خلاصه نویسی
-
سلام.
دوستان اگه راجب خلاصه نویسی تاپیکی هست یا مطلب خوب و به درد بخوری داره ممنون میشم تو این تاپیک بزارین.
درباره اینکه تو خلاصه نویسی چه مطالبی باید نوشته بشه؟
نکات یا تیپ تست های متفاوت از یه درس؟
خلاصه نویسی ها یه دفتر جدا باشه یا هر مطلب تو یه برگه کفایت میکنه؟ -
سلام.
دوستان اگه راجب خلاصه نویسی تاپیکی هست یا مطلب خوب و به درد بخوری داره ممنون میشم تو این تاپیک بزارین.
خلاصه نویسی ها یه دفتر جدا باشه یا هر مطلب تو یه برگه کفایت میکنه؟ -
سلام
تو کانال تلگرام اقای علیرضا افشار یه ویس گذاشتن جدیدا در این مورد
تو کانال مدیکال هم یه پادکست دربارش هست
-
سلام.
خلاصه نویسی ها یه دفتر جدا باشه یا هر مطلب تو یه برگه کفایت میکنه؟Amir 6 سلام خوبی؟
درباره ی تاپیک که من چیزی نمیدونم ولی خب روشی که خودم خلاصه نویسی میکنم رو میگم..شاید به درد خورد،
قبلش بیا مشخص کن که قراره چه دروسی رو خلاصه نویسی کنی و بعد اینکه مشخص شد دیگه همیشه داشته باش یعنی استمرار رو حفظ کن وسطای راه نذارش کنار چون معمولا اینجوریه که یکی مثل خودم هفته های اول نتیجه درستی نمیگیرم و کلا میذارم کنار وخب این درست نیست اگه استمرار داشته باشی حالا بر فرض مثال مثل لغات زبان و ادبیات با مرور تاثیرشو میبینی(حداقل من که اینجویم)حالا طرز نوشتن خلاصه برا هردروسی فرق داره پس بعد اینکه دروست مشخص شد بیا طرز نوشتنو برای خودت تایین کن مثلا چیزی مثل ادبیات که تاپیک هم زدی براش،من آرایه هارو که خوندم همزمان با خوندن درسنامه تست آموزشی میزنم بعد خوندن درسنامش و تستی که زدم یه وقفه میندازم بینش مثلا میرم سراغ درس دیگه بعد یکم زمان میام هرچی از اون آرایه هایی که خوندم به زبون خودم رو برگه های ده در ده مینویسم که چون حالا با جعبه لایتنر میخونم روال بشه حالا اگه خواستی بگو تا یه نمونشو بفرستم برات،،
حالا یه درسی مثل زیست که قاعدتا خودتم میدونی اصلا خلاصه نمیشه کرد مگر اینکه کل کتابو با قید و فعل و شکل بنویسی😐
خو من چون اجبارم کرده بودن در هرصورت باید خلاصه داشته باشی😂اومدم بعد هر آزمون ،،اون تحلیلی که شما دارید رو من به عنوان خلاصه مینویسم
سوالایی که غلط بود یا درست بود ولی نکته جدید داشت یا کلا نزدم یا حتی شک دوگزینه بود یه تحلیلی میکنم خلاصشو رو همون برگه ها که گفتم مینویسم،،ولی سعی کن اگه وقت کردی بعد هر گفتار مطالبی که حس کردی یادت میره یا به قول آقای موقاری ترکیب میکنه برات رو بنویسی همین به عنوان یه خلاصه میشه برای من
دروسی مثل ریاضی فیزیک رو من خودم فقط فرمول رو خلاصه مینویسم مگر اینکه یه تست رو مثل زیست براش تحلیل کنم...
شست خودم درد گرفت مغز تو که هیچی دیگه ببخشید طول کشید😐😂 -
amirmohammad shakeri
نکات خیلی خوب و کاربردی بود
و بسیار طولانی و فسفرسوز😂
زحمت کشیدین. -
amirmohammad shakeri
نکات خیلی خوب و کاربردی بود
و بسیار طولانی و فسفرسوز😂
زحمت کشیدین.Amir 6 بله😂
خواهش میکنم