سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
نرسیدن به آزمون قلمچی
-
سلام .. حقیقتا من 3 روز اول این دو هفته رو از دست دادم و نمیرسم کل برنامه ازمون قلمچیو بخونم.. مثلا زیست پایه که 3 فصل سال دومه رو نرسیدم با دروس عمومی بجز زبان .. چون مدرسه هم میرم و حجم فیلما هم زیاده و با جزوه نویسی خیلی وقت گیره.. اولا خواستم بدونم چطور سرعتمو بیشتر کنم که واسه ازمون بعد بدون استرس بخونم و همچنین مهم تر از اون اینکه مباحثیو که نخوندم رو کی جبران کنم.. زیست پایه فقط یه ایستگاه جبرانی داره اونم فروردین فک کنم
ممنون میشم کمکم کنید
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء-آزمون-ها @administrators @ادمین -
Mehdi_Zr
سلام اول اینکه شما واسه چه درسایی فیلم میبینید؟
ازمون بعدی تقریبا اکثردرسا از اول هست دوباره بجز فک کنم دینی و همین زیست پایه پس نگران نباشید سعی کنید ازمون بعد جبران کنید که دیگه عقب نمونید.
تو اذر یه ازمونی داره که زیست 1 رو جمع میکنه سعی کنید اون ازمون این چندفصلی رو که نخوندید جبران کنید.
برا خلاصه نویسی هم به نظرمن یه تعداد تست رو مشخص کنید بعدا اونا رو بزنید.یا کتابای لقمه مهرماه رو بخرید.
فیلم بدون تست فایده نداره.
موفق باشین -
@دکتر-محبوبه در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
Mehdi_Zr
ازمون بعدی تقریبا اکثردرسا از اول هست دوباره بجز فک کنم دینی و همین زیست پایه پس نگران نباشید سعی کنید ازمون بعد جبران کنید که دیگه عقب نمونید.
تو اذر یه ازمونی داره که زیست 1 رو جمع میکنه سعی کنید اون ازمون این چندفصلی رو که نخوندید جبران کنید.
برا خلاصه نویسی هم به نظرمن یه تعداد تست رو مشخص کنید بعدا اونا رو بزنید.یا کتابای لقمه مهرماه رو بخرید.
موفق باشینمرسی از راهنماییاتون.. راستش اکثر فیلما میبینم.. شیمی اقاجانی.. فیزیک طلوعی.. زیست رحیمی.. ریاضی امینی.. عربی ناصحزاده.. دینی رنجبرزاده.. ادبیات ارایه سبطی و بقیه راوش.. خارجه هم قرارع بعدا جمعبندی 3 ساعته ببینم.. البته من 2 شنبه ها هم نمیرم مدرسه..
خداییش من منطقه محرومیم دبیرا صفر نیستن.. منفین.. خدارو شکر با الا اشنا شدم و خیلی کمکم کرد
دوس دارم کلا نرم مدرسه ولی خب مدسه مخالفه...!! -
Mehdi_Zr در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
Mehdi_Zr
موفق باشینمرسی از راهنماییاتون.. راستش اکثر فیلما میبینم.. شیمی اقاجانی.. فیزیک طلوعی.. زیست رحیمی.. ریاضی امینی.. عربی ناصحزاده.. دینی رنجبرزاده.. ادبیات ارایه سبطی و بقیه راوش.. خارجه هم قرارع بعدا جمعبندی 3 ساعته ببینم.. البته من 2 شنبه ها هم نمیرم مدرسه..
خداییش من منطقه محرومیم دبیرا صفر نیستن.. منفین.. خدارو شکر با الا اشنا شدم و خیلی کمکم کرد
دوس دارم کلا نرم مدرسه ولی خب مدسه مخالفه...!!دینی حداقل خودت از جامع گاج بخون,که وقتت نگیره فیلم!
