صفر تا صد ریاضی تجربی
-
fazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan ینی با تدریس اقای کازرانیان میتونم بزنم میترسم نتونم بزنم روحیم تخریب شه:(
واسه ریاضی آبی قلمچی30سال رو دارم اول اونو بزنم بعد خیلی سبز؟ریاضی خیلی سبز میخوای بخری ؟؟؟ تاپیک رو خوندی ؟
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan خودتون نوشتید کتاب خوبیه:/
ابی قلمچی ده سال هم بگیرم؟ بعد آی کیو گاج -
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan خودتون نوشتید کتاب خوبیه:/
ابی قلمچی ده سال هم بگیرم؟ بعد آی کیو گاجن کتابای ریاضی داخل بازار همه خوبن !
یه منبع رو انتخاب کن و اونو خوب بزن !یعنی اگه خیلی سبز میخوای بخری باید فقط رو همون کار کنی
نه آیکیو برای عشق ریاضی هاست اونا ک خیلی بارشونه و برای درصد بالای 70_80 میجنگنه -
@dr-sobhan خودتون نوشتید کتاب خوبیه:/
ابی قلمچی ده سال هم بگیرم؟ بعد آی کیو گاجن کتابای ریاضی داخل بازار همه خوبن !
یه منبع رو انتخاب کن و اونو خوب بزن !یعنی اگه خیلی سبز میخوای بخری باید فقط رو همون کار کنی
نه آیکیو برای عشق ریاضی هاست اونا ک خیلی بارشونه و برای درصد بالای 70_80 میجنگنهنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan ینی من بارم نیست:/ دستت درد نکنه
خوب نمیخوام عالی میخوام حداقل60 بزنم دیگه -
آقاسبحان من خوندم تاپیکو عالی بود
فقط واسه شیمی من فیلمای اقای اقاجانی رو میبینم دیگه لازم نیست فیل رو بزنم؟ الان سینتیک رو میبینم و خیلی سبز تست میزنم واسه دومم مبتکران میزنم ولی بنظرم زیادی سادس احساس میکنم اصلا از اینا تو کنکور نمیاد:/ درضمن آی کیو هم واسهشیمی گرفتم مال پیش و پایه باهمه واسه سوم چی بگیرم؟نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
فقط واسه شیمی من فیلمای اقای اقاجانی رو میبینم دیگه لازم نیست فیل رو بزنم؟ الان سینتیک رو میبینم و خیلی سبز تست میزنم واسه دومم مبتکران میزنم ولی بنظرم زیادی سادس احساس میکنم اصلا از اینا تو کنکور نمیاد:/ درضمن آی کیو هم واسهشیمی گرفتم مال پیش و پایه باهمه واسه سوم چی بگیرم؟شما فیلم های آقای آقاجانی رو ببین بعدش تست آیکیو رو بزن !اووووف نمیدونی کههه !شیمی کنکور رو قورت میدی اصلا !
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان شیمی واسه پیش یک و پیش دو خیلی سبز گرفتم خوبه؟
-
فقط واسه شیمی من فیلمای اقای اقاجانی رو میبینم دیگه لازم نیست فیل رو بزنم؟ الان سینتیک رو میبینم و خیلی سبز تست میزنم واسه دومم مبتکران میزنم ولی بنظرم زیادی سادس احساس میکنم اصلا از اینا تو کنکور نمیاد:/ درضمن آی کیو هم واسهشیمی گرفتم مال پیش و پایه باهمه واسه سوم چی بگیرم؟شما فیلم های آقای آقاجانی رو ببین بعدش تست آیکیو رو بزن !اووووف نمیدونی کههه !شیمی کنکور رو قورت میدی اصلا !
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan آخه قسمت 92 و93 نیست:(
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan آخه قسمت 92 و93 نیست:(
تو 90 تا اول رو ببین بعد بیا صحبت کنیم :|
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan آی کیو هم گرفتم
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@dr-sobhan آخه قسمت 92 و93 نیست:(
تو 90 تا اول رو ببین بعد بیا صحبت کنیم :|
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan خو لابد دیدم دیگه عهههه
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan کمه تموم میشه پیش و پایه با همه جدا جداشو داره؟
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من روز قبل از کنکور فوت میشم:|
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نفهمیدم
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fazix منم همینطور
-
نفهمیدم
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan میگم این کتاب آی کیو گاج که من دارم جامعه ینی مال پیش و پایه باهمه تموم میشه زود.واسه هرسال جدا جدا نداره؟
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حساب کردم اگه برم شیمی های مبتکرانو بفروشم و آی کیو رو 20 درصد تخفیف بگیرم با سی تومن جامع شیمی رو میتونم بگیرم
-
fazix منم همینطور
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 ناکام میمونم:(
-
@dr-sobhan میگم این کتاب آی کیو گاج که من دارم جامعه ینی مال پیش و پایه باهمه تموم میشه زود.واسه هرسال جدا جدا نداره؟
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan میگم این کتاب آی کیو گاج که من دارم جامعه ینی مال پیش و پایه باهمه تموم میشه زود.واسه هرسال جدا جدا نداره؟
تو همونو بزن تموم شد من بهت میگم چ کتابی بخری !!! اگههههههه تموم شد ! خودش کلی کار داره نگران آینده نباش
-
حساب کردم اگه برم شیمی های مبتکرانو بفروشم و آی کیو رو 20 درصد تخفیف بگیرم با سی تومن جامع شیمی رو میتونم بگیرم
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ایکیو رو سایت بعضی وقتا 55% تخفیف میزنه !هر روز سر بزن ب گاج هر وقت 55% تخفیف زد بخر
-
تو همونو بزن تموم شد من بهت میگم چ کتابی بخری !!! اگههههههه تموم شد ! خودش کلی کار داره نگران آینده نباش
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan باشد باشد دکترجان ممنون:)