توضیح آزمایش
-
سلام در ازمایش مقایسه ی مقدار نسبی co2در هوای دمی و بازدمی در تستی گفته شده بود هم در دم هم در بازدم حباب از لوله ی بلند خارج میشه ولی به نظر خودم اینطوری درست نبود بعد رفتم ببینم خود راهنمای معلم که از طرف خود اموزش پرورشه چطور جواب داده و بازم همینطور بود منتها هم در کتاب تست هم در راهنما هیچ توضیح قانع کننده ای وجود نداشت میشه بگید آیا من اشتباه میکنم و اگه اشتباه فکر میکنم درستش رو با دلیل توضیح بدید🙏🏻
تجربیا z Gheibi -
N Nila YS marked this topic as a question on
-
سلام در ازمایش مقایسه ی مقدار نسبی co2در هوای دمی و بازدمی در تستی گفته شده بود هم در دم هم در بازدم حباب از لوله ی بلند خارج میشه ولی به نظر خودم اینطوری درست نبود بعد رفتم ببینم خود راهنمای معلم که از طرف خود اموزش پرورشه چطور جواب داده و بازم همینطور بود منتها هم در کتاب تست هم در راهنما هیچ توضیح قانع کننده ای وجود نداشت میشه بگید آیا من اشتباه میکنم و اگه اشتباه فکر میکنم درستش رو با دلیل توضیح بدید🙏🏻
تجربیا z GheibiNila YS سلام وقتی از لوله حباب خارج میشه ک از انتهای لوله آب خارج بشه. با دمیدن فشار هوای لوله بلند ظرف الف زیاد میشه و با خارج شدن آب از اون حباب ایجاد میشه.با بازدم فشار هوای بالای سطح آب در طرف شماره ب کم میشه و آب از لوله بلند خارج و در نتیجه باز هم حباب ایجاد میشه
-
تجربیا z Gheibi -
Nila YS سلام عزیزم ببخشید اون موقع دیدم بلد نبودم بعد فراموش کردم 🙏🏻
اگر حل نشده برم مطالعه کنم؟