فیزیک قلم چی با استاد کازرانیان
-
سلام عرض میکنم به همه ی همسفر های خودم در کاروان سالار راه ابریشم
خب خسته نباشید میگم به بچه هایی که در آزمون قلم چی شرکت میکنن...
خواستم بروبچِ های استاد کازرانیان یه اعلام حضور کنن و خودی نشون بدن به بچه های استاد طلوعی
(لطفا سو تفاهم نشه بچه ها قصدم فقط اینه که حس رقابت رو افزایش بدم همین...)
چراغ اول رو خودم روشن میکنم، کارنامه ی آزمون دیروزم
امیر وحدتی ماشاالله بهتون. همینجوری ادامه بدید
-
من گند زدم
-
خواستم بروبچِ های استاد کازرانیان یه اعلام حضور کنن و خودی نشون بدن به بچه های استاد طلوعی
امیر وحدتی سلام ماشاءالله
میشه روش مطالعه زیستت رو هم بگی؟ -
امیر وحدتی سلام ماشاءالله
میشه روش مطالعه زیستت رو هم بگی؟SJY سلام، ممنون.
مختصر و مفید و مرحله به مرحله توضیح میدم: 1️⃣فیلم های استاد موقاری و بعد از اتمام فیلم ها خواندن جزوه راه ابریشم...2️⃣زدن تست های کتاب خیلی سبز و در اوردن نکات تست ها و یادداشت اونها در کتاب درسی3️⃣ زدن تست های راه ابریشم4️⃣ نوشتن نکات جدید تست های راه ابریشم در کتاب درسی5️⃣ روز های آخر نزدیک به آزمون(معمولا چهارشنبه) کنکورچه ها و باز هم در آوردن نکاتی که جدید هستند...6️⃣ و در مرحله ی آخر هم زدن پیش آزمون...
فقط مهمترین نکته دوره کردن است که به شخصه خودم از روی نکات جمع آوری شده دوره میکنم... -
اینم از درصدای فیزیک آزمون من
آقای طلوعی بهترینه
امیر تشنه دل ایول بهت
-
آقای طلوعی بهترینه
امیر تشنه دل
اقا تورو خدا بگو چجوری تونستی فیزیک 3 رو 100 بزنی
من دفعه اول فیزیک 3 رو با اقتدار و اختلاف منفی زدم
دفعه بعد با کلی هنر کردن و خوندن تونستم 0 بزنم
این فصل حرکت شناسی اصلا قابل درک نیست برام
بیزحمت اگه میشه یه توضیحی بده باید چیکا کنم این فصلو -
امیر تشنه دل
اقا تورو خدا بگو چجوری تونستی فیزیک 3 رو 100 بزنی
من دفعه اول فیزیک 3 رو با اقتدار و اختلاف منفی زدم
دفعه بعد با کلی هنر کردن و خوندن تونستم 0 بزنم
این فصل حرکت شناسی اصلا قابل درک نیست برام
بیزحمت اگه میشه یه توضیحی بده باید چیکا کنم این فصلوmahan alizadeh
ببینید بنظر من خوشبختانه یا متاسفانه دو تا درس تو اختصاصیا یعنی فیزیک و ریاضی درسایی هستن که حالا به نظر من هر چقدررررر بیشتر تست بزنی بیشتر نتیجه میگیرینه اینکه بقیه درسا اینطوری نباشنا! اما فیزیک و ریاضی بیشتر نیاز به تست های زیاد دارن
من درسنامه رو قشنگ و کامل میبینم با ویدیو و مثال هایی که آقای طلوعی گذاشتن رو اول نگاه میکنم چطوری حل میکنن بعدش pause میکنم و خودم میشینم حل میکنم
ویدیو که تموم شد یه سر به کتاب میزنم و یه دور درسنامه رو میخونم
همه اینا که تموم شده
اولین ویدیو حل تست رو باز میکنم و پایاپای همراهِ حل استاد خودم حل میکنم و نکته های هر تست رو برمیگردم و تو درسنامه یادداشت میکنم
اون روز که تموم شد چند روز بعد دوباره میام سراغ فیزیک
اینبار بیست تا سوال رو میشینم میزنم تا قلق کار دستم بیاد
هر کدوم از سوالا رو که بلد نبودم یا حداقل ناقص بلد بودم رو برمیگردم و تو ویدیو ها حل تستش رو نگاه میکنمبا این کار دیگه حل سوالای تسلط مثه آب خوردن میمونه
هفته ی آخر که منتهی به آزمون میشه میرم سراغ کنکورچه اول ( فقط کنکورچه اول تستاشو میزنم چون دوست دارم دو تا کنکورچه دیگه رو دوران جمع بندی بزنم)
