Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. انتقادات ، پیشنهادات
  3. انتقاد از اقای طلوعی
رقیب درسی رشته انسانی میخوام داخل شاد یا روبیکا
بهاره میرزاییب
تا کنکور ازدیبهشت چیزی نمونده ی نفر که ساعت مطالعه بالای ۷ ساعت داره بیاد رقابتی درس بخونیم حتما دختر باشه چون خودم دخترم
انتقادات ، پیشنهادات
نقص ویدئوی درسی
Yeganeh KarimiY
سلام وقتتون بخیر. تدریس حسابان یازدهم استاد محمدصادق ثابتی فصل چهارش ناقص هست میخواستم درخواست کنم که ویدئوی ادامه ی تدریس هم آپلود شه. با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
تدریس حسابان
aMiRyA
سلام اگر امکانش هست تدریس حسابان را با آقای وحید کبریایی قرار دهید ایشون مباحث رو خیلی کامل و زیبا بیان میکنن با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد در خصوص گروه های انجمن آلاء
sohrabS
سلام اگر انتقاد یا پیشنهادی در خصوص گروه های انجمن آلاء دارید، در اینجا مطرح بفرمایید. در لینک زیر هم توضیحات هر گروه و شرایط عضویت در هر کدام توضیح داده شده است: http://forum.alaatv.com/topic/1545/گروه-های-انجمن-آلاء موفق و موید باشید
انتقادات ، پیشنهادات
.....
7
سلام (@_____) تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟! کدوم قانونتون رو نقض کردم؟! نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه یعنی دلیلی نبوده و نیست اما خب.... باید از زبون خودتون می‌شنیدم که هیچ دلیلی ندارید این برام قابل هضم تره @ناظم
انتقادات ، پیشنهادات
چطور در الا کلیپ دانلود کنم
7
چطوری میتونم کلیپ های الا رو دانلود کنم
انتقادات ، پیشنهادات
سرعت کار تو اپلود فیلم ها پایینه
TAHA 3T
سلام توی حسابان اقای ثابتی بجز تابع تو هیچ مبحثی فرسنگ 2 و 3 اپلود نشده اینطوری مباحث تا کنکور تموم نمیشه البته امیدوارم مشکلی برای اقای ثابتی پیش نیومده باشه
انتقادات ، پیشنهادات
نکته و تست فیزیک یازدهم آقای یاری
2
سلام/چرا نکته و تست فیزیک یازدهم استاد یاری فقط چند جلسه اولش اپلود شده؟میشه تکمیلش کنید
انتقادات ، پیشنهادات
یه مشکلی هست
A
من پک الا رو دو بار خریدم اشتباها، یکیو با اکانت قدیمی ام و یکی هم با جدیده ولی قدیمی رو دیگه استفاده نمیکنم کسی هم جوابگو نیس که اون پک رو لغو کنه و هزینه شو عودت بدن @مدیر-محصول-ابریشم تیکت هم زدم جواب نمیدن
انتقادات ، پیشنهادات
اختلال در سایت الا ؟؟/:
A . M . HA
سلام از امروز صبح سایت الا به مشکل خورده نه میشه فیلمی رو انلاین دید و نه دانلود کرد....... دوستان برای شما هم همینجوریه ؟!! از گروه اموزشی الا تقاضا می کنم که هر چه سریع تر این مشکل رو رفع کنن خداوکیلی از درسامون عقب افتادیم
انتقادات ، پیشنهادات
قدیمی شدن تورق یازدهم و دوازدهم
محمد مهدی امیریم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای زحمتکش الا با توجه به اینکه زمان زیادی از ضبط دوره های یازدهم و دوازدهم گذشته،این دوره ها دیگه قابل استفاده نیستند پس اگه میشه دوره های تورق این پایه ها رو دوباره با آقای جلال موقاری‌ ضبط کنید که دوباره قابل استفاده بشه.
