کیا تفتان شیمی تهیه کردن ؟
-
تفتان برای جمع بندی هستش الان زیاد نمیتونه مفید باشه
-
هیچکس؟
-
تفتان برای جمع بندی هستش الان زیاد نمیتونه مفید باشه
Masih shirdel میدونم من يازدهم هستم میخواستم تفتان دهم رو بگیرم همزمان با شیمی يازدهم که میخونم دهم رو ببندم
-
Masih shirdel میدونم من يازدهم هستم میخواستم تفتان دهم رو بگیرم همزمان با شیمی يازدهم که میخونم دهم رو ببندم
Yazdan Gonabadi 0 من دارمش . ولی به نظرم (حالا زیاد با استاد ارتباط نگرفتم.با استاد پویان نظر راحت ترم و برای همین راه ابریشمشون رو خریدم) بد نیست .
یعنی اگه با استاد ارتباط می گیری اره می تونی تهیه کنی و به دردت هم بخوره . -
سلام دوستان
ببخشید شما هایی که تفتان شیمی آقای گودرزی رو تهیه کردید راضی بودید ؟
#دانش_اموزان_الاءYazdan Gonabadi 0
سلام
من تهیه کردم خیلی خوب بود و راضی بودم
اما برای اموزش به راه ابریشم یا صفر تا صدا مراجعه کنید بهتره
چون کم حجمه بای زمان جمع بندی عید استفاده کنید -
Yazdan Gonabadi 0 من دارمش . ولی به نظرم (حالا زیاد با استاد ارتباط نگرفتم.با استاد پویان نظر راحت ترم و برای همین راه ابریشمشون رو خریدم) بد نیست .
یعنی اگه با استاد ارتباط می گیری اره می تونی تهیه کنی و به دردت هم بخوره .Ilya Mansouri از اون نظر که حله
با آقای گودرزی خیلی ارتباطم خوبه
پس شما میگی الان که یازدهم هستم شینی دهم رو با تفتان ببندم ؟ -
Yazdan Gonabadi 0
سلام
من تهیه کردم خیلی خوب بود و راضی بودم
اما برای اموزش به راه ابریشم یا صفر تا صدا مراجعه کنید بهتره
چون کم حجمه بای زمان جمع بندی عید استفاده کنیدsallar savadkoohi درسته
ولی من یازدهم هستم و پارسال دهم رو به صورت تشریحی کامل خوندم میخوام امسال در کنار شیمی یازدهم
شیمی دهم هم جمع کنم
مناسبه؟ -
sallar savadkoohi درسته
ولی من یازدهم هستم و پارسال دهم رو به صورت تشریحی کامل خوندم میخوام امسال در کنار شیمی یازدهم
شیمی دهم هم جمع کنم
مناسبه؟Yazdan Gonabadi 0
بله به نظر من که مناسبه
ولی پیشنهاد من به شما اینه که بیشتر روی یازدهم فعلا تمرکز کنید -
Yazdan Gonabadi 0
بله به نظر من که مناسبه
ولی پیشنهاد من به شما اینه که بیشتر روی یازدهم فعلا تمرکز کنیدsallar savadkoohi خیلی ممنون
بله حواسم هست تمرکز اصلیم روی یازدهم -
M maryam111 این موضوع را از شیمی جابهجا کرد
-
Yazdan Gonabadi 0 جمع بندی کلی تری میتونید انجام بدید ولی اگه میخوایید در هر حال میتونید تهیه کنید
-
این پست پاک شده!
-
Ilya Mansouri از اون نظر که حله
با آقای گودرزی خیلی ارتباطم خوبه
پس شما میگی الان که یازدهم هستم شینی دهم رو با تفتان ببندم ؟Yazdan Gonabadi 0 اره ولی تمرکزتون روی یازدهم باشه. و دهم رو هم با تفتان جمع بندی کنید