راه ابریشم زیست بخرم یا نخرم ؟
-
sallar savadkoohi الان شما که راه ابریشم دارید دیگه به کتاب تست دیکه ای حتی برای حل تست های سطح بالا مثل ایکیو و نبردبام احتیاجی ندارید ؟ یعنی استاد چقدر تو راه ابریشم تست کار میکنن و اینکه جلسات تست و درسنامه باهم دیگه س یا جدا شده تو پنل تون چون گفتم که من فقط دنبال تستم
sara cherry
واقعیتش چون تستای راه ابریشم پخش و پلاست من هنوز از تستاش استفاده نکردم
پینوکیو جامع خریدم اونو میزنم
اما اگه میخواین سطح سوالای زیست راه ابریشم رو بدونین
سوالا از بانک تست منتا انتخاب شده
همه سطح هم داره -
سلام بچه ها من دوازدهمی کنکوری ۱۴۰۱ هستم . دهم یازدهم کامل صفر تا صد های اقای موقاری رو دیدم + کارگاه نکته تست شونو و امسال هم برای دوازدهمم با یه معلم زیست دیگه ای دارم میرم جلو و راضیم واقعا که درسنامه رو کامل میگه و با همون میرم جلو ولی تست کا رنمیکنه
الان میخواستم ببینم اگر راه ابریشم بخرم و تست هاشو کار کنم خوبه برام یا فقط وقت مو میگیره ؟ یا اینکه جایگذین راه ابریشم بیام به علاوه این استاد خودم فیلم های صفر تا صد دوازدهم استاد موقاری رو به همراه کارگاه نکته تست شون با سرعت ۲ برابر ببینم چی ؟تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
sara cherry درود
به نظر من
وقتی معلمتون خوبه ، نیازی نیست که راه ابریشم بگیرین ، خودتون تست بزنین و بعد اگه مشکلی داشتین با معلمتون رفع کنید
. -
سلام بچه ها من دوازدهمی کنکوری ۱۴۰۱ هستم . دهم یازدهم کامل صفر تا صد های اقای موقاری رو دیدم + کارگاه نکته تست شونو و امسال هم برای دوازدهمم با یه معلم زیست دیگه ای دارم میرم جلو و راضیم واقعا که درسنامه رو کامل میگه و با همون میرم جلو ولی تست کا رنمیکنه
الان میخواستم ببینم اگر راه ابریشم بخرم و تست هاشو کار کنم خوبه برام یا فقط وقت مو میگیره ؟ یا اینکه جایگذین راه ابریشم بیام به علاوه این استاد خودم فیلم های صفر تا صد دوازدهم استاد موقاری رو به همراه کارگاه نکته تست شون با سرعت ۲ برابر ببینم چی ؟تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
sara cherry من خودم با اینکه راه ابریشم زیست دارم ولی صفر تا صدشونو نگاه میکنم ، کلا با تدریس صفر تا صدشون بیشتر حال کردم ، البته دهم و یازدهمو قبلا دیده بودم ، امسال فقط دوازدهمو دارم میبینم ،از نظر تست کتاب تست خیلی سبز خیلی خوبه ،
-
sara cherry من خودم با اینکه راه ابریشم زیست دارم ولی صفر تا صدشونو نگاه میکنم ، کلا با تدریس صفر تا صدشون بیشتر حال کردم ، البته دهم و یازدهمو قبلا دیده بودم ، امسال فقط دوازدهمو دارم میبینم ،از نظر تست کتاب تست خیلی سبز خیلی خوبه ،
Hani Sdiqi 0 خیلی ممنون از راهنمایی تون . راجب تست های راه ابریشم نظرتون چیه ؟
-
sara cherry
واقعیتش چون تستای راه ابریشم پخش و پلاست من هنوز از تستاش استفاده نکردم
پینوکیو جامع خریدم اونو میزنم
اما اگه میخواین سطح سوالای زیست راه ابریشم رو بدونین
سوالا از بانک تست منتا انتخاب شده
همه سطح هم دارهsallar savadkoohi منم با کتاب تست،تست میزنم چون خیلی پخش پلاس:|
-
sallar savadkoohi منم با کتاب تست،تست میزنم چون خیلی پخش پلاس:|
فاطمه موسوی 0 حالا که داریم ۱۲ ام میخونیم چرا باید براتون سخت باشه؟
با یه نگاهم میشه فهمید که تست واسه پایه چندمه .
نمیدونم چرا خیلی از بچه ها میگن سخته و نمیتونیم تستا رو پیدا کنیم و ... .
-
sallar savadkoohi منم با کتاب تست،تست میزنم چون خیلی پخش پلاس:|
فاطمه موسوی 0 چجوریه یعنی ؟ همه چی باهمه پایه ها مثلا ؟
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
sara cherry نخر! قطعا راه ابریشم و کلا فیلم ها و تست های آلا خوب هستن ولی...ببین یه عالمه فیلم میریزه سرت اگر کمال گرا باشی می خوای همه رو ببینی و نمیتونی! حتی اگر از تابستون شروع کنی!
