تورق ریاضی راه ابریشم
-
سلام
قصد دارم که از این به بعد تو برنامم بجای درسنامه تورق ها رو بذارم. چون درسنامه ها زیادن و اینکه بخوام همشون رو تو دو هفته ببینم خیلی فشرده میشه و نمیتونم درست تست بزنم
آیا سطح تورق ها جوری هست که بدون دیدن درسنامه بتونیم درس رو بفهمیم و وارد تست ها بشیم؟
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیHhh Hh
سلام
تورق چيه؟ -
Hhh Hh
نکات رو خیلی سریع رد میکنن عین همایش آرش
اگه درس رو بلدید که تورق رو ببینید
اگر که نه درسنامه رو کامل ببینیدDr Aryan 0
من آرش رو ندیدم
درس رو به صورت کلی بلدم(که مثلا با جزوه ها یادم میاد که این چی بود و...)
همینقدر برای دیدن تورق ها کافیه؟ -
Hhh Hh
سلام
تورق چيه؟Sara Aliakbari
هرفرسنگ ریاضی دو قسمته. یکیش تورق و تست و یکیش درنامه و بازبینی
تورق مرور مطالبیه ک تو درسنامه تدریس شده -
سلام
قصد دارم که از این به بعد تو برنامم بجای درسنامه تورق ها رو بذارم. چون درسنامه ها زیادن و اینکه بخوام همشون رو تو دو هفته ببینم خیلی فشرده میشه و نمیتونم درست تست بزنم
آیا سطح تورق ها جوری هست که بدون دیدن درسنامه بتونیم درس رو بفهمیم و وارد تست ها بشیم؟
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیHhh Hh
این بستگی به خودتون داره
اگه سطح ریاضیتون مطلوبه و نیازی به درسنامه ندارین فقط میخواین مرور شه تورق ببینید
اگر نه درسنامه گزینه بهتریه
درسنامه هم همشو نیاز نیست ببینید
اونجاهایی که بلد نیستین رو ببینید
یا مثلا اون تورق کتاب دیدنش نیاز نیست -
Dr Aryan 0
من آرش رو ندیدم
درس رو به صورت کلی بلدم(که مثلا با جزوه ها یادم میاد که این چی بود و...)
همینقدر برای دیدن تورق ها کافیه؟Hhh Hh
بله -
Sara Aliakbari
هرفرسنگ ریاضی دو قسمته. یکیش تورق و تست و یکیش درنامه و بازبینی
تورق مرور مطالبیه ک تو درسنامه تدریس شدهHhh Hh
آها
خیلی ممنونم ازتون -
سلام
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیHhh Hh سلام
تنها راهی که به صورت قطعی بفحمید این هست که امتحان اش کنید ببینید کافی هست یا نه
میتونید با تورق ها پیش برید هر قسمت اش رو متوجه نشدید از قسمت درسنامه ببینید -
Hhh Hh
آها
خیلی ممنونم ازتونSara Aliakbari
خواهش میکنم🙏🏻 -
@آرمان-میرانی
Dr Aryan 0
sallar savadkoohi
خیلی ممنون از پاسخگوییتون🙏🏻 -
سلام
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیHhh Hh سلام بنظرم اگه درسنامه رو ببینی خیلی بهتره تا اینکه فقط تورق ببینی.تورق یه مرور خیلی سریعه اما درسنامه خیلی جامع و کامل تره.حتی اگه وقت کافی نداری بهتره یه درس و خیلی خوب و عالی کار کنی و روش مسلط شی تا اینکه سطحی ازش بگذری .
اگه فقط تورق ببینی ممکنه در تستهای تسلط دچار مشکل بشی و نتونی اونجور که باید تست بزنی پس درسنامه رو جدی بگیر و قوی ادامه بده. -
H Hhh Hh marked this topic as a question on
-
H Hhh Hh has marked this topic as solved on
-
Hhh Hh سلام بنظرم اگه درسنامه رو ببینی خیلی بهتره تا اینکه فقط تورق ببینی.تورق یه مرور خیلی سریعه اما درسنامه خیلی جامع و کامل تره.حتی اگه وقت کافی نداری بهتره یه درس و خیلی خوب و عالی کار کنی و روش مسلط شی تا اینکه سطحی ازش بگذری .
اگه فقط تورق ببینی ممکنه در تستهای تسلط دچار مشکل بشی و نتونی اونجور که باید تست بزنی پس درسنامه رو جدی بگیر و قوی ادامه بده.@elham650
که اینطور...
خیلی ممنون:folded_hands_light_skin_tone: