صفر تا صد
-
سلام و با تشکر زیاد از معلمان و تمام عوامل الای عزیز
دیدم که صفرتاصد بعضی دروس مثل حسابان و ریاضی دهم اومده
ممکنه یه بار دیگه از طرف همه بچه های الا #دانش_آموزان_آلا مخصوصا #دوازدهمی #تجربی و #پشت_کنکوری ها خواهش کنم که فیزیک دوازدهم رو با اقای یاری هم زودتر بزارین؟
وسط سال نباشه که نتونیم استفاده کنیم و زمانمون رفته باشه 🙏🙏🙏🙏امیدوارم بچه ها هم ازین پست حمایت کنن که زودتر درخواستمون به اقای یاری عزیز برسه
#فیزیک_دوازدهم
#استاد_یاری -
@M-an
-
سلام و با تشکر زیاد از معلمان و تمام عوامل الای عزیز
دیدم که صفرتاصد بعضی دروس مثل حسابان و ریاضی دهم اومده
ممکنه یه بار دیگه از طرف همه بچه های الا #دانش_آموزان_آلا مخصوصا #دوازدهمی #تجربی و #پشت_کنکوری ها خواهش کنم که فیزیک دوازدهم رو با اقای یاری هم زودتر بزارین؟
وسط سال نباشه که نتونیم استفاده کنیم و زمانمون رفته باشه 🙏🙏🙏🙏امیدوارم بچه ها هم ازین پست حمایت کنن که زودتر درخواستمون به اقای یاری عزیز برسه
#فیزیک_دوازدهم
#استاد_یاریBahare Rasouli
دوره فیزیک دوازدهم ناقص مونده
چون سال پیش فیزیک طلوعی فقط چند جلسه منتشر شد و فیزیک داداشی هم با تاخیر زیاد منتشر میشد -
Bahare Rasouli
دوره فیزیک دوازدهم ناقص مونده
چون سال پیش فیزیک طلوعی فقط چند جلسه منتشر شد و فیزیک داداشی هم با تاخیر زیاد منتشر میشدDr Aryan 0
اخ اخ من دلم حداقل به اقای فدایی فرد خوش بود یعنی جلسات ایشونم ناقصه؟🤦♀️کاش بچه ها همه دسته جمعی پیگیری کنن زودتر بحث فیزیک جمع بشه
-
Dr Aryan 0
اخ اخ من دلم حداقل به اقای فدایی فرد خوش بود یعنی جلسات ایشونم ناقصه؟🤦♀️کاش بچه ها همه دسته جمعی پیگیری کنن زودتر بحث فیزیک جمع بشه
Bahare Rasouli
فیزیک یاری به احتمال زیاد منتشر نمیشه
چون قراره صفر تا صد دوازدهم رو رضوی درس بده -
بالاخره معلوم نشد استاد یاری برنامهای برای ضبط دارن یا نه؟
دانش-آموزان-آلاء -
بالاخره معلوم نشد استاد یاری برنامهای برای ضبط دارن یا نه؟
دانش-آموزان-آلاءMS KF
من که اینجا هرچی گفتم خبری نشد فقط گفتن احتمالا نیست و اقای رضوی تدریس میکنن و اینکه الان فقط جلسه اول کلاس ایشون اومده ازمون های قلمچی و گزینه دو هم که فک کنم هزار جلسه جلوترنکاش یه اطلاع رسانی دقیق بکنن حداقل