انتقادات ، پیشنهادات
دسترسی به اساتید
نیما اصغرین
لطفا در قسمت هر ویدیو قسمتی برای کامنت گذاری اضافه کنید تا اگر سوال یا موردی داشتیم با استاد مربوط ارتباط داشته باشیم مثل سایت تکمیلی که در اون هر سوالی داشتیم میتونیم با استاد ارتباط داشته باشیم اگر این کار را بکنید کیفیت آموزش هاتون خیلی بالا میره
انتقادات ، پیشنهادات
رابط کاربری آلا خونه
Parsa TsrP
سلام به همه ی آلایی ها. من درخواست دارم که رابط کاربری آلا خونه ارتقا پیدا کنه و شاهد اپلیکیشن آلا خونه هم باشیم و همچنین مرز های بخش های مختلف نوشته مشخص باشند. سپاس اکر موافقید رای مثبت بدید لطفا
انتقادات ، پیشنهادات
کمی انتقاد
D
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست.... 1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست. این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه.... 2- آپدیت راه ابریشم: راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.) 3- گزینه دانلود؟ چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست. 4- رفع اشکال ها خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه 5- آلاخونه آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بپرسم چرا دیگه بقیه ی فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن دو هفته شده هیچی فیلم و جزوه ای آپلود نکردید و یه تعداد زیادی از فیلم ها هم که آپلود کردید مشکل دارن و باز نمیشن. الآن دانش آموزانی که برای کنکور با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بدونم چرا بقیه فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن نزدیک دو هفته شده که هیچ فیلم و جزوه ای رو آپلود نکردید و دانش آموزانی که با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن. خواهش میکنم هر چه سریع تر بقیه فیلم ها و جزوات رو هم آپلود کنید.
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد برای ریاضیات تجربی راه ابریشم
milad havazyariM
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟ بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟ دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @Arshia-Yazdian @sohrab @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
انتقادات ، پیشنهادات
آموزش صفر تا صد زیست مخصوص المپیاد
0
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
انتقادات ، پیشنهادات
کمک
خواجه نصیر الدینخ
سلام من هرکار میکنم نمیتونم تو سایت پیام بزارم توی راهنمای الا هم رفتم ولی بهم کمکی نکرد حالا چیکار کنم تا درست بشه
انتقادات ، پیشنهادات
دسته تفننی
حسین کاظمی 0ح
سلام خسته نباشید امکانش هست که یه دسته تفننی هم برای آلا خونه اضافه کنید ؟ چون توی بخش بحث آزاد گم میشن معمولا این مضوعات مثل تست های غیر درسی که جنبه سرگمی دارن ( مثل تست هوش ها )
انتقادات ، پیشنهادات

