هنگ کردم!
-
سلام به دوستای آلایی، راستش من چهارم ریاضی هستم و قلم چی هم بورس شدم و همه منابعم تهیه کردم، درس هم زیاد میخونم، ولی الان که چند روز مونده به آزمون کلی مطلب هست که نخوندم، کتابای تست رو نگاه میکنم هر مبحث کوچیک کلی تست داره و ویدیو ها هم خیلی زیادن، درسا هم خیلی زیاده و دروس پایه هم نخوندم و الان دروس چهارم هم اضافه شده و ...
خلاصه وضع پیچیده ایه و من واقعن نمیدونم چیکار کنم، دارم کم کم امیدم رو از دست میدم، اگه کسی تونسته همچین وضع مشابهی رو کنترل کنه میشه بگه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید. -
سلام به دوستای آلایی، راستش من چهارم ریاضی هستم و قلم چی هم بورس شدم و همه منابعم تهیه کردم، درس هم زیاد میخونم، ولی الان که چند روز مونده به آزمون کلی مطلب هست که نخوندم، کتابای تست رو نگاه میکنم هر مبحث کوچیک کلی تست داره و ویدیو ها هم خیلی زیادن، درسا هم خیلی زیاده و دروس پایه هم نخوندم و الان دروس چهارم هم اضافه شده و ...
خلاصه وضع پیچیده ایه و من واقعن نمیدونم چیکار کنم، دارم کم کم امیدم رو از دست میدم، اگه کسی تونسته همچین وضع مشابهی رو کنترل کنه میشه بگه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید.aaalizadeh79 در هنگ کردم! گفته است:
سلام به دوستای آلایی، راستش من چهارم ریاضی هستم و قلم چی هم بورس شدم و همه منابعم تهیه کردم، درس هم زیاد میخونم، ولی الان که جند روز مونده به آزمون کلی مطلب هست که نخوندم، کتابای تست رو نگاه میکنم هر مبحث کوچیک کلی تست داره و ویدیو ها هم خیلی زیادن، درسا هم خیلی زیاده و دروس پایه هم نخوندم و الان دروس چهارم هم اضافه شده و ...
خلاصه وضع پیچیده ایه و من واقعن نمیدونم چیکار کنم، دارم کم کم امیدم رو از دست میدم، اگه کسی تونسته همچین وضع مشابهی رو کنترل کنه میشه بگه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید. -
-
aaalizadeh79
سلام اول اینکه کل تایمی رو که در اختیار دارید مشخص کنید بعد درس هاتون الو ویت بندی کنید مثلا کدوم درس وقت بیشتری می خواد سپس مشخص کنید که در بازه زمانی دو هفته چند ساعت به هر درس تعلق میگیره با توجه به تایمی که به اون درس دادید واینکه درس بلدید تسلط می خواید یا نه اصلا مطلب بلد نیستید واموزش می خواید ساعت اختصاص داده شده به هر درس رو بین اموزش وتست تقسیم کنید مسلما ممکنه تست زیاد باشه لازم نیست همش رو بزنید نصف بزنید یاکمتر اما نه اینکه بیاید از۲۰۰ تا ۱۰۰ تا ی اول بزنید بلکه یکی درمیون بزنید بعد ها در ایستگاه های جبرانی بقیه رو حل می کنید سعی کنید با کیفیت درس بخونید وکمیت وکیفیت با ید باهم باشه نه اینکه به خاطرحجم بیشتری خوندن مطالب با کیفیت ضیف بخونید ساعت مطالعه تون رو درسطح خوبی نگه دارید و به برنامه ریزی تون پای بند باشید -
aaalizadeh79
سلام اول اینکه کل تایمی رو که در اختیار دارید مشخص کنید بعد درس هاتون الو ویت بندی کنید مثلا کدوم درس وقت بیشتری می خواد سپس مشخص کنید که در بازه زمانی دو هفته چند ساعت به هر درس تعلق میگیره با توجه به تایمی که به اون درس دادید واینکه درس بلدید تسلط می خواید یا نه اصلا مطلب بلد نیستید واموزش می خواید ساعت اختصاص داده شده به هر درس رو بین اموزش وتست تقسیم کنید مسلما ممکنه تست زیاد باشه لازم نیست همش رو بزنید نصف بزنید یاکمتر اما نه اینکه بیاید از۲۰۰ تا ۱۰۰ تا ی اول بزنید بلکه یکی درمیون بزنید بعد ها در ایستگاه های جبرانی بقیه رو حل می کنید سعی کنید با کیفیت درس بخونید وکمیت وکیفیت با ید باهم باشه نه اینکه به خاطرحجم بیشتری خوندن مطالب با کیفیت ضیف بخونید ساعت مطالعه تون رو درسطح خوبی نگه دارید و به برنامه ریزی تون پای بند باشید@zahra-m1999 ممنون، فقط اینکه برنامه رو هفته ای بریزم یا دو هفته ای یا ماهانه؟
-
@zahra-m1999 ممنون، فقط اینکه برنامه رو هفته ای بریزم یا دو هفته ای یا ماهانه؟
aaalizadeh79
اگه قلم چی میرید که دو هفته ای طبق برنامه راهبردی پیش برید وسعی کنید طوری که گفتم پیاده اش کنید -
aaalizadeh79
اگه قلم چی میرید که دو هفته ای طبق برنامه راهبردی پیش برید وسعی کنید طوری که گفتم پیاده اش کنید@zahra-m1999 آهان، ممنون
-
@zahra-m1999 آهان، ممنون
aaalizadeh79
خواهش می کنم امیدوارم مفید بوده باشه -
mahdiya معدلم بالای 18 بود مادرمم تحت پوشش کمیته امداد بود از اونجا یه فرم داد بهم وقتی فرم رو به کانون دادم بورس شدم.