-
donya bivafa در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
Mehdi_Zr
دوس دارم کلا نرم مدرسه ولی خب مدسه مخالفه...!!دینی حداقل خودت از جامع گاج بخون,که وقتت نگیره فیلم!
واقعا حیفه تدریس اقای رنجبرزاده و نبینی.. من یبار دیدم قلمچی 85 زدم عاالیه
-
Mehdi_Zr
خواهش میکنم.ببخشید فوضولی میکنم ولی از روی اینکه بهتون تاجایی که درتوانم باشه کمک کنم.البته شما خودتون از من بهترمیدونید.شما خب باوجود اینکه مدرسه میرین و این فیلم ها رو میبینید میرسید تست بزنید؟
در اینکه الا به همه ما کمک کرده شکی نیست اجرشون با اقا امام حسین انشالله.
ببینید من امسال پشت کنکوری هستم پارسال که مدرسه میرفتم تقریبا شرایط شما رو داشتم دلیل اینکه امسال پشت کنکوری شدم این بود که تست خیلی کم زدم.کنکور ینی تست.البته من از فیلم ها فقط شیمی اقای اقاجانی رو می دیدم.البته امسال فیزیکم هم اضافه کردم.به نظرمن شما واسه دینی فیلم نبینید البته هرکسی خودش بهتر میدونه.یا واسه زیست فقط اونجایی که حس میکنید متوجه نمیشید رو ببینید.برا ادبیات اقای سبطی عالی هستن.ولی به نظرمن برا زبان فارسی یا بقیه چیزای ادبیات فیلم نبینید چون خیلی وقت میگیره بازم میگم خودتون بهتر از هرکسی وضع خودتون رو میدونید.
مدرسه رو برین نمیشه کاریش کرد.شما باید اون روزهایی که مدرسه نمیرین خیلی تایم بزارین که به همه چیز برسین.اتفاقا منم یه مریضی برام پیش اومد و به ازمون 21 مهر قلم چی نرسیدم ینی فقط براش 2 از درسا رو خوندم.ولی خب ایشالله ازمون 5 ابان جبران میکنیم.
با ارزوی موفقیت -
@دکتر-محبوبه نه بابا فضولی چیه اختیار دارین.. فیلمای عمومی رو ساعت 6 صبح تا 7 صبح بصورت چرخشی میبینم و وقت روزمره بهش اختصاص نمیدم..
ادبیاتم وحشتناک ضعیفم مجبورم ببینم
راستش حق با شماست و وقت تست زدنم کمه.. ولی خب سعی میکنم نرم مدرسه و به جاش از فیلمای الا استفاده کنم -
Mehdi_Zr
مرسی شما لطف دارین.
اها ایشالله موفق باشید.خودتون بهتر ازهمه میدونید.
دلیل عدم موفقیت من پارسال دو دلیل بود یکی بیخودی ناامید شدم و دوم تست کم.ایشالله براش خیلی وقت بزارین.فضولی نباشه چند هزار شدید؟ خخخخخ
-
Mehdi_Zr
خواهش میکنم.بیخیال خیلی بد نشدم ولی خب به اون چیزی که هدفمه نمیرسیدم.موفق باشید
-
سلام اقا مهدی وقتتون بخیر از اونجاییکه شرایطمون خیلی شبیه همه میاین شبا گزارش کار واسه هم بفرستیم ؟ من پیش دانشگاهی هستم از شنبه تا سه شنبه هم میرم مدرسه
-
سلام .. حقیقتا من 3 روز اول این دو هفته رو از دست دادم و نمیرسم کل برنامه ازمون قلمچیو بخونم.. مثلا زیست پایه که 3 فصل سال دومه رو نرسیدم با دروس عمومی بجز زبان .. چون مدرسه هم میرم و حجم فیلما هم زیاده و با جزوه نویسی خیلی وقت گیره.. اولا خواستم بدونم چطور سرعتمو بیشتر کنم که واسه ازمون بعد بدون استرس بخونم و همچنین مهم تر از اون اینکه مباحثیو که نخوندم رو کی جبران کنم.. زیست پایه فقط یه ایستگاه جبرانی داره اونم فروردین فک کنم
ممنون میشم کمکم کنید
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء-آزمون-ها @administrators @ادمینسلام
داری اشتباه پارسال منو تکرار میکنی!دیدن فیلم هر درس .. و در نتیجه نرسیدن به برنامه آزمون
فیلمای آقای آقاجانی و آقای ناصح زاده رو به هیچ وجه از دست نده فوق العاده ان
اما درباره بقیه فیلم ها .. فیزیک آقای طلوعی،ریاضی آقای امینی راد و...
