سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چرا داره اینطور میگذره...
-
دلم خیلی گرفته راه ابریشمیم میخواستم از راه ابریشم از تابستون شروع کنم ولی هیچ کاری نکردم چیزای که خونده بودمم تقریبا یادم رفته
گفتم از مهر با آزمون پیش برم بازم نشد
الانم موندم چیکار کنم
احساس ناامیدی دارم واقعا سردردگمم
دارم از درسای مدرسه هم عقب میفتم
خسته شدم از این وضع ....برنامه میچینم ولی هیچ...:)
فکر کنم امسال قرارپشت کنکور بمونم...
@راه-ابریشمی-ها
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
فاطمه موسوی 0 ناراحت نباش عزیزم همه از این روزا دارن ناراحت نباش
-
فاطمه موسوی 0 سلام شما تا لحظه ای ک پاسخبرگ کنکورتون تحویل میدید فرصت دارید. رتبه برتر نشید از الان مقصر خودتونید چون زمان( کافی) دارید. فکر کردن به سال بعد و از الان بخونم میشه یا نه؟کسی بوده از الان شروع کنه و.. فکرایی بوده ک هر سال هزاران کنکوریو به شکست رسونده.لطفا بهونه نیارید هیچکس از ی دختر غر غرو ضعیف خوشش نمیاد شروع کنید .... درس بخونید ...کم کم همه چی درست میشه...
-
فاطمه موسوی 0 سلام , اول اینکه من در حد مشاوران عزیز نیستم فقط خواستم یکم کمک کنم
من خودم تابستون همین مشکلو داشتم
اما از مهر تصمیم گرفتم مطالب رو اول خوب یاد بگیرم یا حفظ کنم
همون روز در تایم استراحت در ذهنم مرور کنم
جتی شبا قبل اینکه بخوابم در ذهنم مطالبی (عنصر های شیمی , مطالب حفظی دینی , لعات, اصول گرامر و ...) که همون روز یاد گرفته بودم مرور میکنم
اما در کتابی مثل ریاضی برای من این روش جوابگو نیست فقط با تست زیاد میتونم له تسلط برسم
امیدوارم که کمکی کرده باشم -
فاطمه موسوی 0 این حس این روزای همه ی کنکوریاس پکش سنیگینه ولی با یه برنامه ریزی درست پیش ببر فقط 7 ماه موند . جا نزن.
-
فاطمه موسوی 0 هنوز اول راهه:))) ناامید نشو اگه عقب موندی پایه رو فعلا نخون قلم چی آزمون جبرانی داره بعدا میتونی فرسنگ یک و برسونی ..
الان دوازدهم رو از اول بخون و ادامه دهم طبق بودجه بندی آزمون بعدی
اینکه موفق نمیشی برنامت و اجرا کنی به نظرم اول بدون برنامه بخون ... یکم اولش سختی داره ولی یکی دو روز که عادت کنی بهتر میشه بعد که بیشتر خوندی برنامه بریز و حتما عملیش کن -
میفهمت.... همین!
-
فاطمه موسوی 0
بیخیال
از الان میگی پشت؟؟
مگه به زمان ربط داره موفق شدن؟
هرچی تا الان بوده و نبوده رو بریز دور از صفر شروع کن با ازمونا برو جلو
فقط مهم ترین اصل اینه
با یه منبع پیش برو به سمت یه هدف
من خودم پارسال یه مدت با مدرسه رفتم بعد منبعمو عوض کردم بعد راه ابریشم گرفتم
هدف مشخصیم نداشتم یه بار میگفتم برسم به ازمون یه بار میگفتم نه ول کن ازمون چیه
و اینا بود که منو امروز پشت کنکوری کرد
با یه برنامه منسجم پیش برو از همین الان خوب بخونی میرسی چند بار تا کنکور مرور کنی -
فاطمه موسوی 0
عادیه ولی نباید طولانی بشه...️ -
sallar savadkoohi وای دقیقا اشتباهات پارسال من
-
سلام دوست عزیز
منم خیلی داغونم اصلا موندم واقعا -
بچه ها میشه لطفا منو راهنمایی کنید
اخه چن روز ک موندم چیکار کنم این مشاورم رو لغوش کنم یا نه ؟؟
راستش اصلا اون طوری ک من میخوام نیست برنامه هاش با فرسنکا جور نیس زیاد
واقعا روز ب روز دارم سردرگم تر میشم از اون ور می ترسم اینو لغوش کنم و خودمم نتونم برنامه خوبی بنویسم
واقعا امشب انقدی ک فک کردم زده ب سرم و خوابم نمیبره
لطفا کمکم کنید خواهش میکنم
شما چطوری میخونید ک هم به کلیپا و هم به خود کتاب و تستا میرسید -
-
فاطمه موسوی 0 سلام دوست خوبم
من خودمم هزار بار این بلا سرم اومده ولی باید باهاش کنار بیای...
تلقین کردن خیلی مهمه ... وقتی که به خودت تلقین میکنی که نمیشه...مطمئن باش نمیشه.....
از همین الان نباید بگی فک کنم پشت کنکوریم،این خودش خیلی تاثیر منفی میذاره تو درس خوندنا...
خیلیا تازه شروع کردن پس تو هم میتونی الان شروع کنی اما مهم اینه که پر قدرت قدم برداری و از بقیه جلو بزنی -
moono mm
سلام
ببخشید این کتاب اسمش چیه؟ -
فاطمه موسوی 0 سلام رفیق من خودمم همینطورم
گاها اینقدر بی انرژی میشم ک حتی نمیتونم ی حضور سر کلاس بزنم!!!
همین دیشب از ساعت چهار از خواب بیدار شدم تا صبح بیدار ولی چه میشه کرد باید ساخت باید عادت کرد یادت نره اگ سختی نباشه هرگز مزه ی شیرینی بعدش رو حس نمیکنی
دختر اینقدررر فرصت داریم نمیگم بگی فرصت داریم و کلا رها کنی هااا ولی غصه ی فرصت رو نخور چون گذشته دیگه برنمیگرده ولی الان میتونی یکاری کنی بیای اشتباهاتت رو بنویسی دلیل نخوندن هات رو بنویسی و رفع کنیشون یا حداقل بهتر کنی
یه برنامه خوب بنویس به خودت قول بده بگو من میتونم همونطور ک قبلا تونستم قبلا موفق شدم
چن ماه بعد قراره بیایم به خودمون افتخار کنیم بگیم ببین با همه ی مشکلات خستگی ها فشار و استرس کنکور ما تونستیم
امیدوارم تونسته باشم ی کوچولو هم ک شده کمکت کنم موفق باشی البته باشیم -
moono mm در چرا داره اینطور میگذره... گفته است:
فاطمه موسوی 0
عادیه ولی نباید طولانی بشه...️ببخشید این چ کتابیه ؟