جزوه های راه ابریشم منتشر شدن
-
ولی خیللللی قشنگ شدن🥰🥰🥰
-
اگه بخواهیم کتابها رو فنر بزنیم میتونیم از همینجا هزینه رو پرداخت کنیم و فنری شده سفارش بدیم ؟
-
سلام به همه به خصوص راه ابریشمی ها
بچه ها کار چاپ و صحافی و بسته بندی جزوه های %(#ff0000)[زبان و ادبیات] تموم شد :grinning_face_with_big_eyes:
از امروز هم، میره برای ارسال
اگه یکی از این دو درس یا هر دو رو سفارش دادین، منتظر پست باشین که داره میاد
جزوه های راه ابریشم، جدید دیزاین شدن و رنگی چاپ شدن، یعنی شما با یه هزینه خیلی کمتر از بیرون می تونید از
سایت چی بخونم سفارش بدین%(#020087)[راستی میدونید که رنگها حس بینایی رو تحریک می کنن که موجب
بهبود و تقویت توانایی یادگیریمیشن]باهم ببینیم جزوه ها چطور شدن :)
جزوه زبان راه ابریشم آلاء 👇👇

جزوه ادبیات راه ابریشم آلاء 👇👇

اینم جزوه شیمی راه ابریشم👇👇(هنوز کار صحافی شیمی تموم نشده)

کیا منتظر پستچی هستن؟ 😄
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زبان
راه-ابریشمی-ها-ادبیات@m-an
سلام
خیلی هم عالی.
فقط ما که همه رو سفارش دادیم ، کی بقيه کتاب ها چاپ و صحافی میشن؟؟ -
یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده.. ادبیات کنکورچه هاش تو کتابش هست یا نه برای فرسنگ ۱ به بعد چون تو pdf کتابش دیدم نبود.
@M-an -
اگه بخواهیم کتابها رو فنر بزنیم میتونیم از همینجا هزینه رو پرداخت کنیم و فنری شده سفارش بدیم ؟
-
Mohammad Gh
نه، طول مسیر قرار میدیم تو پروفایلتون
و داریم تلاش می کنیم که آنلاین هم بتونید آزمون بدین کنکورچه ها رو@m-an در کتاب های راه ابریشم منتشر شدن گفته است:
Mohammad Gh
نه، طول مسیر قرار میدیم تو پروفایلتون
و داریم تلاش می کنیم که آنلاین هم بتونید آزمون بدین کنکورچه ها رواها اکی خیلی ممنونم🌹🌹🌹🙏🏼
-
@m-an
سلام
خیلی هم عالی.
فقط ما که همه رو سفارش دادیم ، کی بقيه کتاب ها چاپ و صحافی میشن؟؟ -
Reza Estendi
سلام
بقیه کتاب ها هم دارن چاپ میشن
شیمی در حال صحافی هست
عربی رفت برای صحافی
دین و زندگی در حال چاپ هست و نصفش در حال صحافی
و...ان شاء الله بقیه کتاب ها هم زودتر آماده میشن
@m-an خیلی ممنون
-
با سرعتی که داره پیش میره احتمالش هست همشون زودتر از دوازدهم اماده شن؟
چون همشونو یکدفعه ارسال میکنید و دوازدهم آبان هم چهارشنبس و میفته هفته ی بعدش.
اگه زودتر اماده شه که خیلی عالیه. -
سلام من فقط جزوه زبان را خریدم یعنی راه ابریشمش را ندارم ولی متأسفانه جزوه پاسخنامه نداره🙁، خواهشا پاسخنامه ها را یه جایی بزارین که خریداران جزوه هم بتونن استفاده کنن
-
من مانده ام تنهای تنها بی جزوه 😂😂
بی صبرانه منتظریم ... -
سلام من فقط جزوه زبان را خریدم یعنی راه ابریشمش را ندارم ولی متأسفانه جزوه پاسخنامه نداره🙁، خواهشا پاسخنامه ها را یه جایی بزارین که خریداران جزوه هم بتونن استفاده کنن
احسان نوروزی کیوی
سلام
توی جزوه زبان که چیز خاصی نوشته نشده
همش جای خالیه و توی فیلم ها خود استاد جاهای خالی رو پر میکنه و خودت باید از روی دست استاد بنویسی
وگرنه توی جزوه، چیز خاصی ننوشته -
احسان نوروزی کیوی
مگر اینکه فقط برای تستش خریده باشی -
احسان نوروزی کیوی
مگر اینکه فقط برای تستش خریده باشیمحمدوحید اسکندری بله من برای تستش خریدم ولی دیدم پاسخنامه نداره
-
با سرعتی که داره پیش میره احتمالش هست همشون زودتر از دوازدهم اماده شن؟
چون همشونو یکدفعه ارسال میکنید و دوازدهم آبان هم چهارشنبس و میفته هفته ی بعدش.
اگه زودتر اماده شه که خیلی عالیه. -
-
reza 4
چاپخانه قول ۱۲ روز کاری رو به ما داده، نمیشه قول داد زودتر آماده بشه اما داره تلاش میشه -
@m-an کاشکی میشد اینایی که همش رو هم سفارش دادن درس های رو که اینجوری زود تر آماده میشه رو زود بفرستن
-
@m-an کاشکی میشد اینایی که همش رو هم سفارش دادن درس های رو که اینجوری زود تر آماده میشه رو زود بفرستن
@آرمان-میرانی موافقم باهات البته نمیخایم فشار بیاریم جوری که هزینه های آلا بره بالا
ولی اگر بشه عالیه