بعد از زدن تستای کنکورچه میرم سراغ تستای سخته کتاب موج آزمون فیزیک که سطح بالایی داره و ۸۰ درصده تستارو میزنم و نکاتِ تست های چالشی که داشتم یا اشتباهاتی که حین حل تستا داشتم و درس گرفتم ازشون رو برمیگردم به درسنامه اضافه میکنم تا با یه تیر چند نشون بزنم
خیلی حرف زدم فقط نکته آخر رو بقول استاد موقاری
توی پاکت
عرض کنم که اولا تست آموزشی مهمه پس در وهله اول آموزشی تست بزن دوما وقتی داری تستای اولیه
یه مبحثی رو میزنی و میبینی ۲۰ درصد یا اصلا منفی زدی! فاجعه نیست
فاجعه وقتیه که تست بزنی و بجای نکته درآوردن ازشون و یاد گرفتنِ حل تیپ تستای مختلف بخوای دنبال درصد درآوردن باشی و بخوای باهاشون خودتو گول بزنیبازم سوالی داشتی در خدمتم
موفق باشی دوست عزیزم -
SJY سلام، ممنون.
مختصر و مفید و مرحله به مرحله توضیح میدم: 1️⃣فیلم های استاد موقاری و بعد از اتمام فیلم ها خواندن جزوه راه ابریشم...2️⃣زدن تست های کتاب خیلی سبز و در اوردن نکات تست ها و یادداشت اونها در کتاب درسی3️⃣ زدن تست های راه ابریشم4️⃣ نوشتن نکات جدید تست های راه ابریشم در کتاب درسی5️⃣ روز های آخر نزدیک به آزمون(معمولا چهارشنبه) کنکورچه ها و باز هم در آوردن نکاتی که جدید هستند...6️⃣ و در مرحله ی آخر هم زدن پیش آزمون...
فقط مهمترین نکته دوره کردن است که به شخصه خودم از روی نکات جمع آوری شده دوره میکنم...امیر وحدتی خیلی ممنون
فقط اینهمه وقت از کجا میارین؟ روزی چند ساعت مطالعه میکنین که میتونین تو دوهفته اینهمه درسنامه رو ببینین و تست هم بزنین و...؟ -
آقای طلوعی بهترینه
امیر تشنه دل سلام به شما هم ماشاءالله
میشه شماهم روش مطالعه زیستت رو بگی؟ -
mahan alizadeh
ببینید بنظر من خوشبختانه یا متاسفانه دو تا درس تو اختصاصیا یعنی فیزیک و ریاضی درسایی هستن که حالا به نظر من هر چقدررررر بیشتر تست بزنی بیشتر نتیجه میگیرینه اینکه بقیه درسا اینطوری نباشنا! اما فیزیک و ریاضی بیشتر نیاز به تست های زیاد دارن
من درسنامه رو قشنگ و کامل میبینم با ویدیو و مثال هایی که آقای طلوعی گذاشتن رو اول نگاه میکنم چطوری حل میکنن بعدش pause میکنم و خودم میشینم حل میکنم
ویدیو که تموم شد یه سر به کتاب میزنم و یه دور درسنامه رو میخونم
همه اینا که تموم شده
اولین ویدیو حل تست رو باز میکنم و پایاپای همراهِ حل استاد خودم حل میکنم و نکته های هر تست رو برمیگردم و تو درسنامه یادداشت میکنم
اون روز که تموم شد چند روز بعد دوباره میام سراغ فیزیک
اینبار بیست تا سوال رو میشینم میزنم تا قلق کار دستم بیاد
هر کدوم از سوالا رو که بلد نبودم یا حداقل ناقص بلد بودم رو برمیگردم و تو ویدیو ها حل تستش رو نگاه میکنمبا این کار دیگه حل سوالای تسلط مثه آب خوردن میمونه
هفته ی آخر که منتهی به آزمون میشه میرم سراغ کنکورچه اول ( فقط کنکورچه اول تستاشو میزنم چون دوست دارم دو تا کنکورچه دیگه رو دوران جمع بندی بزنم)
بعد از زدن تستای کنکورچه میرم سراغ تستای سخته کتاب موج آزمون فیزیک که سطح بالایی داره و ۸۰ درصده تستارو میزنم و نکاتِ تست های چالشی که داشتم یا اشتباهاتی که حین حل تستا داشتم و درس گرفتم ازشون رو برمیگردم به درسنامه اضافه میکنم تا با یه تیر چند نشون بزنم
خیلی حرف زدم فقط نکته آخر رو بقول استاد موقاری
توی پاکت
