مدرسه مون باز شده
-
@fatemeh-ma
گفتم وضعیتم رو، من صفرم الان دارم پیش نیازای دوازدهم رو میخومم هنوز خیلی کار دارم خودم بخونم راحت ترم ما مدرسه مونم دولتیه هدف معلما فقط دیپلمه عزیزم وگرنه عاشق مدرسه ام منزهرا قدیری
با همین روال پیش برو:) -
زهرا قدیری
با همین روال پیش برو:)@fatemeh-ma ممنون عزیزم کل زندگیم گِرو همین آزمون فرداس انشاءالله خوب بدم بعدش با خیال راحت بشینم درسامو بخونم
-
@fatemeh-ma ممنون عزیزم کل زندگیم گِرو همین آزمون فرداس انشاءالله خوب بدم بعدش با خیال راحت بشینم درسامو بخونم
زهرا قدیری
ایژالا خوب میدی
موفق باشی عیزم -
اسما نادری باشه
دلم میخواد گریه کنم
زهرا قدیری توکلت به خدا باشه ان شاءالله درست میشه
-
sallar savadkoohi
ولی من صفرمحتی پیش نیازم ندارم از مباحث دوازدهم
زهرا قدیری
دوازدهم خیلی پیش نیاز خاصی نمیخواد
به جز چند تا فصل شیمی و خوب یه حجم زیادی از ریاضی
احتمال باز شدن مداس کمه
ولی اگرم باز شد شما ناراحت نباش اصلا
همه رو میرسی خوب جمع و جور کنی
تجربه پارسال به من گفت اگه با مدرسه کار میکردم دوازدهم قوی تری داشتم به خاطر تشریحی کار کردن و...
الانم بدون فکر به چیزی طبق برنامه ازمون پیش برو
این حاشیه ها فقط ازارتون میده -
بچه هااا
مدیرمون پیام داده در تلاشیم دوازدهما هر چه سریع تر بیان مدرسه اگه شد ۱۵ام اگه نشد ۸ام قبلا هم گفتم صفرم و دارم با قلمچی پیش میرم
چقدر خوشحال بودم دارم خوب درس میخونم
هیچی از دوازدهم نمیدونم توی قلمچی هم بیشتر پایه رو جواب میدم الان چیکار کنم؟ رفتن به مدرسه هم اجباریه اونم هر روز (۳۷ نفریم توی نمازخونه مدرسه)
اگه تجربه ای دارین بگین دارم از استرس میمیرمزهرا قدیری بنظرم شما با مدیرت صحبت کن و بگو کاری باهات نداشته باشن و فقط امتحان ترمو بده.
راه ابریشمی هستی؟؟؟
-
زهرا قدیری بنظرم شما با مدیرت صحبت کن و بگو کاری باهات نداشته باشن و فقط امتحان ترمو بده.
راه ابریشمی هستی؟؟؟
mahsaaa rezaeee میزارن مگه ؟
-
زهرا قدیری بنظرم شما با مدیرت صحبت کن و بگو کاری باهات نداشته باشن و فقط امتحان ترمو بده.
راه ابریشمی هستی؟؟؟
mahsaaa rezaeee
به همین راحتیا هم نیست
جتی شهریه رو هم بدی باز گیر میدن -
زهرا قدیری
با همکلاسیات به مدیرتون بگو
اگه معلما واقن کم کاری نکنن خوب درس بدن میایمم
در این صورت ک توی خونه میخونیم:/ -
بچه هااا
مدیرمون پیام داده در تلاشیم دوازدهما هر چه سریع تر بیان مدرسه اگه شد ۱۵ام اگه نشد ۸ام قبلا هم گفتم صفرم و دارم با قلمچی پیش میرم
هیچی از دوازدهم نمیدونم توی قلمچی هم بیشتر پایه رو جواب میدم الان چیکار کنم؟ رفتن به مدرسه هم اجباریه اونم هر روز (۳۷ نفریم توی نمازخونه مدرسه)
اگه تجربه ای دارین بگین دارم از استرس میمیرمزهرا قدیری
کاش برای ما باز میشد -
mahsaaa rezaeee میزارن مگه ؟
اسما نادری من اینکارو کردم تو شهرمون یه همچین مدرسه ای هست تا الان معاونا و معلمارو ندیدم
-
بچه هااا
اگه تجربه ای دارین بگین دارم از استرس میمیرمزهرا قدیری مشکل شما علاوه بر مدارس دولتی،برای مدارسی مثل ما هم(نمونه دولتی) که بیشتر معلماون هم با معلم های تیزهوشان مشترکه،وجود داره.
بازدهی و مفید بودن راه ابریشم از لحاظ زمانی رو مدرسه نداره.منم راه ابریشم گرفتم.ایشالله از اواسط اسفند دیگه نمیریم.وسطش هم که یه ۲۰ ۲۵ روز امتحانات دی ماه هست و بیشتر خونه ایم.