کسایی که سلطان ادبیات شدن یه لطفی کنن دست ما رو هم بگیرن
-
سلام دوستان
من خیلی خیلی تو درس ادبیات افت کردم و این آزمون قلم چی دیگه کلا داغون بودم و منفی زدم :downcast_face_with_sweat: :crying_face: 💔
کلا گیج گیج شدم نمیدونم باید دیگه چیکار کنم
کسی هست مشاوره بهم بده که چیکار کنم بتونم درصدم رو کم کم بیارم بالا
آیا کسی که راه-ابریشمی-ها-ادبیات رو خریدن راضی هستن ?
چیکار کنم لطفا کمکم کنین -
سلام دوستان
من خیلی خیلی تو درس ادبیات افت کردم و این آزمون قلم چی دیگه کلا داغون بودم و منفی زدم :downcast_face_with_sweat: :crying_face: 💔
چیکار کنم لطفا کمکم کنین@amir-h-mhm سلام وقتتون بخیر باشه ؛ شما میتونین کتاب های موضوعی ادبیات رو تهیه کنید کتاب درسی رو بازکنین بخونین لغت و معنی و شعر و آرایه و دستور و خلاصه همه چیز
روزی ۱۵ دقیقه برای لغت و املا
۱۵ دقیقه برای قرابت معنایی به همین ترتیب دستور زبان و ارایه بگذارین البته این تایم هم میتونه ۳۰ دقیقه هم باشه در صورتی که وقت داشته باشین .
و تست بزنین از
همان قسمت ها یی که خوندین .
که سه روز یا دو روز در هفته تست جامع از مباحث داشته باشین که براتون جا بیوفته .
اینطور دیگه هر روز ادبیات تو برنامتون هست و مدام مرور و تکرار میشه براتون کم کم میتونین اثراتش رو ببینین ولی ادبیات خوندش و پیشرفت در اون زمان بر هست و یک شبه نمیشه شما ادبیات رو بالای ۶۰ درصد بزنین .
موفق باشین
فقط تمرین و تکرار پیوسته براش لازم دارین . -
سلام دوستان
چیکار کنم لطفا کمکم کنین@amir-h-mhm
سلام دوست من وقتت بخیر
اگه حس میکنی ادبیاتت واقعا کار میخواد خودت از کتابهای دیگه هر درس رو بخون و بعد فیلم هارو ببین و تست بزن
برای تقویت قسمت قرابت هم تنها توصیم که منو خیلی کمک کرد کتاب قرابت دکتر سبطی هستش
بازم سوالی بود در خدمتم
خودم از پارسال تا حالا همینجوری ۳۰٪ اومدم بالا
صفرررر صفرررر بود ادبیاتم -
درود راه ابریشم ادبیاتش عالیه یعنی فوق العادس واقعا. هاز تمام جهات تو رو غنی میکنه. برای غرابت هم تست کافی داره. برا غرابت هم میتونی یه کار دیگه هم کنی که من خودم اون کار رو کردم و اونم اینه کا ما این همه شاعرای درجه یک داریم میتونی کتاب های اونا رو بخونی و تا جایی که میتونی برای خودت معنی کنی. خیلی تاثیر داره و برای وقت هایی که درس نداری عالیه
-
سلام دوستان
چیکار کنم لطفا کمکم کنین@amir-h-mhm سلام راه ابریشم واقعا تستهاش کافیه ، مخصوصا تست های قرابتش که خیلی سطحشون خوب و استاندارده
حالا به نظرم تهیه کنید اول پیله رو ببینید
بعد شبی ۵ تا تست قرابت هم کار کنید