انتقاد از اقای طلوعی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتقادات ، پیشنهادات
47 دیدگاه‌ها 19 کاربران 1.7k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Pilot AliP Pilot Ali

درود بر شما عزیزان آلائی ..
    یه راست میرم سر اصل مطلب ، بشدت درسنامه و حل تست اقای طلوعی برام سخت بود. الان که دبیر مدرسمون داره تدریس میکنه تازه میفهمم که حرکت شتاب ثابت مثلا چه فرمول هایی داره و اینا ولی اقای طلوعی یه فرمول رو کلید کردن و میگن این شاهکار همه چیزه، وقتی میایم سرتست همون فرمول رو ایشون استفاده میکنن بعدش برا بدست اوردن اجزای اون فرمول از هزار و یک فرمول و نکته استفاده میکنن، ولی دبیر محترم مدرسه خودم خیلی سطحی تشریحی اول تموم نکاتش رو گفت و خیلی شیک و مجلسی فهمیدم مثل اقای ثابتی که ریز به ریز و بن مطلب رو میکشه بیرون یاد که گرفتی بعد قشنگ میشینه نکته های تستی فرمول های بهتر و روون تر ، کد ها و کلید های مسائل رو باز میکنه برات. ولی اقای طلوعی عزیز با این عقیده که ما بلدیم اومده و تدریس کرده حتی دوازدهم رو. از نحوه تدریسشون لذت میبرم ولی اگه بیان اول همه چیزو حتی فرمول های اضافه تر رو بگن پایه و اساس مطلب رو جا بندازند بعدش بیان نکات تستی و کلی ازین چیزارو بگن خیلی بهتره. مثلا اول حرکت شناسی خیلی عالی بود خیلی قشنگ مفاهیم رو جا انداخت ولی اصلا من انواع حرکت از قبیل شتاب ثابت وسرعت ثابت و ... متوجه نشدم بعدش چون که یه راست رفتن سر شاهکار و توصیف و تجمید کار خودشون.
    دوستان اگه میخواین راه ابریشم بخرید و فیزیک اقای طلوعی هم جزوشه حتما ابتدا نمونه تدریسشون رو ببینید بعدا تصمیم بگیرید.
    امیدوارم اقای طلوعی بتونند و نقد بنده رو ببینند

@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
    @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
    @دانش-آموزان-آلاء
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

محمدوحید اسکندریم آفلاین
    محمدوحید اسکندریم آفلاین
    محمدوحید اسکندری
    دوازدهم ریاضی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Pilot Ali
    شما اگه با نکته تستی خوندن حال نمیکنی، باید میرفتی فیزیک استاد کازرانیان رو تهیه میکردی
    ایشون کلا با فرمول های کتاب کار میکنن و من ندیدم نکته تستی خاصی بگن
    البته خودمم اولش که دیدم توی شتاب ثابت، چندین فرمول رو ایشون با هم یکی کردن، احساس کردم که ممکنه یک جایی گیر بکنم و نتونم با نکته آقای طلوعی حل کنم. چون که خب برام قابل باور نبود اینهمه فرمول، یکی شده باشن!
    اینجوری بگم که تا حالا تستی ندیدم که نتونم با این راه حل، اون رو حل کنم
    به قول خود استاد، انگار یه پازل رو داریم تکمیل میکنیم توی این راه حل
    ولی خب شاید بعضیا حال نکنن با راه حل های تستی جلو برن
    بالاخره سلیقه هست دیگه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • AmirbernosiA Amirbernosi

تو سال کنکور سنگ هیچ دبیریو به سینتون نزنین، اونا فقط یه وسیله برای یادگیری سریع تر و بهتر هستن وگرنه خودتونم میتونین همینارو یاد بگیرین

پس الکی درگیر این چیزا نشین

Yegane DehqanY آفلاین
      Yegane DehqanY آفلاین
      Yegane Dehqan

@amir-bernousi با احترام ولی دبیر حداقل ۵۰% تاثیر داره .
      من قبل آلاء یعنی ۱۰ام که بودم فقط میخوندم که نمره بگیرم تموم شه بره چون دبیرای مدرسمون طوری بودن که حتی من نمیتونستم یه هدف انتخاب کنم چون امیدی نداشتم .
      اساتید هایی مثل استاد طلوعی ، استاد موقاری اگه وارد زندگی من نمیشدن الان من نمیدونستم وضعیتم چه جوری بود .
      استاد خیلی مهمه خیلی ، در حدی که سرنوشت میسازه به نظرم . 👌

اگه معلم بد باشه آدم از اون درس زده میشه و شایدم متنفر .

و شما هم Pilot Ali اگه نمیتونی با استاد طلوعی ارتباط برقرار کنی ، استادت رو عوض کن .

