مشاوره - حال و هوای الان(یک ماه بعد از عید)
-
مشاوره - حال و هوای الان(یک ماه بعد از عید)
#مشاورهدانلود فایل با کیفیت اصلی -7 مگ
جهت دانلود رو لینک زیر کلیک کنید
http://dl1.sanatisharif.ir/media/audio/moshaver/alaa_amini34_SanatiSharif.mp3
️
️
️
️
️
️
️
️
️
دوستاتون رو دعوت کنید️
اگر شما هم دارید کم کاری می کنید ؟
اگر بعد از آزمون سنجش، روحیه خودتون رو از دست دادید ؟
اگر رتبه شما در سنجش خراب شده، آیا همه چی دیگه تموم شده ؟
آیا امسال طراحان آزمون سنجش، طراح های سوالات کنکور هستند ؟
جهت دانلود رو لینک زیر کلیک کنید
http://dl1.sanatisharif.ir/media/audio/moshaver/alaa_amini34_SanatiSharif.mp3
اگه خوشت اومد برای 2 نفر بفرست یا برای سلامتی ما دعا کن، هر دوش چه اشکالی داره آخه
آقای محمدعلی امینی راد،مشاور آلاء
️ به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند.
https://telegram.me/joinchat/BbZhAzwv5Wl_pZM8-PT8fQ
-
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه ی بروبچّه های گل ؛علی الخصوص دانش آموزان عزیز آلاء
محمّدعلی امینی راد هستم، مشاور و برنامه ریز تحصیلی
این بار میخوایم درکورد حال و هوای الآن ، که از عید تقریبا 1ماهی گذشته صحبت کنیم . من در بین شاگردهای خودم که حضوری باهاشون درارتباط هستم و یا شاگردهایی که از طریق تلفن و یا شبکه های اجتماعیو ایمیلو و ... یا از همکارامون حالا که جسته گریخته پیام هایی که ممکنه بهمون برسه اینارو متوجه شدم که خیلی از دانش آموزان پرتلاشمون این موقع سال دارن کم کاری می کنن با خیلی هاشون که خودم صحبت کردم از شاگردها فهمیدم که بعد از این آزمون جامع پایه سنجش ، متاسفانه روحیه اشون رو از دست دادن
من اینجا لازم می بینم یه مقدار حقیقت آزمون سنجش رو برای شما دانش آموزان عزیز بطور کامل واکاوی و مشخص بکنم تا اون موقع بدونید آیا اگر رتبتون در سنجش ، اون چیزی که می خواستید نبوده ، ارزش این رو دارد که روحیه ی خودتون رو از دست بدید و یا نه ؟ ببینید ، اولا آزمون جامع پایه سنجش من توی 2تا رشته حداقل خوب بررسی کردم ، یکی ریاضی یکی تجربی ، آزمون استانداردی نبود. آزمون استاندارد آزمونیه که طبق کنکورهای سنوات گذشته همه ی درسهاش نشه بهش پسوند سخت اطلاق بشه ، الان این آزمون سنجش بیشتر درساش واقعا سخت بود توی رشته ریاضی و فیزیک فقط یه درس فیزیکش واقعاً میشه گفت قابل قبول بود از سمت دیگه سوالهایی که در کنکور سراسری ما به عنوان سوال های خلّاق ازشون یاد می کردیم دراین آزمون خیلی حداقل به چشم من نخورد
خوب وقتی که من به دانش آموز میگم ازمون سخت بوده ممکنه اینو جواب بده که از کجا معلوم کنکور سخت نباشه ؟ و آقا اگرم کنکور سخت باشه یادت باشه هیچ اتفاق خاصی نمی افته چون شرایط برای همه یکسان است اگر اونی که 100 میزنه بزنه 50 اونی هم که 40 میزنه ، میزنه 20 ،درنتیجه خیلی ترازهای شما متناسب با سطح توانمندی تون تغییر خاص یا افت خاصی نمکنه امّا ذراین آزمون سنجش تقلب صورت گرفته است ،
