-
عذر خواهی می کنم میشه بگین هفته ای چند جلسه از فیلم های فیزیک را میزارین ؟ مگه این فیلم ها قبلا ظبط نشده پس چرا همه اش را باهم نمی گذارین خیال همه را راحت کنید جون به لب شدیم
324
دوست عزیز نگرانی شما کاملا قابل درکه...مطمئنا دست اندرکاران آلا نهایت سعی و تلاششون مبنی بر اینه که به موقع فیلم ها و فایل های جزوه رو آپلود کنن....اما گاهی به دلیل حجم بالای کاری ممکنه که تو آپلود فیلم ها یه کمی تاخیر پیش بیاد و از اونچه ما انتظار داریم بیشتر طول بکشه....از نظر من و شما فیلم های ضبط شده آماده آپلودن اما با کمی دقت میشه فهمید که این فیلما قبل آپلود باید یه سری مراحلی رو طی کنن و از یه سری فیلتر ها رد بشن....مثلا قسمت های غیر ضروری حذف بشن و ...
(با عرض پوزش فراوان دوست عزیز) -
میشه سوالمو جواب بدین بچه ها????? این که من پایه نخوندم اصلااین فیلما کافیه یا برم کلاسشون رو ببینم .یعنی کامله? ممنون
samabaa
به نظرمن که کافیه...چون ایشون به قدری واضح و گویا و کامل توضیح میدن که هر کسی که تا به حال حتی اسم این فصولم نشنیده باشه راه میوفته...چه برسه به شما.... -
خیلی ازتون ممنونم برای ماها که امکان استفاده از کلاس رو نداریم این شرایط رو فراهم کردید.
میدونم کارتون خیلی سخت هست...
اما واقعا ویدیو ها به کندی آپلود میشن...من خیلی وقته منتظرم به قسمت هایی که ضعبفم برسه.چون ویدیو های همایش کمتر وقت میگیرن و مفید تر هستن. -
خیلی ازتون ممنونم برای ماها که امکان استفاده از کلاس رو نداریم این شرایط رو فراهم کردید.
میدونم کارتون خیلی سخت هست...
اما واقعا ویدیو ها به کندی آپلود میشن...من خیلی وقته منتظرم به قسمت هایی که ضعبفم برسه.چون ویدیو های همایش کمتر وقت میگیرن و مفید تر هستن.مهندس عنبرزاده درهمایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
باسلام واحترام جمعبندی جلسه 11تا 15 کیفیت پایینش اپلودنشده ممنون اجرتون باصاحب زمان
-
اگه میشه لطفا کیفیت های پایین تر فیلم ها رو هم بزارین اگه گیفیت بالا رو میزاشین خیلی بهتر بود کیفیت عالی خیلی زیاده
Mohammad -ml در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اگه میشه لطفا کیفیت های پایین تر فیلم ها رو هم بزارین اگه گیفیت بالا رو میزاشین خیلی بهتر بود کیفیت عالی خیلی زیاده
تمام کیفیت ها موجوده و میتونید دانلود کنید
-
میشه سوالمو جواب بدین بچه ها????? این که من پایه نخوندم اصلااین فیلما کافیه یا برم کلاسشون رو ببینم .یعنی کامله? ممنون
samabaa در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
منظورتون رو از کافی متوجه نمیشم اما این فیلمها، قسمت های مهمتر رو شامل میشه نه همه مباحث رو
-
مهندس عنبرزاده درهمایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
باسلام واحترام جمعبندی جلسه 11تا 15 کیفیت پایینش اپلودنشده ممنون اجرتون باصاحب زمان
Mr.Shahrokhi در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
مهندس عنبرزاده درهمایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
تمامی کیفیت ها موجوده
-
باسلام وخسته نباشید. لطفا کیفیت پائین جلسه صفر کاروانرژی رو هم بزارید فقط کیفیت عالیش هست. باتشکر از زحماتتون
22981 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
باسلام وخسته نباشید. لطفا کیفیت پائین جلسه صفر کاروانرژی رو هم بزارید فقط کیفیت عالیش هست. باتشکر از زحماتتون
در حال حاضر تمام کیفیت های همه فیلم ها موجوده
-
22981 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
در حال حاضر تمام کیفیت های همه فیلم ها موجوده
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005
قسمت صفر کارو انرژی یا همون جلسه7 کیفیت پایینش ناموجودهبعد از کامنت بنده چک کردین ناموجود بود؟
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005
قسمت صفر کارو انرژی یا همون جلسه7 کیفیت پایینش ناموجودهبعد از کامنت بنده چک کردین ناموجود بود؟
این پست پاک شده! -
PeGaH من مال مسعودی رو دیدم متاسفانه یک ماه از وقتم رو باهاش تلف کردم و هیچی هم یاد نگرفتم فقط فک میکنی بلدی اما سر آزمون ها هیچی بلد نیستی هرچی بزنی اشتباه در میاد
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم
در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر
در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است
سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین...
من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن
من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه +
اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم
مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی