چالش 21 روزه 6 صبحی ها
-
سلام
تاپیک قشنگیه ممنون بابت دعوت
بلهههه منم میپیوندم به این چالش -
maryam111 سلام خیلی خوبه منم شرکت میکنم
-
سلااام
منم شرکت میکنم از فردا
دختر پاییز
ممنون بابت تاپیک جذابتون -
سلام
منم شرکت میکنم
ی مورد هم اضافه کنم: وقتی از خواب بیدار میشید ، اگه تونستید برید تو حیاط یا پنجره رو باز کنید که بتونید از هوای صبح(نسیم ملایم و سکوتش) استفاده کنید
ممنون بابت چالش خوبتون
دعوت میکنم از:
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 (پشت کنکوری ها) -
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to maryam111 on ۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 .
سلام
منم شرکت میکنم -
@دختر-بهار
سلام منم هستم
مرسی از دعوتت -
اسما نادری یه کاری که من انجام میدم صبح ها که بیدار میشم بعد از نمازم یه دعای عهدم میخونم هم یه سلامی به امام زمانمون میدیم:) هم یکم خوابمون میپره دوست داشتین میتونید انجام بدید ۵ دقیقه بیشتر وقت نمیگیره:)
-
اقا منم هستم...ولی ضرر نداره برا بدن..یهو انقدر زود بیدار شدن؟؟؟؟((بچه های تجربی کمک کنن))
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to amirhossein azizi on ۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
amirhossein azizi فکر نکنم ضرر داشته باشه
چون من هنوز زنده ام الان چند هفته است که ساعت ۵ ونیم بیدار میشم -
منم هستممم
البته من دوستی ندارم که اینجا تگش کنم دیگه
ولی خب -
سلام منم کم کم به این چالش میپیوندم
-
سلام چه چالش قشنگی
maryam111 اخیرا کتاب پنج صبحی هارو خوندید؟
منم حتما شرکت میکنم
@sania-Andiravan
زینب رحیمی بوربور
بچه ها اگه دوست داشتید شرکت کنین -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to atena abolhasani on ۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena abolhasani
سلام آتنا جان
اگر بتونم حتما
ممنون از منشنت -
maryam111 منم هستم
-
منم میپیوندم
-
amirhossein azizi دانش آموزان آلاءreplied to maryam111 on ۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 خب پس منم هستم
-
Tannaz Dalir دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دلreplied to maryam111 on ۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 منم هستم
-
maryam111 منم هستم.
13/850