عدد در عربی
-
@roghayeh-eftekhari سلام
دقیقا عشرون دیگه مذکر و مونث نداره.Reyhaneh Moradi بله یکین تفکیک نداریم👌
-
سلام دوستان
خمس و عشرون هم مونثه و هم مذکر یا نه؟
ببینید این تست رو
گزینه ۱ جوابه
گزینه ۲ رو به این علت غلط گرفته که مونث نیست
پس اگه اینطوریه یعنی گزینه یک رو مونث گرفته🤔@roghayeh-eftekhari
Reyhane Moradi -

ببینید این تست رو
گزینه ۱ جوابه
Reyhane Moradi@sara-haghighatrad
اصلا اثنان بخاطر این غلطه که اشجار جمع مکسر هستش و جمع مکسر برای بیشتر از دو هستش ولی اثنان یعنی دوتا که اشتباهه. -

ببینید این تست رو
گزینه ۱ جوابه
Reyhane Moradi@sara-haghighatrad نمیدونم چرا یه همچین چیزی گفته تو پاسخنامه🤔
-

ببینید این تست رو
گزینه ۱ جوابه
Reyhane Moradi -
@sara-haghighatrad
اصلا اثنان بخاطر این غلطه که اشجار جمع مکسر هستش و جمع مکسر برای بیشتر از دو هستش ولی اثنان یعنی دوتا که اشتباهه.Reyhaneh Moradi اشجار مونثه
-
@sara-haghighatrad قاعدتا باید چهار جواب باشه
خمس مونث نیست عشرون که فرقی نمیکنه شاید بشه قبول کرد
مطمئنی پاسخنامه اشتباه نکرده؟
چون منطقی نیست یک جواب باشه:/ -
@roghayeh-eftekhari
چهار که کلاً تو یه لیگ دیگست. سوال تعداد خواسته، ۴ عدد ترتیبی هست نمیتونه جواب باشه -
Reyhaneh Moradi اشجار مونثه
@roghayeh-eftekhari بله
-
@amin-forouzan خب درسته عدد خواسته فقط مهم اجرای صیغه است اشجار مونث پس باید مونث براش استفاده کنیم دیگه
بقیه گزینه ها مونث نیستن@roghayeh-eftekhari
نه فقط مهم جنس نیست، مثل اینه که بگی واسه گفتن ساعت از عدد اصلی استفاده کنیم. معنی نمیده، قاعده است که ساعت تو عربی با عدد ترتیبی بیاد.
وقتی هم تعداد پرسیده شده حتماً باید جواب عدد اصلی باشه وگرنه هم قاعده خرابه و هم معنی نمیده:
تعداد درخت ها چند تاست؟
بیست و پنجم! ... -
@roghayeh-eftekhari
نه فقط مهم جنس نیست، مثل اینه که بگی واسه گفتن ساعت از عدد اصلی استفاده کنیم. معنی نمیده، قاعده است که ساعت تو عربی با عدد ترتیبی بیاد.
وقتی هم تعداد پرسیده شده حتماً باید جواب عدد اصلی باشه وگرنه هم قاعده خرابه و هم معنی نمیده:
تعداد درخت ها چند تاست؟
بیست و پنجم! ... -
@amin-forouzan من گیج شدم :/
یعنی جواب یک درسته؟
یعنی میتونیم برای عدد مونث عدد مذکر استفاده کنیم؟
اینطور که قاعده بهم میریزه@roghayeh-eftekhari @Sara-Haghighatrad
جواب یک درسته، با همون تحلیل Reyhaneh Moradi من موافقم. دلایل غلط بودن گزینه های دیگه مهم وقطعی هستند:
گزینه ۲: برای جمع، مثنی آورده، گزینه ۳: کلاً اشتباه نگارشی داره و نداریم همچین چیزی، گزینه ۴: در جواب تعداد نمیشه با عدد ترتیبی جواب داد.
در مورد مونث بودن هم، خب ۲ مونث نیست و مونثش اثنتان میشه. اینم مد نظر پاسخنامه بوده ظاهراً ... -
@roghayeh-eftekhari @Sara-Haghighatrad
جواب یک درسته، با همون تحلیل Reyhaneh Moradi من موافقم. دلایل غلط بودن گزینه های دیگه مهم وقطعی هستند:
گزینه ۲: برای جمع، مثنی آورده، گزینه ۳: کلاً اشتباه نگارشی داره و نداریم همچین چیزی، گزینه ۴: در جواب تعداد نمیشه با عدد ترتیبی جواب داد.
در مورد مونث بودن هم، خب ۲ مونث نیست و مونثش اثنتان میشه. اینم مد نظر پاسخنامه بوده ظاهراً ... -
@amin-forouzan من گیج شدم :/
یعنی جواب یک درسته؟
اینطور که قاعده بهم میریزه@roghayeh-eftekhari در عدد در عربی گفته است:
اینطور که قاعده بهم میریزهچه میدونم، از طراح بپرس. فقط میدونم غلط بودن گزینه های دیگه قطعی تر هست ... (مثل زیست شد که بین غلط و غلطتر باید انتخاب کنی!)
-
@roghayeh-eftekhari در عدد در عربی گفته است:
اینطور که قاعده بهم میریزهچه میدونم، از طراح بپرس. فقط میدونم غلط بودن گزینه های دیگه قطعی تر هست ... (مثل زیست شد که بین غلط و غلطتر باید انتخاب کنی!)
-
fatemeh8181
نظری نداری؟ -
@roghayeh-eftekhari @Sara-Haghighatrad

ببینید این تست رو
گزینه ۱ جوابه
Reyhane Moradi