تست های اپدیت 1401
-
سلام سلام
استاد طلوعی برای هر فرسنگ 80 تا تست جدید حل کردن. برای فرسنگ 1 ، همه تست های جدید بودن ولی الان که داشتم تست سقوط ازاد میزدم ، متوجه شدم که تست های اپدیت فرسنگ 2 نیستش
یه توضیحی میدین دربارش؟ اصن قراره بیاد رو سایت؟ (که بعید میدونم)
یا باید از تو فایل جامع خودم بکشمش بیرون؟
@M-an @مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء خبری دارین بگین ممنون میشم
-
سلام سلام
استاد طلوعی برای هر فرسنگ 80 تا تست جدید حل کردن. برای فرسنگ 1 ، همه تست های جدید بودن ولی الان که داشتم تست سقوط ازاد میزدم ، متوجه شدم که تست های اپدیت فرسنگ 2 نیستش
یه توضیحی میدین دربارش؟ اصن قراره بیاد رو سایت؟ (که بعید میدونم)
یا باید از تو فایل جامع خودم بکشمش بیرون؟
@M-an @مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء خبری دارین بگین ممنون میشم
amirmohammad shakeri هستش.۲۰ تا تسته که بلا فاصله بعد از تستای تسلط ۱۴۰۰ شروع میشه.
نوشته تسلط آپدیت ۱۴۰۱ -
amirmohammad shakeri هستش.۲۰ تا تسته که بلا فاصله بعد از تستای تسلط ۱۴۰۰ شروع میشه.
نوشته تسلط آپدیت ۱۴۰۱محمد پیرزاده در تست های اپدیت 1401 گفته است:
نوشته تسلط آپدیت ۱۴۰۱70 تا تسته
پرینت گرفتم خودم امروز
-
@m-an
سلام خانم مدیر
ببخشید کنکورچه های ادبیات رو تو جزوه جامع جدید نذاشتین و اینکه فرسنگ ۲ واژه نامه و معانی رو نداره چه دهم و چه دوازدهم
میشه براش فکری بکنین؟
اگه بشه که همین یکی دو روزه آپلود کنید که ما به سر فصل قلمچی برا معانی برسیم عالیه
راستی هنوز پس آزمون آقای طلوعی هم نیومده ها
اما ما به آزمون بعدی رسیدیم -
@m-an در تست های اپدیت 1401 گفته است:
سلام
تست های جدید که منتشر شدنچرا. برای فرسنگ ۲ ویدیو های حلشون هست. ولی برای فرسنگ ۳ به بعد نیست
-
@m-an
سلام خانم مدیر
ببخشید کنکورچه های ادبیات رو تو جزوه جامع جدید نذاشتین و اینکه فرسنگ ۲ واژه نامه و معانی رو نداره چه دهم و چه دوازدهم
میشه براش فکری بکنین؟
اگه بشه که همین یکی دو روزه آپلود کنید که ما به سر فصل قلمچی برا معانی برسیم عالیه
راستی هنوز پس آزمون آقای طلوعی هم نیومده ها
اما ما به آزمون بعدی رسیدیم -
@m-an در تست های اپدیت 1401 گفته است:
سلام
تست های جدید که منتشر شدنچرا. برای فرسنگ ۲ ویدیو های حلشون هست. ولی برای فرسنگ ۳ به بعد نیست
-
amirmohammad shakeri
ویدیوهاش ضبط نشده هنوز -
amirmohammad shakeri
ویدیوهاش ضبط نشده هنوز@m-an این تستای جدید حکم همون سنگلاخ رو دارن؟؟