انتقاد از اقای طلوعی
-
به آقا طلوعی پیام دادم
همه نظراتتون رو با اسکرین شات براشون فرستادم و بهشون گفتم... و گفتم راه حلی بگه برای اینکه مشکلتون حل بشه
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاءAmirreza Vafaei Moghadam دوست من تشکر میکنم ازت که مشکل منو به گوش ایشون رسوندی قربونت . ولی باید بگم که من تمومی تدریس ایشون رو دیدم حتی تستاشم کامل دیدم . ولی از قضاوت ایشون تعجب کردم که چرا با قاطعیت نظر میدن. بگذریم. من واقعا خاک پای ایشون رو میبوسم چون که اینقد قشنگ مبحث دما و گرما، فصل فشار و حتی فصل اول فیزیک رو تشریح کردند که من دیگه نیازی ندیدم کتابمو باز کنم نکات حفظیش رو بخونم چون همشو استاد توضیح دادند ولی فصل حرکت شناسی رو کم گذاشتند و این فصل رو کسی میتونه بفهمه استاد چی میگن که از قبل با مفاهیم کامل این فصل اشنایی نسبی داشته باشه، برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه اصلا مناسب نیست.
-
Amirreza Vafaei Moghadam حرف شما درمورد این بخش متن پیامای دوستان درسته ،ولی حتی این که نباید چون خوب درس رو متوجه نشدن به استاد توهین کنن روهم می تونستید با لحنی که دلخوری پیش نیاد مطرح کنید
@ali-valicheki دوست عزیز اگه من بی احترامی کردم به اقای طلوعی از همین تریبون از استاد عزیزم و از همه شما معذرت خواهی میکنم ولی توی نقدم سعی کردم از هرگونه بی احترامی پرهیز کنم
-
mahdi shokry سلام
خب آقای طلوعی کنکوری درس میدن دیگه
جوری که چشمی هم بشه تست رو حل کرد .
من خودم دیوونه داشتم میشدم قبل اینکه اقای طلوعی رو پکشو بخرم .
تابستون هررر چی فیزیک خوندم انگار پوچ شد چون تازه با اقای طلوعی فهمیدم که فیزیک جادو جمبل نیست .Yegane Dehqan دوست من موافقم با نظرت چون ایشون مباحث رو از غول به یه ابنبات چوبی تبدیل میکنن ، شیرین قابل هضم و کوچیک. ولی متاسفانه فصل حرکت شناسی رو کم کاری کردند توی درسنامه البته بنظرم و کل این نقدم همین بود
-
@ali-valicheki دوست عزیز اگه من بی احترامی کردم به اقای طلوعی از همین تریبون از استاد عزیزم و از همه شما معذرت خواهی میکنم ولی توی نقدم سعی کردم از هرگونه بی احترامی پرهیز کنم
Pilot Ali
بنظر من هرکی حق نقد کردن داره
و این بی احترامی نیس! -
Pilot Ali
بنظر من هرکی حق نقد کردن داره
و این بی احترامی نیس!@fatemeh-ma #حق
-
-
Amirreza Vafaei Moghadam دوست من تشکر میکنم ازت که مشکل منو به گوش ایشون رسوندی قربونت . ولی باید بگم که من تمومی تدریس ایشون رو دیدم حتی تستاشم کامل دیدم . ولی از قضاوت ایشون تعجب کردم که چرا با قاطعیت نظر میدن. بگذریم. من واقعا خاک پای ایشون رو میبوسم چون که اینقد قشنگ مبحث دما و گرما، فصل فشار و حتی فصل اول فیزیک رو تشریح کردند که من دیگه نیازی ندیدم کتابمو باز کنم نکات حفظیش رو بخونم چون همشو استاد توضیح دادند ولی فصل حرکت شناسی رو کم گذاشتند و این فصل رو کسی میتونه بفهمه استاد چی میگن که از قبل با مفاهیم کامل این فصل اشنایی نسبی داشته باشه، برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه اصلا مناسب نیست.
Pilot Ali در انتقاد از اقای طلوعی گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam دوست من تشکر میکنم ازت که مشکل منو به گوش ایشون رسوندی قربونت . ولی باید بگم که من تمومی تدریس ایشون رو دیدم حتی تستاشم کامل دیدم . ولی از قضاوت ایشون تعجب کردم که چرا با قاطعیت نظر میدن. بگذریم. من واقعا خاک پای ایشون رو میبوسم چون که اینقد قشنگ مبحث دما و گرما، فصل فشار و حتی فصل اول فیزیک رو تشریح کردند که من دیگه نیازی ندیدم کتابمو باز کنم نکات حفظیش رو بخونم چون همشو استاد توضیح دادند ولی فصل حرکت شناسی رو کم گذاشتند و این فصل رو کسی میتونه بفهمه استاد چی میگن که از قبل با مفاهیم کامل این فصل اشنایی نسبی داشته باشه، برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه اصلا مناسب نیست.