لطفاا راهنمایی کنید
-
سلام دوستای عزیز امیدوارم که حالتون خووب باشه
یه چندتا مشکل دارم نمیدونم چیکار کنم
لطفا کمک کنید
من با برنامه آلاء پیش نرفتم خودم بودجه بندیه گزینه دورو دیدم و از رو اون خوندم(ازموناش شرکت نمیکنم
)
متاسفانه بخاطر یه سری مشکلااتت از ۹ مهر شروع به خوندن کردم و الان یه سری مبحثو کلی تست نزده مونده
️
اول اینکه بنظرتون فرسنگ دوم هم با بودجه بندیه گزینه دو پیش برم و خودم برنامه بنویسم یا اینکه قلمچی؟و اینکه بنطرتون هفته اولو برنامه بنویسم فقط واسه فرسنگ اول که عقب موندم،یا همزمان فرسنگ دوم و اولو باهم بخونم (و بیشتر فرسنگ دوم رو تو برنامه بزارم)
-
لطفا کمک کنید
من با برنامه آلاء پیش نرفتم خودم بودجه بندیه گزینه دورو دیدم و از رو اون خوندم(ازموناش شرکت نمیکنم
)
متاسفانه بخاطر یه سری مشکلااتت از ۹ مهر شروع به خوندن کردم و الان یه سری مبحثو کلی تست نزده مونده
️
اول اینکه بنظرتون فرسنگ دوم هم با بودجه بندیه گزینه دو پیش برم و خودم برنامه بنویسم یا اینکه قلمچی؟و اینکه بنطرتون هفته اولو برنامه بنویسم فقط واسه فرسنگ اول که عقب موندم،یا همزمان فرسنگ دوم و اولو باهم بخونم (و بیشتر فرسنگ دوم رو تو برنامه بزارم)
-
لطفا کمک کنید
)
️
Setare Ghorbani سلام اینجا پر موردش صحبت کردیم
https://forum.alaatv.com/post/2236584
بفرمایید -
Setare Ghorbani سلام اینجا پر موردش صحبت کردیم
https://forum.alaatv.com/post/2236584
بفرماییدz Gheibi ممنونم
فقط اینکه با بودجه بندیه همون گزینه دو پیش برم؟ -
-
z Gheibi ممنونم
فقط اینکه با بودجه بندیه همون گزینه دو پیش برم؟Setare Ghorbani خواهش می کنم
برنامه اصلی تون چیه؟ آزمون گزینه دو؟ پی با همون آزمون البته کلا با آزمون باشید بهتره چون نتیجه آزمون واقعی تر میشه -
Setare Ghorbani خواهش می کنم
برنامه اصلی تون چیه؟ آزمون گزینه دو؟ پی با همون آزمون البته کلا با آزمون باشید بهتره چون نتیجه آزمون واقعی تر میشهz Gheibi ازمون ثبت نام نمیکنم فعلا فرسنگ یک رو با بودجه بندیه گزینه دو پیش رفتم
-
z Gheibi ازمون ثبت نام نمیکنم فعلا فرسنگ یک رو با بودجه بندیه گزینه دو پیش رفتم
Setare Ghorbani اشکالی نداره ثبت نام نکنید اما باید خودتون از خودتون از مباحثی که خوندید آزمونی بگیرید تا ایرادات تون رفع بشه و درک درستی از خوانده ها تون به دست بیارید
-
Setare Ghorbani اشکالی نداره ثبت نام نکنید اما باید خودتون از خودتون از مباحثی که خوندید آزمونی بگیرید تا ایرادات تون رفع بشه و درک درستی از خوانده ها تون به دست بیارید
z Gheibi آره حتما میگیرم همین قصدو داشتم متاسفانه اینسری نشد
ممنون دوست عزیز از راهنماییت -
z Gheibi آره حتما میگیرم همین قصدو داشتم متاسفانه اینسری نشد
ممنون دوست عزیز از راهنماییتSetare Ghorbani خواهش می کنم
حتما انجام بدین پر هر شرایطی چون خیلی مهمه