برنامه راه ابریشم و ایستگاه های جبرانی قلمچی
-
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
من از برنامه عقب هستم. وسطای فرسنگ ۱ هستم
میخوام تا جایی که ممکنه از چاپار استفاده نکنم و درسنامه ها رو کامل ببینم. این فکر خوبیه که الان قسمت های دوازدهم رو ببینم تا به برنامه برسم و بعدش در ایستگاه جبرانی قلمچی پایه ها رو برسونم؟
اصلا آلا برای ایستگاه های جبرانی هم برنامه میده یا میتونم از اون فرصت استفاده کنم؟ -
-
Alireza Salimian اصلا درستش همینه که شما الان با برنامه پیش بری مع بیشتر عقب تیوفتی بعد تو زمان مرور پایه ها برگردی به عقب
-
سلام دوست الایی
الان شروع کردید از فرسنگ ۳ شروع کنید و بعد در جبرانی ها عقب ماندگی تون رو جبران کنید من از تابستون با راه ابریشم همراه شدم یعنی فرسنگ دو شروع شده بود بعد رفتم از فرسنگ ۱ شروع کردم ک کم کم بیام جلو اما خب همراه آزمون ها نبودم و باعث افت شدید در تراز و رتبه و ... م شد و کلی نا امیدی .... پس لطفا الان از فرسنگ ۳ با بجه ها آلایی بیایید جلو و بعدا همراهش جبران هم بکنید
موفق باشید -
سلام دوست الایی
الان شروع کردید از فرسنگ ۳ شروع کنید و بعد در جبرانی ها عقب ماندگی تون رو جبران کنید من از تابستون با راه ابریشم همراه شدم یعنی فرسنگ دو شروع شده بود بعد رفتم از فرسنگ ۱ شروع کردم ک کم کم بیام جلو اما خب همراه آزمون ها نبودم و باعث افت شدید در تراز و رتبه و ... م شد و کلی نا امیدی .... پس لطفا الان از فرسنگ ۳ با بجه ها آلایی بیایید جلو و بعدا همراهش جبران هم بکنید
موفق باشیدMiss Mirzaiea سلام مرسی از راهنمایی تون
فقط این که مطالب پیوسته هستند و میگم اگه قبلی ها رو نخونم ممکنه متوجه نشم
بنظرتون اون قسمت های پایه که در برنامه هست رو بذارم برای ایستگاه جبرانی و سریع دوازدهم ها رو برسونم به برنامه؟