵۰۰ خورده ای در میاد