حرکت شناسی
-
سلام🙂🌷این تستو ملاحظه بفرمایید!

%(#ff0073)[-------------پاسخنامـــــه------------]

از کجا فهمیده که سرعت در t=0 تا t=1 هم درحال کاهشه!؟ چرا صرفا از t=1 تا t=2 در حال کاهش نیست؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina
سرعت تو اون بازه در حال کاهش نیست بلکه ثابت هست
پاسخنامه میگه سرعت منفیه که واضحه، چون شیب منفیه. -
@m-sina سلام قسمت اول سوال ک اوکیه برای قسمت دوم میدونیم ک از 0 تا 2 و 5 تا 7 سانیه نمودار در خلاف جهت محور x هست این برای شرط اول از نظر اندازه هم در سانیه دو نمودار min هست و شیب مماس بر نمودار صفر هست یعنی سرعت صفر هست .ختم به سرعت صفر هم ک نشون دهنده اینه ک اندازه سرعت در حال کاهشه .در سانیه 5هم نمودار maxو باز شیب مماس بر اون ک نشون دهنده سرعت صفر منتها با شروع از سرعت صفر اندازه سرعت زیاد میشه به عبارتی حرکت تند شونده هست برخلاف بازه0تا2 سانیه ک سرعت کند شونده بود.
پ.ن:من با کیبورد لپ تاپ تایپ میکنم و برای اون سانیه ها حقیقتا نمیدونم س سه نقظه کجای کیبورد هست:)mooon haaappy دوست خوبم شما گفتی ختم شدن به سرعت صفر، نشون دهنده کاهش سرعت!
اما مشکل اینجاس که من فکر میکنم از t=0 تا t=1s سرعت ثابته! -
@m-sina
سرعت تو اون بازه در حال کاهش نیست بلکه ثابت هست
پاسخنامه میگه سرعت منفیه که واضحه، چون شیب منفیه.محمدحسین ساجدی دوست خوبم من دارم میگم %(#ff0062)[اندازه ی] سرعت درحال کاهشه
منفی و مثبت بودن به کاهش و افزایش سرعت ربطی نداره -
danesh doost نه دوست خوبم. دارم میگم %(#ff006a)[اندازه ی] سرعت چرا در صفر تا 1s در حال کاهشه؟
این پست پاک شده! -
danesh doost نه دوست خوبم. دارم میگم %(#ff006a)[اندازه ی] سرعت چرا در صفر تا 1s در حال کاهشه؟
@m-sina
آهان
ببخشید
حالا متوجه سوالتون شدم
اگر در فقط روند کاهشی مربوط به بازه یک تا دو ثانیه بود
می بایست یک جور شکستگی در نمودار می دیدیم
اینکه ما یک جور شکستگی در نمودار نمی بینیم یعنی شیب نمودار آروم آروم کم شده
تا در نقطه اکسترمم شیب 0 شد شروع به مثبت شدن کرد
یعنی سرعت منفی بود چون شیب منفی بود بعد 0 شد و بعد مثبت شد -
mooon haaappy دوست خوبم شما گفتی ختم شدن به سرعت صفر، نشون دهنده کاهش سرعت!
اما مشکل اینجاس که من فکر میکنم از t=0 تا t=1s سرعت ثابته!@m-sina چون گودی نمودار تو این بازه رو به بالا هست (مشتق دوم) درنتیجه شتاب مثبت هست.از طرفی شیب خز تو این بازه منفی هست (سرعت منفی هست) و حاصل ضرب شتاب در سرعت منفی میشه ...پس حرکت کند شونده هست و اندازه سرعت کاهش پیدا میکنه
-
mooon haaappy دوست خوبم شما گفتی ختم شدن به سرعت صفر، نشون دهنده کاهش سرعت!
اما مشکل اینجاس که من فکر میکنم از t=0 تا t=1s سرعت ثابته!@m-sina وقتی سرعت داره به صفر ختم میشه یعنی داره کاهش پیدا میکنه دیگه منظورم اندازه سرعت هست کاری به مثیت و منفیش ندارم اون صرفا نشون دهنده جهت هست
-
محمدحسین ساجدی دوست خوبم من دارم میگم %(#ff0062)[اندازه ی] سرعت درحال کاهشه
منفی و مثبت بودن به کاهش و افزایش سرعت ربطی ندارهاین پست پاک شده! -
@m-sina چون گودی نمودار تو این بازه رو به بالا هست (مشتق دوم) درنتیجه شتاب مثبت هست.از طرفی شیب خز تو این بازه منفی هست (سرعت منفی هست) و حاصل ضرب شتاب در سرعت منفی میشه ...پس حرکت کند شونده هست و اندازه سرعت کاهش پیدا میکنه
mooon haaappy اها این شد یه جواب قانع کننده😅🙏خیلی ممنونم
-
I IIAII has marked this topic as solved on
-
سلام🙂🌷این تستو ملاحظه بفرمایید!

%(#ff0073)[-------------پاسخنامـــــه------------]

از کجا فهمیده که سرعت در t=0 تا t=1 هم درحال کاهشه!؟ چرا صرفا از t=1 تا t=2 در حال کاهش نیست؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشماین پست پاک شده!