7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
همانند سازی
-
تست : دوراهی ایجاد شده در یک بخش باز شده دنا همواره از یکدیگر دور میشوند.
مگه تو حالت عادی که هلیکاز و دنا پلیمراز هم جهت میرن ولی مثلا تو ویرایش که میشه دنا پلیمراز برگرده و خلاف هلیکاز بره خب دیگه الان پس نمیتونیم بگیم همواره درسته این جمله ولی پاسخ گفته بود درسته
دو یه دوراهی در نظر بگیر وقتی که دی ان ای پلیمراز بخواد برگرده (سمت چپ بره ) نسبت به دوراهی روبه رویی ش که دی ان ای پلیمرازش داره حالت عادی سمت چپ میره
حالا این دوتا نسبت به هم دیگه خلاف نمیرن هم جهت میرن
![متن جایگزین](آدرس عکس )
@همیار @زیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-زیست
متن پررنگ -
-
sara cherry سلام . الان شما سوال پرسیدی؟ یا اینکه اطلاعات تستی میخوای با بچه ها به اشتراک بزاری؟
-
Yegane Dehqan سوال پرسیدم
-
sara cherry سلام وقتی میگه دوراهی بخش باز شده منظورش درون یک حبابه میدونم که درون یک حباب دوراهی ها از هم دور میشن
امیدوارم جواب متوجه بشین -
@زهرا-محمدی-4 تو هنگام ویرایش میدونیم که میشه انزیم ها ی دوتا دوراهیی به هم نزدیک بشن مثل عکسی که گذاشتم . تو اون حالت چطور
-
به احتمال زیاد مسیر کلیش مدنظره. بخاطر ویراش بعد از هر پیوند فسفدی استر برمیگرده عقب و رابطه ی مکملیه قبلی رو چک می کنه ولی کلا نمیزنه دنده عقب که و احتمالا اگر در این رشته دنا پلیمراز شماره ۱ واسه چک کردن اومد عقب دنا پلیمراز ۲ در همات رشته هم اومده عقب.پس شاید حتی بشه گفت به هم نزدیک میشن؟ولی مطمئنم مسیر کلی مدنظر هست.
-
درود. چون گفته در ( یک بخش) پس چه در همانند سازی باشه چه در رونویسی این جمله درسته. اگه میگفت در یک مولکول اون وقت غلط میشد
-
Matin Mousavi 1 اخه ببینید تو یک بخش هم اگه طبق عکسی که شیدم فقط یک مسیر رو در نظر بگیریم هلیکاز و دی ان ای پلیمراز تو حالت عادی(غیر ویرایش) هم جهت اند که نه خلاف
-
mahan hosein poor بله دقیقا منم همین نزدیک شدن به همه بود که به شک انداختم و سوال ایجاد شد برام
-
sara cherry ببینید این گفته دوراهی و حرفی از هلیکاز و DNA پلیمراز نزده
-
sara cherry سلام ببینین دوراهی ها از هم دور میشن اصلا ربطی به دنا بسپاراز نداره همیشه هلیکاز مییره جلو در نتیجه دوراهی ها همش از هم دور میشن(تو یه حباب) دنا بسپاراز درسته جزیی از دوراهیه ولی لزوما همراه دوراهی که نیست اصلا جالبه بدونین تو هر دوراهی جدای از ویرایش حرکت یکی از دنا پلیمرازا موافق حرکت هلیکازه یکیشونم مخالف حرکت هلیکازه تو اینترنت بزنین مراحل همانند سازی ویدیو هاشو ببینین خیلی جالبه
-
Matin Mousavi 1 در همانند سازی گفته است:
sara cherry ببینید این گفته دوراهی و حرفی از هلیکاز و DNA پلیمراز نزده
-
heydar taherinejad ع چه جالب فکر میکردم به جز حالت ویرایش همیشه دوتا دنا پلیمراز با هلیکاز حرکت شون موافقه همه ممنون که گفتید
-
heydar taherinejad راستی یه سوال دیگه اینکه مرحل اول همانند سازی رو از همونجایی که هلیکازش روع به تجزیه میکنیم حساب میکنیم دیگه نه ؟ یعنی همین که بگه تو تست مرحله اول همانند سازی باید فعالیت هلیکاز رو در نظر بگیریم دیگه
-
sara cherry در همانند سازی هم که باشه این تست گفته که دوراهی ها از هم دور میشوند نگفته که DNA پلیمراز ها از هم دورمیشوند یا هلیکاز و DNA پلیمراز از هم دورمیشوند. منظور فقط دو دوراهیای هست که ایجاد شده. که بله از هم دور میشوند به شرطی که در یک نقطه باشه.
-
sara cherry اینم شکل کتابه که در یک حباب دو دوراهی از هم دور میشن. فقط اینش مهمه که در یک حباب باشه
-
sara cherry اره دیگه بنظرم همینه از وقتی هلیکاز میاد توکار
-
sara cherry خواهش میکنم