فیزیک تجربی دوازدهم استاد طلوعی لطفاراهنمایی کنید
-
سلام وقت بخیر، دوستان من راه ابریشم فیزیک تجربی استاد طلوعی گرفتم از اموش دبیر مدرسم راضی نیستم برای دوازدهم میتونم فقط فیلم های ابریشم فیزیک دوازدهم ببینم استاد روش هایی ارائه میده تو امتحان نهایی کاربرد داره نمره کم نمیشه؟ یا فقط تست؟به درد کنکور میخوره؟
اگه فقط برا تست کنکور خوبه بنظرتون برای فیزیک ۱۲تجربی چیکار کنم؟ -
سلام
خب نمره کم بشه که بعید میدونم با تدریس استاد کم بشه تازه اگه کم بشه مگه اتفاق خاصی میوفته؟ -
سلام
خب نمره کم بشه که بعید میدونم با تدریس استاد کم بشه تازه اگه کم بشه مگه اتفاق خاصی میوفته؟sina bigdeli منظورم این نیست مشکل تدریس استاده مثلا تو کنکور ۴گزینه هدف درست بودن جواب اخری ولی امتحانات نهایی جواب کامل وتشریحی میخواد استاد روش هایی میگه که بجای راه حل های طولانی وفرمولی سریع به جواب نمیدونم تو امتحان نهایی ایراد میگیرن از این یا نه ؟
-
سلام
خب نمره کم بشه که بعید میدونم با تدریس استاد کم بشه تازه اگه کم بشه مگه اتفاق خاصی میوفته؟sina bigdeli تلاش کنی وقت بزاری درس بخونی امتحان بدی بجای ۱۹ بشی ۱۵ فرق نداره؟
-
sina bigdeli تلاش کنی وقت بزاری درس بخونی امتحان بدی بجای ۱۹ بشی ۱۵ فرق نداره؟
hajar esmaeilzade گیریم شما اصلا 20 شدی .خب ک چی؟
واینکه همه مطالب با راه حل اصولی گفته شده نه اجی مجی لاترجی -
hajar esmaeilzade گیریم شما اصلا 20 شدی .خب ک چی؟
واینکه همه مطالب با راه حل اصولی گفته شده نه اجی مجی لاترجیsina bigdeli خیلی راهنمایی کردی خسته نباشی
-
اگه میخایی تشریحی خوب نتیجه بگیری
کتاب کار بگیر -
راه ابریشم استاد طلوعی برای کنکور عالیه نه امتحان نهایی
-
اگه میخایی تشریحی خوب نتیجه بگیری
کتاب کار بگیرmahdi abdollahpour ممنون از راهنماییتون
کتاب مثل دبیر نمیشه؟ -
sina bigdeli خیلی راهنمایی کردی خسته نباشی
hajar esmaeilzade خواهش میکنم بازم راهنمایی خواستی بیا پیش خودم
-
mahdi abdollahpour ممنون از راهنماییتون
کتاب مثل دبیر نمیشه؟hajar esmaeilzade
داداش درسته کتاب مثل دبیر نمیشه
ولی راه ابریشم برای کنکوره نه تشریحی خردادطوری
راستی برو سایت الا رو بگرد
برای ازمون نهایی هم فیلم و جزوه داره -
سلام وقت بخیر، دوستان من راه ابریشم فیزیک تجربی استاد طلوعی گرفتم از اموش دبیر مدرسم راضی نیستم برای دوازدهم میتونم فقط فیلم های ابریشم فیزیک دوازدهم ببینم استاد روش هایی ارائه میده تو امتحان نهایی کاربرد داره نمره کم نمیشه؟ یا فقط تست؟به درد کنکور میخوره؟
اگه فقط برا تست کنکور خوبه بنظرتون برای فیزیک ۱۲تجربی چیکار کنم؟hajar esmaeilzade سلام، اگه دیدی راه ابریشم تو بعضی قسمت ها برا امتحان تشریحی بدرد نمیخوره میتونی ۰ تا ۱۰۰ فیزیک دوازدهم رو رایگان ببینی....مثلا خود فصل۱ دوازدهم توسط خود آقای طلوعی ضبط شده و بطور ۱۰۰درصدی برای امتحان تشریحی قابل استفاده هست.
-
hajar esmaeilzade
داداش درسته کتاب مثل دبیر نمیشه
ولی راه ابریشم برای کنکوره نه تشریحی خردادطوری
راستی برو سایت الا رو بگرد
برای ازمون نهایی هم فیلم و جزوه دارهmahdi abdollahpour رفتم ۲دبیر هست حمیدفدایی ،فرشید داداشی(فقط ۳فصل تدریس داره)
استاد کازرنیان هم صفرتاصد فیزیک کنکور داره با نمونه سوال نهایی -
hajar esmaeilzade سلام، اگه دیدی راه ابریشم تو بعضی قسمت ها برا امتحان تشریحی بدرد نمیخوره میتونی ۰ تا ۱۰۰ فیزیک دوازدهم رو رایگان ببینی....مثلا خود فصل۱ دوازدهم توسط خود آقای طلوعی ضبط شده و بطور ۱۰۰درصدی برای امتحان تشریحی قابل استفاده هست.
رضا لطیفی 0 ممنون
تو جستجو نمیاره استاد طلوعی روفقط دبیر فدایی وداداشی هستش
استاد کازرنیان هم ۰تا۱۰۰فیزیک کنکور داره -
رضا لطیفی 0 ممنون
تو جستجو نمیاره استاد طلوعی روفقط دبیر فدایی وداداشی هستش
استاد کازرنیان هم ۰تا۱۰۰فیزیک کنکور دارهhajar esmaeilzade تو گوگل سرچ کن میاره.....تو اپ نیست.
-
hajar esmaeilzade تو گوگل سرچ کن میاره.....تو اپ نیست.
رضا لطیفی 0 ممنون از راهنماییتون
-
اگه فقط برا تست کنکور خوبه بنظرتون برای فیزیک ۱۲تجربی چیکار کنم؟hajar esmaeilzade سلام تست و تشریحی .کنکور و نهایی ...از هم جدا نیست.طبق تجربه من با دیدن راه ابریشم فیزیک میتونید در هر دو مورد عملکرد خوبی داشته باشید.(البته نه صرفا پلی کردن فیلم وبیتوجه رد شدن از اون ...)
-
mahdi abdollahpour رفتم ۲دبیر هست حمیدفدایی ،فرشید داداشی(فقط ۳فصل تدریس داره)
استاد کازرنیان هم صفرتاصد فیزیک کنکور داره با نمونه سوال نهاییhajar esmaeilzade باز به نتیجه نرسیدی
تیکت بزن از مشاور الا بپرس