برنامه راه ابریشم
-
سلام خدمت همه دوستان الایی
راستش من بابرنامه راه ابریشم مشکل دارم یعنی برنامه طوریه که به بخش زیادی از تست ها نمیرسه و در بعضی درس ها بعضی فیلم ها دیده نمیشه خواستم بدونم شما چطور این مشکلو رفع کردین و به همه تست رسیدین که حل کنید -
-
برنامه رو باید براساس خودت بچینی. اگه توانایی داری بیشتر وقت بزار. در ضمن تمام فیلم های حل تست ها رو که نلاید ببینی. تست ها رو اول خودت حل کن بعد هر کدوم رو که اشتباه زدی بزو فیلمش رو ببین و دلیلش رو بدون
-
برنامه رو باید براساس خودت بچینی. اگه توانایی داری بیشتر وقت بزار. در ضمن تمام فیلم های حل تست ها رو که نلاید ببینی. تست ها رو اول خودت حل کن بعد هر کدوم رو که اشتباه زدی بزو فیلمش رو ببین و دلیلش رو بدون
Matin Mousavi 1
دوست گرم بله من تمام فیلم های حل تست رو نمیبینم که اما در برنامه گفتند هر تایمتست ۴تا فیلم حل تست هست و ما تو برنامه پارت های تستمون کمه خواستم بدونم شما چه کار میکنی ممنون میشم تجربتو در اختیارم بزاری -
Matin Mousavi 1
دوست گرم بله من تمام فیلم های حل تست رو نمیبینم که اما در برنامه گفتند هر تایمتست ۴تا فیلم حل تست هست و ما تو برنامه پارت های تستمون کمه خواستم بدونم شما چه کار میکنی ممنون میشم تجربتو در اختیارم بزاریرضوان حاجوند من خودم برنامه میچینم. تو یک روز ۶ تایم مطالعاتی رو قرار دادم. برای عمومی ها مثلا شنبه عربی و دینی، برای یکشنبه زبان و ادبیات و همین جور یک روز درمیان. اختصاصی ها هم هر روز هست چون اختصاصی ها زیادن. تایم هم برای تست میاد هم برای فیلم. در ضمن جمعه هم خالی میمونه