سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
چه کلاس انلاینی
-
سلام من یازدهم تجربی ام متاسفانه اختصاصیام خیلی ضعیفن شیمیو خودم میتونم بخونم زیستوهم میشه یکاریش کرد ولی فیزیکم بشدتتتت ضعیفه معلم امسالمونم وحشتناکه هیچی از پارسال و امسال بلد نیستم و نمیفهمم و نمیتونمم خودم بخونم میشه یه کلاس یا اموزشگاه انلاین معرفی کنید که معلم فیزیک و بقیه درساش عالی باشن؟ و بدرد من بخورن؟؟
-
سلام من یازدهم تجربی ام و فیزیکم بشدت از دهم ضعیفه و معلم خوبی هم نداریم میشه یه اموزشگاه انلاین و کلاس انلاین معرفی کنید؟؟؟؟
-
سلام وقت بخیر.
بنظرم کلاس خوبه اما اگه میخواید نتیجه سودمند تری بگیرید از صفر تا صد ها و نکته و تست های اساتید که رایگان در سایت آلا هست استفاده کنید و بعد از یادگیری مفهوم کمی تشریحی و خیلی خیلی تستی کار کنید تا حرفه ای بشید.حتی تو درسی که ضعیفید مثل فیزیک.
موفق باشید -
Parnia Nzri
سلام صبح پاییزی تون بخیر
استاد یاری (توی همین الا) عالیه
میتونید جزوه شون رو هم تهیه کنید که به عنوان منبع اول خوبه و بعد که خوب به تسلط رسیدید یه منبع سخت انتخاب کنید.
و اینکه چون فیزیک دهم و یازدهم خیلی مباحث شون با هم ترکیب نمیشه شما فقط روی یازدهم تمرکز کنید و فیلم های سال یازدهم رو ببینید.
در پناه حق -
Parnia Nzri سلام بچه هارو تگ کنید
@تجربیا -
Parnia Nzri
سلام
برای فیزیک آقا یاری پیشنهاد میکنم
برای زیست اقا موقاری
برای شیمی هم آقا پویان نظر رو معرفی میکنم
دبیرای خیلی خوبی هستن دوره های رایگان شون هم تو آلا هست همون صفر تا صد ها -
Parnia Nzri در چه کلاس انلاینی گفته است:
سلام من یازدهم تجربی ام متاسفانه اختصاصیام خیلی ضعیفن شیمیو خودم میتونم بخونم زیستوهم میشه یکاریش کرد ولی فیزیکم بشدتتتت ضعیفه معلم امسالمونم وحشتناکه هیچی از پارسال و امسال بلد نیستم و نمیفهمم و نمیتونمم خودم بخونم میشه یه کلاس یا اموزشگاه انلاین معرفی کنید که معلم فیزیک و بقیه درساش عالی باشن؟ و بدرد من بخورن؟؟
درسی مثل فیزیک اصلااااا درسنامه به درد نمیخوره
اشتباه منو رو تکرار نکنین
فیزیک اگر درسنامه چیزی دراین در حد ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بخونین و وقت بزارین
بقیش فقققققط تست بزنین توی تست یاد میگیرین -
Parnia Nzri در کلاس انلاین گفته است:
سلام من یازدهم تجربی ام و فیزیکم بشدت از دهم ضعیفه و معلم خوبی هم نداریم میشه یه اموزشگاه انلاین و کلاس انلاین معرفی کنید؟؟؟؟
من مثل شما یازدهم فیزیک دهمم بد بود و معلم بدی هم داشتم با کلیپ شروع کردم ولی خب واقعا اشتباه بود یادنگرفتم و همش بادگیری ناقص بود چون دیدم حل میکنن اما خودم سر تست نمیتونیتم
طبق تجربه من وقتتو بزارین برای تست زدن و کارگاه نکته تست و بزارین برای مرور توی تست یادمیگیرین مطمئن باشین من الان روی ۷۰ میزنم -
moono mm مرسی ازتون میشه بگید از کجا یاد بگیرم؟ چون وقتی بلد نباشم که نمیتونم تست بزنم
-
Parnia Nzri در کلاس انلاین گفته است:
moono mm مرسی ازتون میشه بگید از کجا یاد بگیرم؟ چون وقتی بلد نباشم که نمیتونم تست بزنم
حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه روی درسنامه وقت بزارین که اگه کتاب هم ندارین میتونین از اینترنت دانلود کنین بعد برین سراغ تست ها
سوالات کتاب مخصوصا مثال هاشو رو هم حل کنین -
moono mm در چه کلاس انلاینی گفته است:
Parnia Nzri در چه کلاس انلاینی گفته است:
درسی مثل فیزیک اصلااااا درسنامه به درد نمیخوره
اشتباه منو رو تکرار نکنین
فیزیک اگر درسنامه چیزی دراین در حد ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بخونین و وقت بزارین
بقیش فقققققط تست بزنین توی تست یاد میگیرین*درسی مثل فیزیک اصلااااا کلیپ به درد نمیخوره