مشکل در تست زدن درس عربی
-
سلام دوستان عزیز. خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه لطفا دریغ نکنه که به شدت درگیر این مسئله ام.
بچه ها من قواعد رو میخونم و خوب یاد میگیرم ولی موقع تست زدن اصلاااا نمیتونم دانسته هامو پیدا کنم. همش گزینه های غلط رو انتخاب میکنم. خودم احساس میکنم به خاطر اینه که نمیتونم ترجمه کنم. قواعد رو خوووووب خوب بلدم ولی تست مخصوصا تستهای سراسری رو اصلا نمیتونم بزنمبه خدا بقدری غم ورمداشته که احساس ضعف میکنم و میگم هیچ وقت نمیشه که من عربی رو خوب بزنم. فقط تو عربی اینطوریم. هیچ درسی اینقدر ضعیف نیستم که تو عربی هستم.
لطفاً کمکم کنید.چیکار کنم؟ راستی، من ازمون سنجش ثبت نام کردم(بخاطر برنامه ای که برای آزمون دارم گفتم) و از رو کتاب گاج تست میزنم و از رو کتاب مبتکران اموزش عربی، قواعد رو میخونم.
.
.
اجرتون با خداmaryam71
فقط استاد ناصح زاده من با دیدن تدریس ایشون با حل حدودا ۲۰ برای هر مبحث ۷۰ میزنم در مورد دبیرام که اصلا هیچی درمورد درسنامه کتاباهم هیچ کدومش بله کاملی تدریس ایشون نیست علاوه بر این نحوه بیانشون یه جوری که مطالب قشنگ میفهمید اصلا عالی یک کلمه فوق العاده -
maryam71
فقط استاد ناصح زاده من با دیدن تدریس ایشون با حل حدودا ۲۰ برای هر مبحث ۷۰ میزنم در مورد دبیرام که اصلا هیچی درمورد درسنامه کتاباهم هیچ کدومش بله کاملی تدریس ایشون نیست علاوه بر این نحوه بیانشون یه جوری که مطالب قشنگ میفهمید اصلا عالی یک کلمه فوق العاده -
فیلم های آقای ناصح زاده رو ببینید
یه مبحث رو خوندین مثلا معرب و مبنی تست ش رو فردا بزنین چندتای اول ممکنه غلط شه بعدش دستتون راه میفته -
maryam71
فقط استاد ناصح زاده من با دیدن تدریس ایشون با حل حدودا ۲۰ برای هر مبحث ۷۰ میزنم در مورد دبیرام که اصلا هیچی درمورد درسنامه کتاباهم هیچ کدومش بله کاملی تدریس ایشون نیست علاوه بر این نحوه بیانشون یه جوری که مطالب قشنگ میفهمید اصلا عالی یک کلمه فوق العاده@zahra-m1999 خیییلی ممنونم از راهنماییتون. الان نگاه کردم و تونستم تستها رو بزنم. خیلی خوشحااالم. ممنونم. موفق باشید ایشالا.
فقط بعضی جاها برام بعضی سوالاتی پیش اومد که الان میخام در قسمت اشکالات درسی بپرسم. -
فیلم های آقای ناصح زاده رو ببینید
یه مبحث رو خوندین مثلا معرب و مبنی تست ش رو فردا بزنین چندتای اول ممکنه غلط شه بعدش دستتون راه میفتهmozhgan_99 ممنونم از راهنماییتون. الان نگاه کردم و تونستم تست بزنم. خییییلی ممنونم بابت پیشنهادتون.موفق باسید ان شاءالله
-
@zahra-m1999 خیییلی ممنونم از راهنماییتون. الان نگاه کردم و تونستم تستها رو بزنم. خیلی خوشحااالم. ممنونم. موفق باشید ایشالا.
فقط بعضی جاها برام بعضی سوالاتی پیش اومد که الان میخام در قسمت اشکالات درسی بپرسم.maryam71
خب طبیعی عزیزم الزاما قرارنیست باراول همه رو یادبگیرید اگه ازمون میرید به عنوان یک نکته کلی در هردرسی اگه بتونید درصد ۵۰ وبالاتر کسب کنید نشون میده درس رو یادگرفتید دیگه می مونه تسلط یا مهارت های ازمون دادن که به مرور زمان درست میشه اما درصد زیر ۵۰ نشون میده که باید برگردید مطالب خونده شده رو بررسی کنید البته این رو کلی گفتم درجه سختی ازمون وشرایط حوزه وشما در لحظه ازمون هم موثر -
maryam71
خب طبیعی عزیزم الزاما قرارنیست باراول همه رو یادبگیرید اگه ازمون میرید به عنوان یک نکته کلی در هردرسی اگه بتونید درصد ۵۰ وبالاتر کسب کنید نشون میده درس رو یادگرفتید دیگه می مونه تسلط یا مهارت های ازمون دادن که به مرور زمان درست میشه اما درصد زیر ۵۰ نشون میده که باید برگردید مطالب خونده شده رو بررسی کنید البته این رو کلی گفتم درجه سختی ازمون وشرایط حوزه وشما در لحظه ازمون هم موثر@zahra-m1999 خیلی ممنونم از راهنماییتون
میتونید لطف کنید و در مورد برنامه ریزی کمکم کنید؟ مثلا برای عربی چطور پیش برم که به بودجه بندی برسم. هر روز یک و نیم ساعت مطالعه عربی تو برنامه ام هست. ولی. نمیدونم ایا درسته که یک روز قواعد رو بخونم و یک روز تست بزنم؟
برای ادبیات هم این مشکلو دارم! با دو ساعت در روز نمیشه هم ادبیات خوند هم تست زد هم زبانفارسی خوند هم تاریخ ادبیات هم ارابه و هم املاااا!!!!
-
@zahra-m1999 خیلی ممنونم از راهنماییتون
میتونید لطف کنید و در مورد برنامه ریزی کمکم کنید؟ مثلا برای عربی چطور پیش برم که به بودجه بندی برسم. هر روز یک و نیم ساعت مطالعه عربی تو برنامه ام هست. ولی. نمیدونم ایا درسته که یک روز قواعد رو بخونم و یک روز تست بزنم؟
برای ادبیات هم این مشکلو دارم! با دو ساعت در روز نمیشه هم ادبیات خوند هم تست زد هم زبانفارسی خوند هم تاریخ ادبیات هم ارابه و هم املاااا!!!!
-
@zahra-m1999 خیلی ممنونم از راهنماییتون
maryam71
ببینید اگه نمی رسید یه درس بخونید مشکل از کجاست برنامه تون غیر معقول مثلا تست زیاد برداشتین
ساعت مطالعه تون کمه یا نه تمرکز وکیفیت پایین وباعث میشه یه مطلب رو وقت زیاد بزارید
وسعی کنید هر عاملی از ازین ها بود رفعش کنید اگه سوال داشتید درخدمتم