سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
بچه ها کدوم یک از اینا رو واسه دینی انتخاب کنم؟؟
-
استادفکری
استاد کریمی
استادفروغی
استاد حسین خانی
استادکبیر
کدوم؟؟؟؟؟؟ -
فاطمه خورشیدی 0 سلام
استاد حسین خانی برای ادبیاته !
استاد رضایی بقا خیلیییی خوبه ( من ابریشمش رو دارم خیلی عالیه) حالا نمیدونم صفرتاصد رایگان داره یا نه . -
Yegane Dehqan یه جای زده بود دینی هم حسین خانی تدریس میکن نمیدونم حتما اشتباه بوده
-
Yegane Dehqan
نه منظورشون یه استاد حسین خانی دیگست که انلاین اکادمی یا ای کلاس درس میدن -
فاطمه خورشیدی 0
سلام
بهترین منبع کتاب درسی
من وقتی یه درسی رو مشکل داشتم صفر تا صد استاد ناصری رو میدیدم اوکی میشدم -
-
فاطمه خورشیدی 0
استاد ناصری کبیر
ایشون واقعا بینظیرن
من یکی که اثرشو صد در صدی دیدم -
استاد رضائی بقا برای راه ابریشم واقعا عالی درس دادن و همه کد گزاری ها رو برای جمله های مهم انجام میدن.البته این نظر منه.
-
فاطمه خورشیدی 0 سلام استاد کریمی
-
سلام
کتاب درسی -
فاطمه خورشیدی 0
سلام، کتاب درسی به همراه کتاب سفیر خرد... -
فاطمه خورشیدی 0 سلام
استاد ناصری برا یازدهم و دوازدهم
استاد رنجبر برا دهم
همراه کتاب درسی -
فاطمه خورشیدی 0 به هیچ وجه فیلم آموزشی نبینین . فقط دو جلد کتاب پایه و دوازدهم سفیرخرد رو بخونی حله
-
فاطمه خورشیدی 0 من فروغی دیدم بد نبوده ولی بعدش لازمه بازهم متن رو بخونی تا کلید واژه هایی که میگن مسلط بشین
استاد فکری هم همینطور ، از نظر سطحی با فروغی در یه حدن
بقیه رو نمیدونم
درکل برای دینی خیلی فرقی نمیکنه با کی برداری اما خب فروغی و فکری معروف ترن به نظرم اگه بنا بر انتخابه یکی از اینا رو بردار چون هردوشون کلید واژه ها رو خیلی قشنگ درمیارن و خوب تو ذهنت میمونن اما بازهم میگم ، لازمه که بعدش کتاب رو بخونین حتی اگر هیچ تستی هم نزنین احتمالا زدن بالای 60 خیلی زیاده
اگه با متن کتاب و درسنامه راه نمیوفتی اونوقت کلاس بردار در غیر اینصورت فقط هدر دادن وقته (اگه طبق چیزی باشه که من میدونم حداقل یک جلسه 1.5 تا 2 ساعت وقت میگیره) ک اگر خودت بخوایی بخونی میشه توی این تایم دو یا سه درس رو خوند اما کلاس هر جلسه یک یا نهایتا 1.5 درس تدریس میکنن.