موفق باشی🌻

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • Amirreza Vafaei MoghadamA Amirreza Vafaei Moghadam

IMG_20211023_143335.jpg

IMG_20211023_143536.jpg

به آقا طلوعی پیام دادم
        همه نظراتتون رو با اسکرین شات براشون فرستادم و بهشون گفتم... و گفتم راه حلی بگه برای اینکه مشکلتون حل بشه
        @دانش-آموزان-آلاء

Yegane DehqanY آفلاین
        Yegane DehqanY آفلاین
        Yegane Dehqan

Amirreza Vafaei Moghadam انقدر خوشم میاد استاد طلوعی اول حال و احوال میکنه بعد با آدم حرف میزنه 😅😃😍

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • Pilot AliP Pilot Ali

یه راست میرم سر اصل مطلب ، بشدت درسنامه و حل تست اقای طلوعی برام سخت بود. الان که دبیر مدرسمون داره تدریس میکنه تازه میفهمم که حرکت شتاب ثابت مثلا چه فرمول هایی داره و اینا ولی اقای طلوعی یه فرمول رو کلید کردن و میگن این شاهکار همه چیزه، وقتی میایم سرتست همون فرمول رو ایشون استفاده میکنن بعدش برا بدست اوردن اجزای اون فرمول از هزار و یک فرمول و نکته استفاده میکنن، ولی دبیر محترم مدرسه خودم خیلی سطحی تشریحی اول تموم نکاتش رو گفت و خیلی شیک و مجلسی فهمیدم مثل اقای ثابتی که ریز به ریز و بن مطلب رو میکشه بیرون یاد که گرفتی بعد قشنگ میشینه نکته های تستی فرمول های بهتر و روون تر ، کد ها و کلید های مسائل رو باز میکنه برات. ولی اقای طلوعی عزیز با این عقیده که ما بلدیم اومده و تدریس کرده حتی دوازدهم رو. از نحوه تدریسشون لذت میبرم ولی اگه بیان اول همه چیزو حتی فرمول های اضافه تر رو بگن پایه و اساس مطلب رو جا بندازند بعدش بیان نکات تستی و کلی ازین چیزارو بگن خیلی بهتره. مثلا اول حرکت شناسی خیلی عالی بود خیلی قشنگ مفاهیم رو جا انداخت ولی اصلا من انواع حرکت از قبیل شتاب ثابت وسرعت ثابت و ... متوجه نشدم بعدش چون که یه راست رفتن سر شاهکار و توصیف و تجمید کار خودشون.
          دوستان اگه میخواین راه ابریشم بخرید و فیزیک اقای طلوعی هم جزوشه حتما ابتدا نمونه تدریسشون رو ببینید بعدا تصمیم بگیرید.

@دانش-آموزان-آلاء

mahsaaa rezaeeeM آفلاین
          mahsaaa rezaeeeM آفلاین
          mahsaaa rezaeee

Pilot Ali سلام کلا این فصل یکم سخته اگه فصلای دیگه ی استاد طلوعیو مثل دما و گرما و فشارو دیده باشی فیزیک ینی چیپس.

منم تو حرکت شناسی مشکل دارم ولی فقط باید تست زده شه رو درسنامه زیاد گیر نکن.

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

Pilot AliP 1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • Pilot AliP Pilot Ali

@دانش-آموزان-آلاء

Sina SinaS آفلاین
            Sina SinaS آفلاین
            Sina Sina
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sina Sina انجام شده

Pilot Ali
            سلام
            منم واقعا با بعضی تست ها مشکل دارم
            خود استاد میگن فرمولای کتاب لازم نیست ولی در بعضی از تستا از اونا استفاده میکنن و منم کاملا گیج میشم
            الان برای مثال تست 78 جزوه خودشون رو نگاه کنید که چجوری حل میکنن . واقعا با فیلمای تدریس نمیشه اون تستو حل کرد
            فک کنم استاد یه جوری درس میده که باید یه بار خودت خونده باشی
            الان چون خودم دهم و یازدهم خونده بودم واقعا خیلی خوب با ایشون پیشرفت کردم

Sina SinaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Sina SinaS Sina Sina

