چاپ شخصی یا چاپ آلاء؛ مسئله این است ...
-
sallar savadkoohi سلام.
پرینت سیاه سفید ۴ تا درس اختصاصی شد ۳۷۳ ؟Reza Estendi
سلام
بله
1243 برگ شد
برگی 300 حساب کردن -
sallar savadkoohi سلام.
پرینت سیاه سفید ۴ تا درس اختصاصی شد ۳۷۳ ؟Reza Estendi i من از مکس کپی که قیمت گرفتم با سیمی کردن جزوه حدود 540 هزارتومان دراومد تخصصیا
درصورتی که برای ایشون بالای 600 هزارتومان دراومد -
Reza Estendi i من از مکس کپی که قیمت گرفتم با سیمی کردن جزوه حدود 540 هزارتومان دراومد تخصصیا
درصورتی که برای ایشون بالای 600 هزارتومان دراومدAli Malti
ارسالش رو چه قدر گفتن؟ -
Ali Malti
ارسالش رو چه قدر گفتن؟sallar savadkoohi من چون شهرستان هستم، قیمتش دست اینا نیست، هر چقدر شرکت پست تعیین کنه باید بدم
-
sallar savadkoohi من چون شهرستان هستم، قیمتش دست اینا نیست، هر چقدر شرکت پست تعیین کنه باید بدم
Ali Malti ارسال رایگانه
-
Ali Malti ارسال رایگانه
سید حسین قربانی 1 شما از مکس کپی چاپ کردید؟! قیمتش در همین حدودیه که من گفتم درسته دیگه؟
-
Ali Malti
سلام
من جزوه هارو فایلشو دانلود میکنم بعد اگه نکته ای رو دوس داشتم مکتوب داشته باشم وارد جزوه ای که خودم مینویسم میکنم
چون همه نکات رو نیاز ندارم بنویسم
مثلن برا زیست نکاتی که میخوام رو تو کتاب زیستم مینویسم
یا برای شیمی فیزیک ریاضی فرمولی که برام جذاب باشه تو جزوه خودم مینویسم
اگه مثلن تستی بنظرم سخت و نکته دار باشه تو جزوم مینویسم کنارشم ادرسشو میذارم بعدن فیلمشو نگا کنم
مثلن تست35فرسنگ1فیزیک@f-seif-0 اره منم این کار رو میکنم .
-
خودتون پرینت بگیرید
-
سلام دوستان راه ابریشمی عزیزم
امیدوارم روز به روز به اهداف قشنگتون نزدیک تر بشید️
میخواستم تصمیم نهاییتون رو بدونم که آیا خودتون جزوه ها رو چاپ می گیرید یا از سایت چی بخونم آلاء خریداری می کنید؟!این پست پاک شده! -
سلام دوستان راه ابریشمی عزیزم
امیدوارم روز به روز به اهداف قشنگتون نزدیک تر بشید️
میخواستم تصمیم نهاییتون رو بدونم که آیا خودتون جزوه ها رو چاپ می گیرید یا از سایت چی بخونم آلاء خریداری می کنید؟!Ali Malti از آلا میگیرم چون هرجوری هم حساب کنی بهتر میشه