رنای بالغ
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@sara-haghighatrad سلام
بله -
@sara-haghighatrad سلام
بلهReyhaneh Moradi ممنونم
ولی گزینه یک این تست رو ببینید
مخصوصا اونجایی که هایلایت کردم

-
Reyhaneh Moradi ممنونم
ولی گزینه یک این تست رو ببینید
مخصوصا اونجایی که هایلایت کردم

@sara-haghighatrad توی رونویسی که تقریبا مطمئنم از rna پیک استفاده میشه
اما این نکته فکر کنم فرق داره،میگه که طول رنای پیک ممکنه با طول رنای ریبوزومی یکسان باشه اما وظایفشان با هم فرق داره و مثل هم نیست. -
@sara-haghighatrad توی رونویسی که تقریبا مطمئنم از rna پیک استفاده میشه
اما این نکته فکر کنم فرق داره،میگه که طول رنای پیک ممکنه با طول رنای ریبوزومی یکسان باشه اما وظایفشان با هم فرق داره و مثل هم نیست.Reyhaneh Moradi خو ببینید توی سوال گفته طول دو رنای بالغ
پس اگه ما بگیم هر رنای بالغی رنای پیکه پس وظایف مشابهی دارن و باید درست بگیریم
و تو خود پاسخنامه حرفی از رنای ریبوزومی زده یعنی فقط رنای پیک مد نظرش نیستنمیدونم اینا نظر من بودن
حالا میخواین همیار و منشن کنم مطمئن تر شیم🌸 -
Reyhaneh Moradi خو ببینید توی سوال گفته طول دو رنای بالغ
و تو خود پاسخنامه حرفی از رنای ریبوزومی زده یعنی فقط رنای پیک مد نظرش نیستنمیدونم اینا نظر من بودن
حالا میخواین همیار و منشن کنم مطمئن تر شیم🌸@sara-haghighatrad بله حق با شماست،منم دیگه گیج شدم🤦🏻♀️
-
@sara-haghighatrad بله حق با شماست،منم دیگه گیج شدم🤦🏻♀️
Reyhaneh Moradi
نه نه گیج نشید😁
الان این سوال و از ذهنتون پاک کنید که بعد ک جواب قطعی شنیدیم تو ذهنمون ثبتش کنیم😁🌸 -
Reyhaneh Moradi
نه نه گیج نشید😁
الان این سوال و از ذهنتون پاک کنید که بعد ک جواب قطعی شنیدیم تو ذهنمون ثبتش کنیم😁🌸@sara-haghighatrad چشم🤚🏻❤😂
-
@sara-haghighatrad چشم🤚🏻❤😂
Reyhaneh Moradi
بی بلا😁🤭 -
@sara-haghighatrad در رنای بالغ گفته است:
سلام دوستان
لفظ رنای بالغ فقط برای mrna هست یا نه؟ببین من فکر میکنم اصن اشتباه متوجه شدی(معلومه که به هرنوع رنایی چه باغ و چه نابالغ میگن رنای پیک)
اما اون تصویری که فرستادی داره میگه اگه رنای رونویسی شده، tRNA یا rRNA باشند، از اونجایی که همه رنا ها دچار تغییر میشن، طولشون برابر باشه لزوما از یه جنس اند که این غلطه!
فکر کنم مشکل تو این دو تاست:
اولا فکر میکنی فقط رنای پیک میتونه تغییر کنه. اما باید بدونی کتاب فقط از تغییرات رنای پیک حرف زده اما همه شون تغییر میکنند(مثل رنای ناقل که پیوند هیدروژنی برقرار میکنه و تا میخوره)
دوما این تست اصلا به اون گیر نداده! به طول رناها گیر داده -
سلام دوستان
لفظ رنای بالغ فقط برای mrna هست یا نه؟ببین من فکر میکنم اصن اشتباه متوجه شدی(معلومه که به هرنوع رنایی چه باغ و چه نابالغ میگن رنای پیک)
اما اون تصویری که فرستادی داره میگه اگه رنای رونویسی شده، tRNA یا rRNA باشند، از اونجایی که همه رنا ها دچار تغییر میشن، طولشون برابر باشه لزوما از یه جنس اند که این غلطه!
فکر کنم مشکل تو این دو تاست:
اولا فکر میکنی فقط رنای پیک میتونه تغییر کنه. اما باید بدونی کتاب فقط از تغییرات رنای پیک حرف زده اما همه شون تغییر میکنند(مثل رنای ناقل که پیوند هیدروژنی برقرار میکنه و تا میخوره)
دوما این تست اصلا به اون گیر نداده! به طول رناها گیر داده@m-sina دقیقا منم همینو میگم
منظور تست فقط اندازه Rna هاست -
Reyhaneh Moradi خو ببینید توی سوال گفته طول دو رنای بالغ
حالا میخواین همیار و منشن کنم مطمئن تر شیم🌸 -
@m-sina
Reyhaneh Moradi
دوستان ممنونم🌸
همیار میگن هر رنای بالغی رنای پیک نیست -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@m-sina
Reyhaneh Moradi
دوستان ممنونم🌸
همیار میگن هر رنای بالغی رنای پیک نیست@sara-haghighatrad 🌹🌹
-
@m-sina
Reyhaneh Moradi
دوستان ممنونم🌸
همیار میگن هر رنای بالغی رنای پیک نیست@sara-haghighatrad در رنای بالغ گفته است:
@m-sina
Reyhaneh Moradi
دوستان ممنونم🌸
همیار میگن هر رنای بالغی رنای پیک نیستشاید ایشون علمی اش رو میگن ولی تغییرات برای همه رناها (برحسب کتاب) وجود داره(طوری که حتی خود تست هم همینو تایید میکنه)
-
@m-sina
Reyhaneh Moradi
دوستان ممنونم🌸
همیار میگن هر رنای بالغی رنای پیک نیستشاید ایشون علمی اش رو میگن ولی تغییرات برای همه رناها (برحسب کتاب) وجود داره(طوری که حتی خود تست هم همینو تایید میکنه)