-
mahdiya معدلم بالای 18 بود مادرمم تحت پوشش کمیته امداد بود از اونجا یه فرم داد بهم وقتی فرم رو به کانون دادم بورس شدم.
aaalizadeh79 هوف بازم معدل بالای 18
-
aaalizadeh79 هوف بازم معدل بالای 18
mahdiya بالای17 هم بعضی وقتا میگیرن
-
mahdiya بالای17 هم بعضی وقتا میگیرن
aaalizadeh79 مت تحت سرپرستی مادرمم تو شرایظش این بود دیگه نمیدونم بورسیه کنن یا نه
-
aaalizadeh79 مت تحت سرپرستی مادرمم تو شرایظش این بود دیگه نمیدونم بورسیه کنن یا نه
mahdiya باهاشون حرف بزن، تمام نمایندگی های کانون یه مسئول بورسیه داره برو با اون حرف بزن و قانعش کن.
-
خلاصه وضع پیچیده ایه و من واقعن نمیدونم چیکار کنم، دارم کم کم امیدم رو از دست میدم، اگه کسی تونسته همچین وضع مشابهی رو کنترل کنه میشه بگه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید.aaalizadeh79 در هنگ کردم! گفته است:
خلاصه وضع پیچیده ایه و من واقعن نمیدونم چیکار کنم، دارم کم کم امیدم رو از دست میدم، اگه کسی تونسته همچین وضع مشابهی رو کنترل کنه میشه بگه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید.ببین برادر آزمون ها هیچ جا ثبت نمیشن !ما باید این آزمونا رو بدی و ایراداتت مشخص بشه ! الان ایراد این آزمونت این بوده ک برنامه درست و حسابی نداشتی
من بهت توصیه میکنم با یه مشاور جلو بری -
aaalizadeh79 در هنگ کردم! گفته است:
خلاصه وضع پیچیده ایه و من واقعن نمیدونم چیکار کنم، دارم کم کم امیدم رو از دست میدم، اگه کسی تونسته همچین وضع مشابهی رو کنترل کنه میشه بگه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید.ببین برادر آزمون ها هیچ جا ثبت نمیشن !ما باید این آزمونا رو بدی و ایراداتت مشخص بشه ! الان ایراد این آزمونت این بوده ک برنامه درست و حسابی نداشتی
من بهت توصیه میکنم با یه مشاور جلو بری@dr-sobhan آخه اون مسئول بورس گفت ترازت پایین باشه حذفت میکنیم، استرس مضاعف داد وگرنه من همه چبزایی که باید میخوندمو نوشته بودم و فقط یکی دو روز عقب بودم از برنامه.
-
@dr-sobhan آخه اون مسئول بورس گفت ترازت پایین باشه حذفت میکنیم، استرس مضاعف داد وگرنه من همه چبزایی که باید میخوندمو نوشته بودم و فقط یکی دو روز عقب بودم از برنامه.
@dr-sobhan آخه اون مسئول بورس گفت ترازت پایین باشه حذفت میکنیم، استرس مضاعف داد وگرنه من همه چبزایی که باید میخوندمو نوشته بودم و فقط یکی دو روز عقب بودم از برنامه.
غلط کرده بابا ! هیچ غلطی نمیتونن بکنن ! زیاد حرف زد زنگ بزن تهران بگو من مشکلات زندگیم زیاده اینا هم استرس بهم میدن و این حرف داد و بیداد کن زنگ میزنن شهرتون آدمشون میکنن
-
غلط کرده بابا ! هیچ غلطی نمیتونن بکنن ! زیاد حرف زد زنگ بزن تهران بگو من مشکلات زندگیم زیاده اینا هم استرس بهم میدن و این حرف داد و بیداد کن زنگ میزنن شهرتون آدمشون میکنن
@dr-sobhan الانم که فکرشو میکنم اگه در کل مطابق کنکور جلو برم و نیم نگاه هم داشته باشم به برنامه کانون حالا تهش 10 درصد هم از برنامه عقب باشم ولی در عوض اون 90 درصد رو بهتر یاد میگیرم و تو کنکور بیشتر به دردم میخوره تا اینکه بیام از ترس یه آزمونی که معلوم نیست سوالاش رو کی طرح کرده مطالب رو سطحی و شب امتحانی بخونم.