بازگشایی مدارس
-
بازگشایی مدارس بالاخره کی؟ یکی میگه اول آذر(رئیس جمهور گفتن)بعد باز یکی میگه ۱۵ آبان نظراتتونو رو لطفا بگین
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @roghayeh-eftekhari z Gheibi @F-Seif-0 -
بازگشایی مدارس بالاخره کی؟ یکی میگه اول آذر(رئیس جمهور گفتن)بعد باز یکی میگه ۱۵ آبان نظراتتونو رو لطفا بگین
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @roghayeh-eftekhari z Gheibi @F-Seif-0amir mahdi salimi ما که از اول مهر حضوری میریم اونم گفتن واجب.
اما احتمالش هست هفته دیگه تعطیل کنن -
ما از اول مجازی هستیم والا میخواستن از ۸ آبان باز کنن ولی باز نکردن چیزیم نگفتن درباره ۱۵ آبان ای کاش زودتر بگن میخوان چیکار کنن
ما کلاسامون بالای ۳۵ نفره بعد گفتن دوازدهما باید هر روز بیان -
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @roghayeh-eftekhari z Gheibi @F-Seif-0amir mahdi salimi همین الان سر کلاس ما بحث سر همینه
تهش ۱ آذر میریم مدرسه و وسطش هم که امتحانات دی ماه و اول اسفند به بعد هم دیگه نمیریم. -
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @roghayeh-eftekhari z Gheibi @F-Seif-0amir mahdi salimi سلام همیشه بحث اینه ولی خب هی امروز فردا میشه
برای ما دو روز در هفته حضوری شده البته فعلا حرفی
البته گروهی نصف حضوری نصف مجازی
که اینم زیاد دووم نداره به نظرم مخصوصا شهری که ما هستیم وضعیت رو به قرمزی -
amir mahdi salimi سلام همیشه بحث اینه ولی خب هی امروز فردا میشه
برای ما دو روز در هفته حضوری شده البته فعلا حرفی
البته گروهی نصف حضوری نصف مجازی
که اینم زیاد دووم نداره به نظرم مخصوصا شهری که ما هستیم وضعیت رو به قرمزی@roghayeh-eftekhari
کدوم شهرین؟ بچه های کلاستون چند نفرن؟ -
@roghayeh-eftekhari
کدوم شهرین؟ بچه های کلاستون چند نفرن؟زهرا قدیری کرمان ، ۳۰ نفر
-
زهرا قدیری کرمان ، ۳۰ نفر
@roghayeh-eftekhari
اوووو ما مشهدیم ۳۸ نفره -
@roghayeh-eftekhari
اوووو ما مشهدیم ۳۸ نفرهزهرا قدیری حضوری میرید؟
-
ما الان یه هفتس امتحان هماهنگ تو مدرسمون داریم
خب روزایی که آزمون داریم و میریم مدرسه دیگه برنمیگردیمو همون روز رو حضوری میمونیم در عوض روزی که امتحان نداریم آنلاین حاضر میشیم
فقط همین چند روز بغل دستی من سرمای شدیدی خورده و یکی دیگه از همکلاسیام هم کرونای خیلی بدی که گرفته که چند روزه مدرسه نمیاد
خودمم الان زیاد حس خوبی ندارم فک میکنم من رو هم ناقل بیماری کردن این دوستان گرانقدر
نمیدونم چی بگم واقعا -
دقیقا همین الان به ما اعلام کردن مدرسمون از شنبه باز میشه
یکم استرس گرفتم ولی خیلی منتظر باز شدن بودم -
@roghayeh-eftekhari
اوووو ما مشهدیم ۳۸ نفرهزهرا قدیری 38 نفر اصلا وقت میرسه حضور و غیاب کنن
؟؟؟؟؟
-
سلام
اینجا من میرم بیرون مدرسه ای ها رو میبینم ولی کمن
-
زهرا قدیری حضوری میرید؟
@roghayeh-eftekhari
نه عزیزم فعلا مجازیم ولی گفتن اگه حضوری بشه ما باید هر روز بریم سالن اجتماعات یا نماز خونه -
ما الان یه هفتس امتحان هماهنگ تو مدرسمون داریم
خب روزایی که آزمون داریم و میریم مدرسه دیگه برنمیگردیمو همون روز رو حضوری میمونیم در عوض روزی که امتحان نداریم آنلاین حاضر میشیم
فقط همین چند روز بغل دستی من سرمای شدیدی خورده و یکی دیگه از همکلاسیام هم کرونای خیلی بدی که گرفته که چند روزه مدرسه نمیاد
خودمم الان زیاد حس خوبی ندارم فک میکنم من رو هم ناقل بیماری کردن این دوستان گرانقدر
نمیدونم چی بگم واقعاmahan alizadeh
اووووووووو -
زهرا قدیری 38 نفر اصلا وقت میرسه حضور و غیاب کنن
؟؟؟؟؟
sina bigdeli
کلا خیلی زیادیم مدرسه مونم بالای ۳۰۰ نفره -
دقیقا همین الان به ما اعلام کردن مدرسمون از شنبه باز میشه
یکم استرس گرفتم ولی خیلی منتظر باز شدن بودمراضیه دهقانی والا منکه دوست ندارم باز شه حداقل الان باز نشه بزارن برای آذر من با کله میام
-
@roghayeh-eftekhari
نه عزیزم فعلا مجازیم ولی گفتن اگه حضوری بشه ما باید هر روز بریم سالن اجتماعات یا نماز خونهزهرا قدیری چه سخته همچنین خطرشم زیاده که
ان شاءالله به خیر بگذره گلم -
ماله ما از ۱۵ آبان باز میشه
-
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @roghayeh-eftekhari z Gheibi @F-Seif-0amir mahdi salimi
از حواشی دور شو
تمرکز کن رو درست
هروخ باز شد برو مدرسه نشدم نشد دیگه مهم نیس