Pilot Ali
              سلام
              منم واقعا با بعضی تست ها مشکل دارم
              خود استاد میگن فرمولای کتاب لازم نیست ولی در بعضی از تستا از اونا استفاده میکنن و منم کاملا گیج میشم
              الان برای مثال تست 78 جزوه خودشون رو نگاه کنید که چجوری حل میکنن . واقعا با فیلمای تدریس نمیشه اون تستو حل کرد
              فک کنم استاد یه جوری درس میده که باید یه بار خودت خونده باشی
              الان چون خودم دهم و یازدهم خونده بودم واقعا خیلی خوب با ایشون پیشرفت کردم

Sina SinaS آفلاین
              Sina SinaS آفلاین
              Sina Sina

Sina Sina
              یا مثلا از تستای جدید تست ۲۹ رو ببینید استاد چجوری حل میکنن

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Pilot AliP Pilot Ali

@دانش-آموزان-آلاء

Hani Sdiqi 0H آفلاین
                Hani Sdiqi 0H آفلاین
                Hani Sdiqi 0
                دانش آموزان آلاء

Pilot Ali برای یازدهم و دهم که خیلی تدریسشون خوبه ، دوازدهمم که تا جایی که من دیدم خوب بوده ، هنوز به اونجایی که میگی نرسیدم ولی فکر کنم اون مبحث برات سخته و نیاز به توضیح داشتی ، وگرنه تا الان که خیلی خوب بوده ، 😶😶

2
                • Pilot AliP Pilot Ali

@دانش-آموزان-آلاء

meraj mohamadiM آفلاین
                  meraj mohamadiM آفلاین
                  meraj mohamadi
                  دانش آموزان آلاء

Pilot Ali من با شما موافقم فقط در تدریس حرکت شناسی ما بقی فصول عالیی واقعا از صفر تدریس میکنن

Sina SinaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • monirsM monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جا‌به‌جا کرد
                  • meraj mohamadiM meraj mohamadi

Pilot Ali من با شما موافقم فقط در تدریس حرکت شناسی ما بقی فصول عالیی واقعا از صفر تدریس میکنن

Sina SinaS آفلاین
                    Sina SinaS آفلاین
                    Sina Sina

meraj mohamadi
                    مگه شما فصلای دیگه دوازدهم رو دیدین؟

0
                    • Sina SinaS Sina Sina

meraj mohamadi
                      مگه شما فصلای دیگه دوازدهم رو دیدین؟

Pilot AliP آفلاین
                      Pilot AliP آفلاین
                      Pilot Ali
                      دانش آموزان آلاء

Sina Sina بله دیدم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • Hani Sdiqi 0H Hani Sdiqi 0

Pilot Ali برای یازدهم و دهم که خیلی تدریسشون خوبه ، دوازدهمم که تا جایی که من دیدم خوب بوده ، هنوز به اونجایی که میگی نرسیدم ولی فکر کنم اون مبحث برات سخته و نیاز به توضیح داشتی ، وگرنه تا الان که خیلی خوب بوده ، 😶😶

Pilot AliP آفلاین
                        Pilot AliP آفلاین
                        Pilot Ali
                        دانش آموزان آلاء

Hani Sdiqi 0 دوست من مشکلم این بود که اقای طلوعی بدون توضیح و جا انداختن مفهوم جلو رفتن و به حل تست پرداختند و مثل تدریسای دیگه شون که عالی هم بودن عمل نکردند و خداروشکر وقت گداشتم و مفهومشو یاد گرفتم والان میتونم بفهمم که معنی این صحبتایی که توی تستا میکنند چی هستش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • mahsaaa rezaeeeM mahsaaa rezaeee

Pilot Ali سلام کلا این فصل یکم سخته اگه فصلای دیگه ی استاد طلوعیو مثل دما و گرما و فشارو دیده باشی فیزیک ینی چیپس.

منم تو حرکت شناسی مشکل دارم ولی فقط باید تست زده شه رو درسنامه زیاد گیر نکن.

