طلوعی با کازرانیان
-
سلام بچه ها کسایی که از فیزیک ابریشم استفاده کردن بگن کدوم دبیر بیشتر مفاهیم رو میگه کدوم بیشتر تست حل میکنه و کدوم ارتباط گرفتن باهاش راحت تره
در ضمن پیشرفتتون هم بگید چقدر بوده بعد از دیدن فیلماتجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی ریاضی فیزیک ریاضیا
-
سلام این نظر شخصی من هست
من استاد طلوعی رو دارم، یکم ارتباط گرفتن باهاشون برای بعضی ها سخت هست
ولی روش های تست زنی و نکات تستی خیلی خوبی رو بیان می کنند.آرش عباسی استاد کازرانیان هم لحنشون کند و خسته کننده هست میگن بچه ها
-
سلام بچه ها کسایی که از فیزیک ابریشم استفاده کردن بگن کدوم دبیر بیشتر مفاهیم رو میگه کدوم بیشتر تست حل میکنه و کدوم ارتباط گرفتن باهاش راحت تره
در ضمن پیشرفتتون هم بگید چقدر بوده بعد از دیدن فیلماتجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی ریاضی فیزیک ریاضیا
Mohammad Dehghan من فیزیک اقای کارزانیان رو دارم خیلی مفهومی میگن و عالی هستن
کند بودنشون هم به خاطر اینه که دانش اموز خوب متوجه بشه شما اگه تستا رو کامل بزنید سرعت خودتون زیاد میشه -
Mohammad Dehghan طلوعی بدون شک.
اگه واقعا خیلی ضعیف هستید سعی کنید یه درسنامه قبل درسنامه طلوعی بخونید. با آقای طلوعی هوش حل تست میگیرید.صرفا از روابط پیچیده قرار نیست استفاده کنید.من که خودم توی این ۲ هفته استفاده ازش،خیلی پیشرفت داشتم