هزینه پشتیبان ویژه کانون
-
کسی میدونه هزینه پشتیبان ویژه کانون چقدره؟
و اینکه خوبه یا از جای دیگه مشاور بگیریم بهتره؟ -
-
و اینکه خوبه یا از جای دیگه مشاور بگیریم بهتره؟h0cna x سلام کاری که پشتیبان قلم چی برای من انجام میده:
پنجشنبه عصر ساعت 6 یا 7 زنگ میزنه میگه مباحث رو رسوندی میگم اره و اینکه میگه فردا بیا دانشگاه فلان ازمون اونجا برگزار میشه و خدافظ -
و اینکه خوبه یا از جای دیگه مشاور بگیریم بهتره؟ -
و اینکه خوبه یا از جای دیگه مشاور بگیریم بهتره؟h0cna x سلام
بدی کانون اینه که مشاوره رو به سه دسته تقسیم کرده
مشاوره دپارتمان :هر هفته حضوری باهات صحبت می کنه و راهکار های برنامه ریزی رو میگه
پشتیبان ویژه : هر دو هفته یکبار حضوری باهات صحبت میکنه و فقط هدفگذاری برا آزمون رو برات انجام می ده
پشتیبان :برای هر دانش آموز کانونی باید باشه و اینکه یه تماس ۵ دقیقه ای در طی ۲ هفته باهات می گیرهالبته این رو هم بگم که همه مشاور ها همون پشتیبان ها هستن
هزینه هاشم توی مشهد اینجوریه:
مشاوره دپارتمان : نزدیک دو میلیون
پشتیبان ویژه :یک میلیون و دویستبا این تعاریف اگه خواستی ثبت نام کن ولی به نظر من اگه خواستی پشتیبان ویژه بگیری هر چند جلسه مشاورتو عوض کن
-
h0cna x سلام کاری که پشتیبان قلم چی برای من انجام میده:
پنجشنبه عصر ساعت 6 یا 7 زنگ میزنه میگه مباحث رو رسوندی میگم اره و اینکه میگه فردا بیا دانشگاه فلان ازمون اونجا برگزار میشه و خدافظsina bigdeli
خسته نباشنپس الکی این همه پول میگیرن...
-
h0cna x سلام
بدی کانون اینه که مشاوره رو به سه دسته تقسیم کرده
مشاوره دپارتمان :هر هفته حضوری باهات صحبت می کنه و راهکار های برنامه ریزی رو میگه
پشتیبان ویژه : هر دو هفته یکبار حضوری باهات صحبت میکنه و فقط هدفگذاری برا آزمون رو برات انجام می ده
پشتیبان :برای هر دانش آموز کانونی باید باشه و اینکه یه تماس ۵ دقیقه ای در طی ۲ هفته باهات می گیرهالبته این رو هم بگم که همه مشاور ها همون پشتیبان ها هستن
هزینه هاشم توی مشهد اینجوریه:
مشاوره دپارتمان : نزدیک دو میلیون
پشتیبان ویژه :یک میلیون و دویستبا این تعاریف اگه خواستی ثبت نام کن ولی به نظر من اگه خواستی پشتیبان ویژه بگیری هر چند جلسه مشاورتو عوض کن
Ali Hacker سلام
این هزینههایی که گفتین برای یک ساله؟ یا یک ماه؟ -
برید کانال سیب ترش و گاماس 20 کلی مطالب مشاوره ای هست. تو مشاوره هاشون هم همینا رو میگن. حتی مطالب کانال از مشاوره شون بهتره.
-
و اینکه خوبه یا از جای دیگه مشاور بگیریم بهتره؟