Pilot AliP آفلاین
                          Pilot AliP آفلاین
                          Pilot Ali
                          دانش آموزان آلاء

mahsaaa rezaeee دوست من ، شخصا تا وقتی مفهوم یه چیزیو درک نکنم حتی اگه اون 2+2 هم باشه من نمیفمم و نمیتونم جواب بدم، همونطور که پاسخ دادم مشکلم فقط این بود که پایه و اساس حرکت شناسی رواقای طلوعی عزیز درست و کامل بیان نکردن ولازم بودن سر مفهوم بیشتر صبحت کنند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • M Mohammad Gh

Pilot Ali
                            بیا پایین
                            ....
                            کاملا باهات مخالفم
                            چی میگی تست حل کن دست به قلم شو بعد انتقاد کن
                            من خودم کلی کلی فیزیکم پیشرفت کرده
                            هر تستی رو که حل کنه استاد قبلش من حل میکنم.. الان واقعا فیزیک برام آسون شده تا جایی که تدریس ایشون رو دیدم
                            ...
                            خیلی تعجب می‌کنم که انتقاد میکنی از استاد طلوعی اولین باره میبینم پس این نشون میده مشکل از شماست نه استاد
                            ...
                            و البته اینم یادت باشه باید با دقت به فیلم ها نگاه کنی و حواست باشه و نکات ریز وارد کنی..

Pilot AliP آفلاین
                            Pilot AliP آفلاین
                            Pilot Ali
                            دانش آموزان آلاء

Mohammad Gh داداشم وقتی تو مفهوم ضرب رو بلد نباشی چطوری میخواسی توان رو حل کنی؟ چطوری میخوای لگاریتم حل کنی؟ ببین قطعا کسی که میاد الا یه ادم درس خونه و دیگه میدونه درس خوندن یعنی اول کامل مطلب تفهیم بشه بعد به تمرین و بعد به تست بپردازه ولی گفتار شما نقیض این رو میرسونه که فقط باید تست حل کرد. درسته ولی ابتدا باید ایشون کامل و فراتر از کامل این درس رو بحث میکردند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Amirreza Vafaei MoghadamA Amirreza Vafaei Moghadam

IMG_20211023_143335.jpg

IMG_20211023_143536.jpg

به آقا طلوعی پیام دادم
                              همه نظراتتون رو با اسکرین شات براشون فرستادم و بهشون گفتم... و گفتم راه حلی بگه برای اینکه مشکلتون حل بشه
                              @دانش-آموزان-آلاء

Pilot AliP آفلاین
                              Pilot AliP آفلاین
                              Pilot Ali
                              دانش آموزان آلاء

Amirreza Vafaei Moghadam دوست من تشکر میکنم ازت که مشکل منو به گوش ایشون رسوندی قربونت . ولی باید بگم که من تمومی تدریس ایشون رو دیدم حتی تستاشم کامل دیدم . ولی از قضاوت ایشون تعجب کردم که چرا با قاطعیت نظر میدن. بگذریم. من واقعا خاک پای ایشون رو میبوسم چون که اینقد قشنگ مبحث دما و گرما، فصل فشار و حتی فصل اول فیزیک رو تشریح کردند که من دیگه نیازی ندیدم کتابمو باز کنم نکات حفظیش رو بخونم چون همشو استاد توضیح دادند ولی فصل حرکت شناسی رو کم گذاشتند و این فصل رو کسی میتونه بفهمه استاد چی میگن که از قبل با مفاهیم کامل این فصل اشنایی نسبی داشته باشه، برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه اصلا مناسب نیست.