خوب این حرف من یه مقدار واقعش سند می خواد ، مدرک می خواد و بیان کردنش میتونه حتی برای خود من تبعات حقوقی داشته باشه منتها من این رو می گم به نقل از چیزی که از همکارام شنیدم ببینید ما مدرسه ی خودمون حوزه ی برگزاری ازمون بود سوال های آزمون یک روز قبلترش اومده بود در دسترس همه ی ما بود ،خوب حالا ما سوءاستفاده نکردیم ، یعنی واقعا هیچ کسی نبود که درایران از این آزمون ها سواستفاده نکنه ؟
من برای همکارم فایل تلگرام اومده بود که پاسخ کلیدی درس ها بصورت کد نوشته شده بود مثلا پاسخ دین و زندگی یک کد 25تایی بوده بطور مثال دارم میگم ، خوب اگر دانش اموزی این کدهارو با خودش بنویسه و ببره سرجلسه چه اتفاقی می افته ؟؟؟ وقتی که شما داری میانگین داری درس زیست رو ، ریاضی ، ریاضی فیزیک رو ، عربی تخصصی انسانی رو می زنی 40_50 و میانگین کشورم 20_30 هه ، اینجا شما بطور خاص یه مقدار از میانگین بالاتری ترازت خوبه رتبت خوبه و چیزای دیگه که همتون واردید امّا وقتی که ازمون سخت بشه میانگین کشور میاد پایین درصد شما هم میاد پایین ولی اگر آزمون سخت بشود و درصد شما افت پیدا بکند ولی بخاطر یه سری افرادی که در این آزمون تقلب کردند میانگین بطور کاذب برود بالا ترازشکنی رخ می دهد و من اینو مطمئنم که مسئولین برگزاری آزمون های سنجش پیگیر این بحث هستند که دیگه این اتفاقه نیافته و بدون تعارف سالهای قبل ما همچین موردی رو در این سطح مشاهده نکردیم و اما نکته بعدی،ببینید دقت کنید که این ازمون ها ربطی به سازمان سنجش نداره. سازمان سنجش یک نهادیه که کنکور رو داره برگزار می کنه این نهاد مثل همه ی نهادهای دولتی دیگه یه سری کارمند داره که این کارمندها مثل همه ی کارمندها یه تعاونی مصرف دارند حالا دقت کنید روی اون سایت مینویسه سنجش سر دات کام یا وقتی شما میرید کارتو بخرید میگه ازمون تعاونی سازمان سنجش پس ببینید این طراح های کنکور، طراح های آزمون های تعاونی سنجش و یا تالیفی های سنجش نیستند لطفا این رو از ذهنتون خارج کنید که اگر من قراره برم ازمون سنجش بدم این بدین معناست که سوال هایی که طراح های کنکور طرح کردن قراره خودم رو با اونا بسنجم اگرچه دراین چندساله شباهت هایی در سنجش های پایانی وکنکور سراری دیده شده، منکر این نمیشم ولی از بیخ و بن زیرآب این قضیه رو می زنم که طراح کنکور، طراح آزمون های تالیفی سنجش هستش
یه توضیحی هم بدم و یه عذرخواهی هم بکنمکه این فایلهای صوتی با تاخیر داره میرسه این اولین فایل صوتی من هستش درسال جدید ببینید به واقع انقدر حجم کاری که من دارم در شبانه روز زیاد هست الان یکی از اقواممون دانش اموزان کنکوری داره 2ماهه نرسیدم بهش سر بزنم. یا حتی یه سری از شاگردهایی که از طریق شبکه های اجتماعی و این ور اونور درارتباط با ما هستند ناراحتن که اقا دیر به دیر پیامهارو می خونید جواب میدید من عذرخواهی می کنم یه مقدار این ور سال حجم کاریمون زیاد میشه درنتیجه وقت آزادمون هم بسیار کم میشه و از سمت دیگه هر فایل صوتی ای که قراره تولید بشه قطعاً قبلش نیاز به تحقیقات میدانی گاهاً و یا مطالعات و یا همکاری با سایر همکاران و مشورت گرفتن در زمینه های تخصصی هستش به همین دلیل زمان بره انرژی بره امیدوارم که به بزرگی خودتون تاخیر هارو ببخشید
بازهم تاکید می کنم، مثل همیشه، مراقب آرزوهای قشنگتون باشبد که هیچکس هیچ وقت هیچ عنوان نتونه آرزو های شمارو با کلامش خراب کنه
موفّق و مویّد باشید ، خدانگهدار