صفر بودن و شروع کردن
-
سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید.
ببخشید من راه ابریشم شیمی و ریاضی تجربی و زیست شناسی را تهیه کردم و توی سایر دروس از منابع دیگه ای استفاده می کنم و امسال پایه دوازدهم هستم و هنوز،به خاطر مسائلی نتونستم که شروع کنم ولی حالا تصمیم دارم که شروع کنم،ولی نمیدونم باید چیکار کنم؛امکانش هست راهنمایی بفرمایید؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
همیار -
ببخشید من راه ابریشم شیمی و ریاضی تجربی و زیست شناسی را تهیه کردم و توی سایر دروس از منابع دیگه ای استفاده می کنم و امسال پایه دوازدهم هستم و هنوز،به خاطر مسائلی نتونستم که شروع کنم ولی حالا تصمیم دارم که شروع کنم،ولی نمیدونم باید چیکار کنم؛امکانش هست راهنمایی بفرمایید؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
همیارali mohebbi 0 سلام
فعلا از همون فرسنگ 2 فیلما رو شروع کن و طبق برنامه پیش برو
بعدا میتونی فرسنگ 1 رو برسونی -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
همیار@ali-mohebbi-0سلام
از زیست و شیمی خبر ندارمبرای ریاضی بهتره از همون اولش شروع کنین و برای فیزیک هم همینطور. تو ریاضی 2 فرسنگ اول و دوم پایه ی ریاضیه(تابع و معادله نامعادله و ....) و فیزیک هم فرسنگ 1 و2 مباحثشون بهم پیوستس. میتونین اندازه گیریشو بعدا بخونین.
-
ali mohebbi 0 سلام
بعدا میتونی فرسنگ 1 رو برسونی -
سلام ، صد در صد میتونی برسی ، منم شرایطم شبیه شما است
فقط یکم نسبت به بقیه باید ساعت مطالعه و تمرین رو افزایش داد -
ali mohebbi 0 سلام
بعدا میتونی فرسنگ 1 رو برسونیkianoosh alavi البته یه مسئله اینه که مثلا برای زیست و شیمی دوازدهم ،اگه فرسنگ یک رو بلد نباشی نمیتونی فرسنگ 2 رو بفهمی...پس از فرسنگ یک سعی کن دوازدهم رو برسونی...
ولی برای یازدهم و دهم میتونی بعدا برسونی