Howsen DragH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • officer kO officer k

Amirreza Vafaei Moghadam حرف شما درمورد این بخش متن پیامای دوستان درسته ،ولی حتی این که نباید چون خوب درس رو متوجه نشدن به استاد توهین کنن روهم می تونستید با لحنی که دلخوری پیش نیاد مطرح کنید🌻

Pilot AliP آفلاین
                                Pilot AliP آفلاین
                                Pilot Ali
                                دانش آموزان آلاء

@ali-valicheki دوست عزیز اگه من بی احترامی کردم به اقای طلوعی از همین تریبون از استاد عزیزم و از همه شما معذرت خواهی میکنم ولی توی نقدم سعی کردم از هرگونه بی احترامی پرهیز کنم

خ officer kO 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

mahdi shokry سلام
                                  خب آقای طلوعی کنکوری درس میدن دیگه
                                  جوری که چشمی هم بشه تست رو حل کرد .
                                  من خودم دیوونه داشتم میشدم قبل اینکه اقای طلوعی رو پکشو بخرم .
                                  تابستون هررر چی فیزیک خوندم انگار پوچ شد چون تازه با اقای طلوعی فهمیدم که فیزیک جادو جمبل نیست .😅

Pilot AliP آفلاین
                                  Pilot AliP آفلاین
                                  Pilot Ali
                                  دانش آموزان آلاء

Yegane Dehqan دوست من موافقم با نظرت چون ایشون مباحث رو از غول به یه ابنبات چوبی تبدیل میکنن ، شیرین قابل هضم و کوچیک. ولی متاسفانه فصل حرکت شناسی رو کم کاری کردند توی درسنامه البته بنظرم و کل این نقدم همین بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Pilot AliP Pilot Ali

@ali-valicheki دوست عزیز اگه من بی احترامی کردم به اقای طلوعی از همین تریبون از استاد عزیزم و از همه شما معذرت خواهی میکنم ولی توی نقدم سعی کردم از هرگونه بی احترامی پرهیز کنم

خ آفلاین
                                    خ آفلاین
                                    خانوم لوبیا

Pilot Ali
                                    بنظر من هرکی حق نقد کردن داره
                                    و این بی احترامی نیس!

• بەها بە کوڕێکی خوێڕی مەدە کە قەدڕت نازانیت🗿🫴🏻
                                    3
                                    • خ خانوم لوبیا

Pilot Ali
                                      بنظر من هرکی حق نقد کردن داره
                                      و این بی احترامی نیس!

Pilot AliP آفلاین
                                      Pilot AliP آفلاین
                                      Pilot Ali
                                      دانش آموزان آلاء

@fatemeh-ma #حق

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • Pilot AliP Pilot Ali

officer kO آفلاین
                                        officer kO آفلاین
                                        officer k
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده

Pilot Ali این که شما با ملاحضه رفتار کردید و تماما سعی بر ادب داشتید مسلط بودن شما روی رفتارتون در چنین شرایطی رو میرسونه🌻🌹 اگر منم حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شده شرمنده ام

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • Pilot AliP Pilot Ali

Amirreza Vafaei Moghadam دوست من تشکر میکنم ازت که مشکل منو به گوش ایشون رسوندی قربونت . ولی باید بگم که من تمومی تدریس ایشون رو دیدم حتی تستاشم کامل دیدم . ولی از قضاوت ایشون تعجب کردم که چرا با قاطعیت نظر میدن. بگذریم. من واقعا خاک پای ایشون رو میبوسم چون که اینقد قشنگ مبحث دما و گرما، فصل فشار و حتی فصل اول فیزیک رو تشریح کردند که من دیگه نیازی ندیدم کتابمو باز کنم نکات حفظیش رو بخونم چون همشو استاد توضیح دادند ولی فصل حرکت شناسی رو کم گذاشتند و این فصل رو کسی میتونه بفهمه استاد چی میگن که از قبل با مفاهیم کامل این فصل اشنایی نسبی داشته باشه، برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه اصلا مناسب نیست.

Howsen DragH آفلاین
                                          Howsen DragH آفلاین
                                          Howsen Drag

Pilot Ali در انتقاد از اقای طلوعی گفته است:

👌🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه