نوکلوتید
-
هر جفت نوکلوتید با جفت نوکلوتید مجاور از طریق پیوند فسفودی استر به هم متصل میشود
یکی میشه اینو با شکل یا توضیح بهم بگه گیج شدم الان کدومارو با کدوم ها میگهتجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
فکر کنم منظور از جفت اول نوکلوتید مکمل هست که با هم پیوند هیدروژنی دارند هست
اون هم نوکلوتید هم رشته اش هست -
هر جفت نوکلوتید با جفت نوکلوتید مجاور از طریق پیوند فسفودی استر به هم متصل میشود
یکی میشه اینو با شکل یا توضیح بهم بگه گیج شدم الان کدومارو با کدوم ها میگهتجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
sara cherry یک جفت نوکلئوتید که بینشون پیوند هیدروژنیه از طریق پیوند فسفو دی استر به جفت نوکلئوتید مجاورشون حالا یا پایین یا بالاشون متصل هستن
متوجه شدین یا با شکل بگم؟؟ -
sara cherry یک جفت نوکلئوتید که بینشون پیوند هیدروژنیه از طریق پیوند فسفو دی استر به جفت نوکلئوتید مجاورشون حالا یا پایین یا بالاشون متصل هستن
متوجه شدین یا با شکل بگم؟؟@زهرا-محمدی-4 ممنون متوجه شدم
-
S sara cherry marked this topic as a question on
-
S sara cherry has marked this topic as solved on
-
@زهرا-محمدی-4 ممنون متوجه شدم
sara cherry

فکر میکنم سوالی که پرسیدن این شکلی که کشیدم جوابش باشه
من دیگه شکلشم کشیدم براتون
قسمتی ک با ماژیک پررنگ کردم پیوند فسفودی استر بین فسفات یه نوکلئوتید با گروه هیدروکسیل نوکلئوتید دیگه هست -
sara cherry

فکر میکنم سوالی که پرسیدن این شکلی که کشیدم جوابش باشه
من دیگه شکلشم کشیدم براتون
قسمتی ک با ماژیک پررنگ کردم پیوند فسفودی استر بین فسفات یه نوکلئوتید با گروه هیدروکسیل نوکلئوتید دیگه هست@زهرا-محمدی-4 دستتون درد نکنه خیلی هم عالی ممنون متوجه شدم کاملا