عرض کنم که اولا تست آموزشی مهمه پس در وهله اول آموزشی تست بزن دوما وقتی داری تستای اولیه
یه مبحثی رو میزنی و میبینی ۲۰ درصد یا اصلا منفی زدی! فاجعه نیست
فاجعه وقتیه که تست بزنی و بجای نکته درآوردن ازشون و یاد گرفتنِ حل تیپ تستای مختلف بخوای دنبال درصد درآوردن باشی و بخوای باهاشون خودتو گول بزنیبازم سوالی داشتی در خدمتم
موفق باشی دوست عزیزمامیر تشنه دل
ممنونم ازت واقعا
دمت گرم که اینقد وقت گذاشتی
و تجربتو در اختیارمون گذاشتی -
امیر وحدتی خیلی ممنون
فقط اینهمه وقت از کجا میارین؟ روزی چند ساعت مطالعه میکنین که میتونین تو دوهفته اینهمه درسنامه رو ببینین و تست هم بزنین و...؟SJY
راستیتش من یکم سرعتم بالاست(فیلم ها رو ۱.۵x میبینم و در تست زنی برای هر سوال یک دقیقه وقت میدم؛ مثلا ۲۰ تا سوال میخوام بزنم ۲۰ دقیقه وقت میگیرم ولی توی ۱۷ یا ۱۸ دقیقه تموم میکنم...)
همچنین زیست شناسی مهم ترین درس رشته ی تجربیه و طبیعتا نیاز به وقت بیشتری هم داره... من هفته ای حدودا ۱۶ ساعت زمان براش میزارم که در طول یک آزمون میشه ۳۲ ساعت...
یادم میاد رتبه ی یک کنکور سال ۹۸ آقای احمدی نژاد تو پیک نامه ی سنجش گفته بودن هفته ای ۲۵ الی ۳۰ ساعت برای زیست شناسی وقت میگذاشتن!!! -
SJY
راستیتش من یکم سرعتم بالاست(فیلم ها رو ۱.۵x میبینم و در تست زنی برای هر سوال یک دقیقه وقت میدم؛ مثلا ۲۰ تا سوال میخوام بزنم ۲۰ دقیقه وقت میگیرم ولی توی ۱۷ یا ۱۸ دقیقه تموم میکنم...)
همچنین زیست شناسی مهم ترین درس رشته ی تجربیه و طبیعتا نیاز به وقت بیشتری هم داره... من هفته ای حدودا ۱۶ ساعت زمان براش میزارم که در طول یک آزمون میشه ۳۲ ساعت...
یادم میاد رتبه ی یک کنکور سال ۹۸ آقای احمدی نژاد تو پیک نامه ی سنجش گفته بودن هفته ای ۲۵ الی ۳۰ ساعت برای زیست شناسی وقت میگذاشتن!!!امیر وحدتی اره منم فیلما رو با سرعت میبینم
ولی تو تست زنی سرعتم پایینه
دوتا تست میزنم حواسم میره اینور اونور و به سختی دوباره باید جمعش کنم
خیلی ممنون -
SJY
یادم میاد رتبه ی یک کنکور سال ۹۸ آقای احمدی نژاد تو پیک نامه ی سنجش گفته بودن هفته ای ۲۵ الی ۳۰ ساعت برای زیست شناسی وقت میگذاشتن!!!امیر وحدتی مدرسه هم دارید بعد این همه زمان هم دارید؟
-
SJY
یادم میاد رتبه ی یک کنکور سال ۹۸ آقای احمدی نژاد تو پیک نامه ی سنجش گفته بودن هفته ای ۲۵ الی ۳۰ ساعت برای زیست شناسی وقت میگذاشتن!!!امیر وحدتی هرچی فک میکنم جور در نمیاد تو هفته 16 ساعت فقط زیست آخه اگه مدرسه میرید ته تهش 8 ساعت بیش تر که نمیشه مطالعه کرد با مدرسه اون هم. پایین هم دیدم گفتید مدرسه دارید حالا چه آنلاین چه حضوری روزایی که مدرسه دارید یعنی میشه دو روز زیست فقط. عمومی ها رو هم میخونید؟
-
امیر وحدتی مدرسه هم دارید بعد این همه زمان هم دارید؟
@آرمان-میرانی
وقتی مدرسه برات مفید نباشه وقتش رو باید بدی به خودت -
امیر وحدتی هرچی فک میکنم جور در نمیاد تو هفته 16 ساعت فقط زیست آخه اگه مدرسه میرید ته تهش 8 ساعت بیش تر که نمیشه مطالعه کرد با مدرسه اون هم. پایین هم دیدم گفتید مدرسه دارید حالا چه آنلاین چه حضوری روزایی که مدرسه دارید یعنی میشه دو روز زیست فقط. عمومی ها رو هم میخونید؟
@آرمان-میرانی
چرا نمیشه؟!روزی ۲۴ ساعت وقت داری، ۱۶۸ ساعت هم در هفته...!!! اونوقت نمیشه ۱۶ ساعت برای زیست وقت گذاشت؟!؟!
