چاپار چیه ؟؟؟
-
سلام دوستان چاپار چیه داخل داشبردم و کاربردش چیه؟
مگه فرسنگها نیستن؟
من دهم یازدهم رو تو تابستون فیلماشو دیدم
چاپارو باید ببینم؟Shqw yeqq چاپارها جمع بندی هستن، به نظر من الان زیاد به کار آدم نمیاد. مثلا چاپار بعد عید شاید زیاد به درد بخوره که یه زمانی رو در طول روز برای یادآوری بهش اختصاص بدی...
همچنین برای اون دسته از دوستانی که مثلا دی ماه یا بهمن ماه با راه ابریشم آشنا میشن و فرصت کافی برای مشاهده فرسنگ ها ندارن بهتره که فقط همون چاپارها رو ببینن -
Shqw yeqq چاپارها جمع بندی هستن، به نظر من الان زیاد به کار آدم نمیاد. مثلا چاپار بعد عید شاید زیاد به درد بخوره که یه زمانی رو در طول روز برای یادآوری بهش اختصاص بدی...
همچنین برای اون دسته از دوستانی که مثلا دی ماه یا بهمن ماه با راه ابریشم آشنا میشن و فرصت کافی برای مشاهده فرسنگ ها ندارن بهتره که فقط همون چاپارها رو ببیننAmirhossein Ghasemi
ممنون از توضیح -
سلام
وارد سایت زیر بشید و روی نقشه بر روی قسمت چاپار کلیک کنید . مشاورای راه ابریشم با فیلم این رو توضیح دادن
https://alaatv.com/landing/25 -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد
-
سلام
وارد سایت زیر بشید و روی نقشه بر روی قسمت چاپار کلیک کنید . مشاورای راه ابریشم با فیلم این رو توضیح دادن
https://alaatv.com/landing/25Hhh Hh سلام توو چاپار که اقای موقاریی بیشتر تووضیح میدن احسس میکنم خیلی کمله و اون بخشهایم ک تو فرسنگ نگفتن تو چاپر میگن
-
Hhh Hh سلام توو چاپار که اقای موقاریی بیشتر تووضیح میدن احسس میکنم خیلی کمله و اون بخشهایم ک تو فرسنگ نگفتن تو چاپر میگن
moohamad bahrami
سلام
من چاپار رو ندیدم هنوز ولی فکر میکنم همینطور باشه ک شما میگید
چون برای مثال برای فرسنگای آخر ک عجله ای ضبط شد و به قول بچه ها بیشتر متن خوانی بود(البته خودم هنوز به اونا نرسیدم) ، مسئولین به ایشون این موضوع رو ارجاع دادن و گفتن ک چاپارا ک بیاد درست میشه(که چیزایی ک تو فرسنگ نگفتم اونجا بگن یا بیشتر توضیح بدن) -
moohamad bahrami
سلام
من چاپار رو ندیدم هنوز ولی فکر میکنم همینطور باشه ک شما میگید
چون برای مثال برای فرسنگای آخر ک عجله ای ضبط شد و به قول بچه ها بیشتر متن خوانی بود(البته خودم هنوز به اونا نرسیدم) ، مسئولین به ایشون این موضوع رو ارجاع دادن و گفتن ک چاپارا ک بیاد درست میشه(که چیزایی ک تو فرسنگ نگفتم اونجا بگن یا بیشتر توضیح بدن)Hhh Hh اره الحمدلله خیلی خووب شدهه اوول فرسنگ میبینم هر چیوو تو فرسنگ نگفتن بعدش تو چاپار میبینم همون 20 درصدیی که گفتن نمیگن الان میگن