امید...؟!
-
سلام بچها
من خیلی سردرگمم ،تابستون یه سری مشکلات خانوادگی برام پیش اومد که از دستم رفت
خیلی ناامید شدم به شدت خستم و بی انگیزه همش حس میکنم باید بمونم برا سال بعد
بنظرتون باید چکار کنم با توجه به اینکه آبان هم از راه رسید و من موندم ی عالمه درس نخونده
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
به نظر من هرمشکلی که برات پیش اومده،بشین بهش فکر کن،ببین اون مشکل که تابستون برات پیش اومده الان کامل توی ذهنت حل شده یا نه،و اگر حل نشده بود،کامل با خودت کنار بیا و مشکل رو توی ذهنت حل کن.
حالا بشین با ذهن باز خیلی دقیق به هدفت فکر کن،میخوای سال دیگه اینموقع کجا باشی،چه حسی داشته باشی؟
حتما دفتر برنامه ریزی داشته باش،به خودت فشار نیار ،شده از روزی نیم ساعت شروع کن به درس خوندن.
همون نیم ساعت هم اگر مفید باشه،عالیه.
کم کم که بیفتی روی دور درس خوندن خودت قلقش دستت میاد.
فقط یه چیزی...اصلا،حتی یه لحظه هم به اینکه بمونی برای سال بعد فکر نکن،وگرنه از الان باختی بازی رو. -
سلام بچها
بنظرتون باید چکار کنم با توجه به اینکه آبان هم از راه رسید و من موندم ی عالمه درس نخونده
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاSky Kp سلام . برنامت بچین( بر اساس تجربیات خودت هرچی ک بوده تا الان)و شروع کن درس خوندنتو .هم ذهنت آرامش پیدا میکنه.هم انگیزه پیدا میکنی هم قلق کار دستت میاد .برای موفقیت فقط باید اون کار انجامش بدی .بهش عمل کنی(اون کار واسه من و شما الان درس خوندنه).موفق باشی
-
سلام بچها
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاSky Kp فکر میکنین سال دیگه مشکلات تموم میشن؟
یا مسیر هموارتر میشه؟
یا چه اتفاقی قراره بیوفته که تضمین قبولی رو بهتون میده؟اول از همه باید قبول کنین مشکل شما مشابه مشکلات بقیه اس
هیچکسی بدون مشکل نیستدوم اینکه سال بعد چه بسا شدیدتر بشه و بهتر نشه و شما با فاصله ای که افتاده درس خوندن سخت تر هم بشه
سوم اینکه کاری که قرار سال بعد انجام بدین رو همین الان انجامش بدین اگر قبول شدین که الحمدالله
اگر نشدین امادگیتون برای سال بعد صدبرابره و امیدتون هزاربرابرپس عقب نیوفتین حتی واسه یه ثانیه
-
Sky Kp فکر میکنین سال دیگه مشکلات تموم میشن؟
یا مسیر هموارتر میشه؟
یا چه اتفاقی قراره بیوفته که تضمین قبولی رو بهتون میده؟اول از همه باید قبول کنین مشکل شما مشابه مشکلات بقیه اس
هیچکسی بدون مشکل نیستدوم اینکه سال بعد چه بسا شدیدتر بشه و بهتر نشه و شما با فاصله ای که افتاده درس خوندن سخت تر هم بشه
سوم اینکه کاری که قرار سال بعد انجام بدین رو همین الان انجامش بدین اگر قبول شدین که الحمدالله
اگر نشدین امادگیتون برای سال بعد صدبرابره و امیدتون هزاربرابرپس عقب نیوفتین حتی واسه یه ثانیه
Bahare Rasouli خیلی خوب گفتین👌🏻