رنا..
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@sara-haghighatrad
غلطه چون اگه رونوشت پایان هم داشتند، باید از دنا جدا میشدند!! پس چرا بنظرت هنوز به دنا وصل اند!؟ نشون میده هنوز رونویسی تموم نشده. گرچه ممکنه یکی دو تا نوکلئوتید رو از توالی پایان، رونویسی کرده باشند ولی کل رونوشت توالی پایان امکان نداره در این رناهای متصل به دنا وجود داشته باشه -
@sara-haghighatrad
غلطه چون اگه رونوشت پایان هم داشتند، باید از دنا جدا میشدند!! پس چرا بنظرت هنوز به دنا وصل اند!؟ نشون میده هنوز رونویسی تموم نشده. گرچه ممکنه یکی دو تا نوکلئوتید رو از توالی پایان، رونویسی کرده باشند ولی کل رونوشت توالی پایان امکان نداره در این رناهای متصل به دنا وجود داشته باشه@m-sina ممنونم🌸
ولی خو نمیشه مثلا اون رنا طویل تره رونوشت توالی پایان رو داشته باشه و یه ثانیه قبل اینکه جداشه عکس انداخته باشه؟😁 -
@sara-haghighatrad سلام / تست جالبی بود / اما بنظر من در هر لحظه ای که تصویر مشخص شده باشه / و حتی در رنای جدا شده ام / مورد د غلطه
چون اصلا از توالی پایان رونویسی ، رونوشتی ایجاد نمیشه
و کتاب درسی میگه در این محل آنزیم از دنا جدا میشود
مثه ترجمه میمونه که از کدون پایان امینو اسیدی رمز نمیشه
-
@m-sina ممنونم🌸
ولی خو نمیشه مثلا اون رنا طویل تره رونوشت توالی پایان رو داشته باشه و یه ثانیه قبل اینکه جداشه عکس انداخته باشه؟😁@sara-haghighatrad آخه این چیزا چیه از خودت در میاری!؟
توی کتاب گفته به محض اینکه رونویسی تموم میشه، رنا از دنا جدا میشه
حالا اگه جدا نشده، حتما داره رونویسیشو انجام میده و درنتیجه هنوز توالی پایان رو کاملا رونویسی نکردهاین چیزایی هست که از کتاب میشه دریافت کرد. حالا اینکه ممکنه در واقعیت استثنا هم وجود داشته باشه رو نمیدونم
-
@sara-haghighatrad آخه این چیزا چیه از خودت در میاری!؟
توی کتاب گفته به محض اینکه رونویسی تموم میشه، رنا از دنا جدا میشه
حالا اگه جدا نشده، حتما داره رونویسیشو انجام میده و درنتیجه هنوز توالی پایان رو کاملا رونویسی نکردهاین چیزایی هست که از کتاب میشه دریافت کرد. حالا اینکه ممکنه در واقعیت استثنا هم وجود داشته باشه رو نمیدونم
@m-sina ممنون
-
@sara-haghighatrad سلام / تست جالبی بود / اما بنظر من در هر لحظه ای که تصویر مشخص شده باشه / و حتی در رنای جدا شده ام / مورد د غلطه
چون اصلا از توالی پایان رونویسی ، رونوشتی ایجاد نمیشه
و کتاب درسی میگه در این محل آنزیم از دنا جدا میشود
مثه ترجمه میمونه که از کدون پایان امینو اسیدی رمز نمیشه
hamed bagheri 0 ممنونم🌸
ولی من خوندم ک توالی پایان رونویسی میشن -
S Sara_R has marked this topic as solved on