من امسال شروع کردم ریاضی و فیزیک رو با درسنامه کتاب خوندم!شاید باور نکنید اما الان این دو درسو دارم مفهومی ِ مفهومی یاد میگیرم:)
آقای رنجبرزاده هم خیلی خوب تدریس میکنن اما با خوندن کتاب گاج و حل تستای کنکور سراسری هم میتونید به درصد بالا فکر کنید!درسنامه گاج همه نکات رو گفته ، حتی خود ِ آقای رنجبرزاده هم نکات گاج رو میگن به بچه ها!
خلاصه کلام اینکه به حرف یه پشت کنکوری با تجربه گوش کن:) و نذار بعدا به این حرفام برسی خدایی نکرده!
موفق باشی برادر:) -
سلام
داری اشتباه پارسال منو تکرار میکنی!دیدن فیلم هر درس .. و در نتیجه نرسیدن به برنامه آزمون
فیلمای آقای آقاجانی و آقای ناصح زاده رو به هیچ وجه از دست نده فوق العاده ان
اما درباره بقیه فیلم ها .. فیزیک آقای طلوعی،ریاضی آقای امینی راد و...
من امسال شروع کردم ریاضی و فیزیک رو با درسنامه کتاب خوندم!شاید باور نکنید اما الان این دو درسو دارم مفهومی ِ مفهومی یاد میگیرم:)
آقای رنجبرزاده هم خیلی خوب تدریس میکنن اما با خوندن کتاب گاج و حل تستای کنکور سراسری هم میتونید به درصد بالا فکر کنید!درسنامه گاج همه نکات رو گفته ، حتی خود ِ آقای رنجبرزاده هم نکات گاج رو میگن به بچه ها!
خلاصه کلام اینکه به حرف یه پشت کنکوری با تجربه گوش کن:) و نذار بعدا به این حرفام برسی خدایی نکرده!
موفق باشی برادر:)
سلام. من اصلا نمیتونم بدون فیلم فیزیک و ریاضی و شیمی یاد بگیرم!! هر کسی با دیگری فرق داره!! من که به این باور رسیدم اگه الا فیلم رایگان نمیزاشت من بدبخت بودم و جایی نمیرسیدم. و -
fateme khanom...
منم شرایطم مثل شماست اگه موافقین هر شب گزارش کار بدیم -
fateme khanom...
ازمون قلم چی میرید؟ -
reza213
من نمیگم کسی گفته ولی بپذیرید کسی که مدرسه میره بعدم فیلم میبینه .خودشم که بخاد نمیرسه که بزنه..
من خودم شخصا مدیونم الا هستم واقعا درحق ما لطف کرده و اجر تک تک شون با اقا امام زمان(عج) من خودم از فیلم های شیمی استاد اقاجانی استفاده کردم و در اینکه عالی هستن شکی نیست.الانم بهشون پیشنهاد کردم قبلن هم همینطور که فیلم های اقای اقاجانی رو از دست ندن بقیه درسا رو من ندیدم.ماهم نگفتیم فیلم نبینند گفتیم کمترش کنن.
ولی من خودم میدونم ادم نمیرسه هرچقدرم از خوابت بزنی.
اصلا صلاح مملکت خویش خسروان دانند.ما تجربه مون رو گفتیم