۴ روز ۲.۵ساعته و ۳ روز ۲ ساعته... میشه ۱۶ ساعت...
گفتم که زمانی که مدرسه دارم از وقتم استفاده میکنم، چون کلاس هاش بدردم نمیخوره؛ در ضمن هفته ای ۸ ساعت برای زیست خیلی کمه... عمومی ها رو هم می خونم ولی نسبت به عمومی ها خیلی کمتر... -
سلام مجدد و خسته نباشید
من تمام توضیحاتی ک به بچه ها دادید رو خوندم و اتفاقا من خیلی از کارهایی ک گفتین رو از قبل تو برنامم قرار داده بودم ک هر روز انجام بدم ولی چرا نمیرسم همشو انجام بدم ؟؟
مگه شما روزی چن ساعت درس میخونید؟
من والا در یک روز شاید 4 ساعت استراحت کنم ولی چرا نمیرسم بازم و عقب میوفتم ؟؟
شما حتما از پایه درسا رو قوی هستید ک هم میرسید کلیپ ببینید هم تست تسلط و هم کنکورچهمیشه لطفا بگید بنظرتون من چیکار کنم که سرعتم بیشتر شه !؟
-
@آرمان-میرانی
چرا نمیشه؟!روزی ۲۴ ساعت وقت داری، ۱۶۸ ساعت هم در هفته...!!! اونوقت نمیشه ۱۶ ساعت برای زیست وقت گذاشت؟!؟!
۴ روز ۲.۵ساعته و ۳ روز ۲ ساعته... میشه ۱۶ ساعت...
گفتم که زمانی که مدرسه دارم از وقتم استفاده میکنم، چون کلاس هاش بدردم نمیخوره؛ در ضمن هفته ای ۸ ساعت برای زیست خیلی کمه... عمومی ها رو هم می خونم ولی نسبت به عمومی ها خیلی کمتر...امیر وحدتی بله ممنون از توضیح منظور من هشت ساعت مطالعه برای یک روز بدون تایم مدرسه بود، اگر نه من در هفته ده ساعت و نیم برا زیست وقت میزارم اما بیشتر دیگه هرکار میکنم زمان ندارم.برا بقیه درس ها در هفته میانگین چند ساعت زمان میزارید؟
بعد مدرستون غیر حضوری هست؟ -
سلام مجدد و خسته نباشید
من تمام توضیحاتی ک به بچه ها دادید رو خوندم و اتفاقا من خیلی از کارهایی ک گفتین رو از قبل تو برنامم قرار داده بودم ک هر روز انجام بدم ولی چرا نمیرسم همشو انجام بدم ؟؟
شما حتما از پایه درسا رو قوی هستید ک هم میرسید کلیپ ببینید هم تست تسلط و هم کنکورچهمیشه لطفا بگید بنظرتون من چیکار کنم که سرعتم بیشتر شه !؟
فاطمه حسینی 3 در فیزیک قلم چی با استاد کازرانیان گفته است:
سلام مجدد و خسته نباشید
واینکه یه چیز دیگه ببخشید ایده خاصی برای خوندن بحث حرکت درفیزیک ندارید؟؟
همینو جواب بدین من خیلی ممنون میشم چون واقعاهمین بحث حرکت منو خیلی عقب انداخت چن روز درگیرش بودم ولی بازم خوب نفهمیدمش قشنگ درکش نمیکنم درسنامه رو بلدم ولی سر تستا میمونم ک حالا از کدوم فرمول باید استفاده کنم