میتونم چند تا نکته بگم خوبش رو خودت انتخاب کن
اگر از یازدهم نهایتا از اول این سال درس خوندی (منظورم کنکوری هست) کنکورت رو بچسب تا آخر پیش برو و درس مدرست رو فراموش نکن و با همون روش که جلو اومدی جلو برو
اگر نکردی...باید بگم اگر کنکور رو میخوای ال و بلا امسال قبول شی کارت یکم سخته!درباره زیست نظر نمیتونم بدم چون رشتم ریاضی هست اما بقیه درس ها...کتاب تست خوب بگیر امروز درسنامه فردا تستش اگر جایی بود که نمی فهمیدی از فیلم های صفر تا صد استفاده کن
ولی خب یه راه دیگه هم داری امسال دست گرمی باشه برات بیشتر رو دوازدهمت و تموم کردن مدرست تمرکز کن و از سالت لذت ببر و امیدت رو بزار واسه سال دیگه (: اگر از الان بگی ایشالله سال بعد بهتره تا تو خرداد!چون اون جا چوب دوسر سوخته ای...هم کنکور پر هم معدل کتبی خوبی نداری! -
sara cherry نخر! قطعا راه ابریشم و کلا فیلم ها و تست های آلا خوب هستن ولی...ببین یه عالمه فیلم میریزه سرت اگر کمال گرا باشی می خوای همه رو ببینی و نمیتونی! حتی اگر از تابستون شروع کنی!
اگر از یازدهم نهایتا از اول این سال درس خوندی (منظورم کنکوری هست) کنکورت رو بچسب تا آخر پیش برو و درس مدرست رو فراموش نکن و با همون روش که جلو اومدی جلو برو
اگر نکردی...باید بگم اگر کنکور رو میخوای ال و بلا امسال قبول شی کارت یکم سخته!درباره زیست نظر نمیتونم بدم چون رشتم ریاضی هست اما بقیه درس ها...کتاب تست خوب بگیر امروز درسنامه فردا تستش اگر جایی بود که نمی فهمیدی از فیلم های صفر تا صد استفاده کن
ولی خب یه راه دیگه هم داری امسال دست گرمی باشه برات بیشتر رو دوازدهمت و تموم کردن مدرست تمرکز کن و از سالت لذت ببر و امیدت رو بزار واسه سال دیگه (: اگر از الان بگی ایشالله سال بعد بهتره تا تو خرداد!چون اون جا چوب دوسر سوخته ای...هم کنکور پر هم معدل کتبی خوبی نداری!Sahar Rabiee یعنی میگید هر کی از یازدهم شروع نکرده باشه جدی کنکوری خوندن قبول نمیشه و بیخیال شه ؟ یعنی چی اخه اولین باره از کسی اینو میشنوم
-
ولی خب یه راه دیگه هم داری امسال دست گرمی باشه برات بیشتر رو دوازدهمت و تموم کردن مدرست تمرکز کن و از سالت لذت ببر و امیدت رو بزار واسه سال دیگه (: اگر از الان بگی ایشالله سال بعد بهتره تا تو خرداد!چون اون جا چوب دوسر سوخته ای...هم کنکور پر هم معدل کتبی خوبی نداری!Sahar Rabiee حرفتون اشتباهه مهم نیست تا الان چی شده از الانم وقت هست برای شروع مهم یه شروع خوبه نه افسوس خوردن و بگیم وقت نیست و اینا زمان کافی هست به نظرم و کنکور نیاز به سواد و دانش داره نه اینکه از کی شروع به خوندن کنی از الان وقت هست مهم اینکه بخوای و قوی باشی و یادت نره خیلی ها از تو جلو ترن پس مراقب باش عقب نیفتی
-
sara cherry
سلام بنظرم نخر
چون زیاد با صفر تا صدش فزق نمیکنه تنها فرقش اینه که ی سری جزوه پی دی اف میده بهت و تست کار میکنه
نیازی نیس بهش با همون دبیرت پیش برو اوکیه -
Hani Sdiqi 0 خیلی ممنون از راهنمایی تون . راجب تست های راه ابریشم نظرتون چیه ؟
sara cherry
تستاش متوسطن نه خیلی سختن نه خیلی اسون ولی بعضیاش نکته های خوبی دارن که ممکنه بهش توجه نکرده باشی -
Sahar Rabiee یعنی میگید هر کی از یازدهم شروع نکرده باشه جدی کنکوری خوندن قبول نمیشه و بیخیال شه ؟ یعنی چی اخه اولین باره از کسی اینو میشنوم
sara cherry
دوست من
اصلا به زمان شروع ربطی نداره
توی یه جمله بهت بگم
اگه پایت خوب باشه با یه ساعت مطالعه متوسط یا بالا میتونی نتیجه بگیری
اگه پایت ضعیف باشه باید خیلی بیشتر تلاش کنی جبران کنی
نشد نداره ولی ممکنه سخت شه
الکی نا امید نشو