برنامه مطالعاتی
-
Hhh Hh سلام،ببخشید یک سوال پیش اومد برام وقتی دیر تر از برنامه آزمون میدید تو خود سایت آزمون میدید و درصد و تراز هم میده یا نه دیگه؟
@آرمان-میرانی
من آزمون رو ثبت نام نکردم. فقط سوالاتش رو پرینت میگیرم و از خودم آزمون میگیرم. و بعدش خودم درصد میگیرم. برای تراز هم (اینو تازه شنیدم و هنوز استفاده نکردم) ی جدول بعد آزمون میدن بیرون که توش میزان پاسخگویی بچه ها با ترازشون رو در آزمون زده که تراز حدودی رو اون میشه مشخص کرد. بازم میگم. این آخری رو هنوز استفاده نکردم و ازش مطمعن نیستم. درصد برام مهم تره -
@آرمان-میرانی
من آزمون رو ثبت نام نکردم. فقط سوالاتش رو پرینت میگیرم و از خودم آزمون میگیرم. و بعدش خودم درصد میگیرم. برای تراز هم (اینو تازه شنیدم و هنوز استفاده نکردم) ی جدول بعد آزمون میدن بیرون که توش میزان پاسخگویی بچه ها با ترازشون رو در آزمون زده که تراز حدودی رو اون میشه مشخص کرد. بازم میگم. این آخری رو هنوز استفاده نکردم و ازش مطمعن نیستم. درصد برام مهم ترهHhh Hh بله.ممنون از توضیحتون خیلی ترکیب خوبی چیدید برا خودتون، درسته یکم دیر تر تموم میشه اما خیلی کامل تر یاد میگیرید.
موفق باشید✨ -
Hhh Hh ببخشید خیلی سوال میپرسم یه سوال دیگه اینکه یکی یکی از تو داشبورد نگه میکردی که کدوم فیلمو باید نگاه کنی ؟
Amsa Kzr
من از سایت وارد میشم. راحت تره برام. یکی یکی نمیبینمشون. جلوش نوشته. اگه هم ننوشته باشه حدسی مثلا فیلم 7 رو باز میکنم. اگه جلوتر از مبحث بودجه بندی باشه. برمیگردم عقب و اگه عقب باشه میرم جلو(زیاد طول نمیکشه) -
Hhh Hh بله.ممنون از توضیحتون خیلی ترکیب خوبی چیدید برا خودتون، درسته یکم دیر تر تموم میشه اما خیلی کامل تر یاد میگیرید.
موفق باشید✨@آرمان-میرانی
خواهش میکنم
ممنونم
همچنین:folded_hands_light_skin_tone: -
Amsa Kzr
من از سایت وارد میشم. راحت تره برام. یکی یکی نمیبینمشون. جلوش نوشته. اگه هم ننوشته باشه حدسی مثلا فیلم 7 رو باز میکنم. اگه جلوتر از مبحث بودجه بندی باشه. برمیگردم عقب و اگه عقب باشه میرم جلو(زیاد طول نمیکشه) -
Amsa Kzr
اگه منظورت همون روش برنامه ریزی با فیلمه:
برای درس زیست از این روش رفتم. خیلی خوب بود
بقیش رو وقت نکردم(بدلیل عقب عفتادگی از برنامه) -
Amsa Kzr
اگه منظورت همون روش برنامه ریزی با فیلمه:
برای درس زیست از این روش رفتم. خیلی خوب بود
بقیش رو وقت نکردم(بدلیل عقب عفتادگی از برنامه) -
Amsa Kzr
خیلیاش داره
باید ببینیم دانش آموزش کی باشه ک بتونه برنامه رو برای خودش شخصی سازی کنه . تو دو هفته خوب مطلب رو ببیندهHhh Hh اذه مثلا تو برنامه ای ک تازه اومده شیمی دوازدهم مطابقت داره ولی شیمی دهمو اومده فصل اول گذاشته ولی تو بودجه بندی فصل دومه نمیدونم شایدم برای من خیلی سخته چون که از درس دور بدم چند ماه از نظر روحیم اوکی نیستم
-
Hhh Hh اذه مثلا تو برنامه ای ک تازه اومده شیمی دوازدهم مطابقت داره ولی شیمی دهمو اومده فصل اول گذاشته ولی تو بودجه بندی فصل دومه نمیدونم شایدم برای من خیلی سخته چون که از درس دور بدم چند ماه از نظر روحیم اوکی نیستم