برنامه ریزی برای یک کنکوری سن بالا
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام .بنده فوق لیسانس زیست هستم .قص
- لیستد دارم در ازمون سراسری شرکت کنم ازمون 96.چه توصیه ای برای بنده دارید .من متاهل خانه دار . و یک بچه 2 ساله دارم .هدفم
هم فقط قبولی در رشته های دکتری است
در دروس زبان .زیست و ادبیات و معارف قوی هستم
ولی مثل همه تجربی ها با ریاضی و فیزیک مشکل دارم .
چیزی که هست دروس با زمانی که من برای اولین بار کنکور دادم تفاوت چندانی نکرده .و من فقط امسال را فرصت دارم که
برای کنکور درس بخوانم
هدفم هم دندان یا داروی اصفهان است و اگر نشد فیزیوتراپی
ممنون میشوم توصیه های لازم را به من بکنیدو یک برنامه برایم بدهید
درضمن من قبلا دو سال پشتیبان کانون قلم چی بوده ام با یک سری روش ها اشنایی دارم ولی باز هم نیازمند راهنمایی شما هستم.برای رسیدن صددرصدی به هدفم چه توصیه هایی از الان دارید . با تشکر فراوان از شما
- لیستد دارم در ازمون سراسری شرکت کنم ازمون 96.چه توصیه ای برای بنده دارید .من متاهل خانه دار . و یک بچه 2 ساله دارم .هدفم
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خب با توجه به گفته هاتوون شما درسای عمومی رو عالی هستی و میتونین با یکم پشتکار درصد بالایی رو ازین درس ها بگییرین. اما ریاضی و فیزیک وققتت دارین ک میتونین کامل و درست یاد بگیرین این دوتا درس رو .
اما برای هدفتون
شما یه پنل برنامه رییزی بریز
۱- تاریخ کنکور دکتری چه موقعی هستش؟
۲- حالا ک تعیبن کردین چقدر زمان دارین منابعی ک قراره کنکور بدین رو مشخص کنین
۳-مرجع یا کتاب ها یا ازمون ازمایشی که قراره در این زمینه کمکتون کنه رو مشخص کنین
بعد همه ی این ها نوبت برنامه ریزی هستشمثلا شما هشت ماه دیگه کنکور داری
در این فاصله باید ده تا کتاب بخونی
میااین این ده کتاب رو از اخر به اول بخش بندی میکنین و از ماه هشتم شروع میکنی و به عقب میای
مثلا ریاضی: ماه هشتم بحث انتگرال ماه هفتم ببحث مشتق ماه ششم بحث حد ماه پنجم بحث توابع ماه چهارم بحث مثلثات ماه سوم بحث ترکیب ماه دووم بحث تصاعد و ماه اول بحث پایه
همینطور فیزیک ، شیمی و درسای دیگه رو بخش بندی میکنی
بعد اینکه ماه ها رو مشخص کردین میایم سراغ هفته
مثلا ماه اول درس ریاضی هفته اول بحث اعدادهفته دوم رادیکال هفته سوم اتحاد هفته چهارم مرورو تست
همه درس ها رو اینطوریی بخش بندی میکنی
و بعد هم اقدام : )
شاد پیروز و. ثروتمند باشی
اشتباه تایپی داشتم عذر میخوام با گوشی ام اذیت میکنه