چرا نصف فصل چهارم دهم تو فرسنگ دومه مابقیش فرسنگ ۳
-
سلام
اون دوستایی که فیزیک اقای کازرانیان دارن و رشته ریاضی هستن ، لطفا کمک کنن
چرا فصل ۴ دهم به بودجه بندی ازمون بعدی هستش
یه سریش تو فرسنگ ۲ ، یه سریش تو فرسنگ ۳
واقعا گیج شدم کدومو بخونم ، تیکت هم زدم گفتن خودتون تطبیق بدید ، خدا انصافتون بده ما اینقدر سرمون شلوغه خداوکیلی وقت میکنیم ، این کار به این حساسی رو انجام بدیم -
سلام
واقعا گیج شدم کدومو بخونم ، تیکت هم زدم گفتن خودتون تطبیق بدید ، خدا انصافتون بده ما اینقدر سرمون شلوغه خداوکیلی وقت میکنیم ، این کار به این حساسی رو انجام بدیمامیر رضا فتح اللهی به قرآن مجید سخت نبود اگه مثل تابستون یه برنامه تبدیل میدادن ، ما دانش اموزان الان گناهمون چیه ، غلط کردیم فیزیک اقای کازرانیان خریدیم ، تا کی باید شاکی باشیم، بسه دیگه ، اون از تدریس اینم از محتوای به هم ریخته فرسنگ ها
-
ا امیر رضا فتح اللهی marked this topic as a question on
-

کدومشون واقعا ؟؟ -
سلام
واقعا گیج شدم کدومو بخونم ، تیکت هم زدم گفتن خودتون تطبیق بدید ، خدا انصافتون بده ما اینقدر سرمون شلوغه خداوکیلی وقت میکنیم ، این کار به این حساسی رو انجام بدیمامیر رضا فتح اللهی دوست عزیز خودت خسته نشدی اینقد تاپیک انتقادی زدی؟ خو یکم استراحت کن 😂
هر موقع تاپیک شما میاد مطمئن میشم یه مشکلی دوباره بوجود اومده 😂😂😂
چند تا پست آخرتو ببین خودت متوجه میشی -
امیر رضا فتح اللهی دوست عزیز خودت خسته نشدی اینقد تاپیک انتقادی زدی؟ خو یکم استراحت کن 😂
هر موقع تاپیک شما میاد مطمئن میشم یه مشکلی دوباره بوجود اومده 😂😂😂
چند تا پست آخرتو ببین خودت متوجه میشیمهدی خسروی 0 بله ، بله دوست عزیز
همه چی گل و بلبلِ میدونم ، ما هم این وسط حوصلمون سر رفته میایم اینجا انتقاد میکنیم 😕 -
مهدی خسروی 0 بله ، بله دوست عزیز
همه چی گل و بلبلِ میدونم ، ما هم این وسط حوصلمون سر رفته میایم اینجا انتقاد میکنیم 😕امیر رضا فتح اللهی همه چی گل و بلبل نیست ولی اینجوری هم به خودت آسیب میزنی هم به بقیه ، من واقعا اینقد از دست آلا ناراحتم که حد نداره ولی دیگع اتفاقیه که افتاده سال کنکورتو سر این چیزا میخوای خراب کنی؟
-
شما رشتت چی بوده؟
-
شما رشتت چی بوده؟
Mohammad Ramezani ریاضی
-
امیر رضا فتح اللهی اخه فیزیک اقای کازرانیان پارسال برای تجربی ها بوده...برا همین بودجه بندیش بر اساس گزینه 2 بوده...حالا که چیزی نشده،مطلب تماما هست فقط تنها چیزی که هست اینه که نصفش توی فرسنگ 2 هستش و نصفش تو فرسنگ 3