راه ابریشم
-
سلام دوستان من پایه یازدهم تجربی هستم و سال آینده دوازدهم هستم ، اگه کسی میتونه لطفا در مورد پکیج راه ابریشم توضیح بدین ممنون
-
در واقع شامل کل مباحث پایه و دوازدهم همراه با حل تست هست که شمارو برای کنکور بسیار عالی آماده میکنه در ابتدای هر فرسنگم محتواهایی به نام پیله ها هستن که قبل از شروع میان مباحث پایه ای رو رفع اشکال میکنن و از کف کف برا بچه هایی که پایشون تو اون درس ضعیفه نکات کاربردی رو مختصرو مفید میگن بعد که بچه ها این مباحث پایه ای یه مقدار براشون جا افتاد وارد شروع فرسنگ ها میشن وبر اساس آزمون های گزینه دو و قلم چی و البته اساسا از روی برنامه گزینه دو طبق محدوده بندی هر آزمون پیش میرن
بخش هایی به اسم پیش آزمون و پس آزمونم دارن در پیش آزمونها در واقع میان آزمون های آزمایشی سال قبل همون موسسه رو تو همون تاریخ تحلیل میکنن در پس آزمون شما بعد ازاینکه آزمون دادی میای این بخشو نگاه میکنی و سوالاتش موشکافانه براتون تحلیل میشه در آخر هم در پایان نیم سال اول و نیم سال دوم یه جمع بندی خیلی عالی از دوازدهم براتون انجام میدن تا مجددا برای چندمین بار نکات براتون مرور و یادآوری بشه -
برنامه ای برای تابستون داره یعنی زود تر شروع کنیم ؟؟؟
-
در واقع شامل کل مباحث پایه و دوازدهم همراه با حل تست هست که شمارو برای کنکور بسیار عالی آماده میکنه در ابتدای هر فرسنگم محتواهایی به نام پیله ها هستن که قبل از شروع میان مباحث پایه ای رو رفع اشکال میکنن و از کف کف برا بچه هایی که پایشون تو اون درس ضعیفه نکات کاربردی رو مختصرو مفید میگن بعد که بچه ها این مباحث پایه ای یه مقدار براشون جا افتاد وارد شروع فرسنگ ها میشن وبر اساس آزمون های گزینه دو و قلم چی و البته اساسا از روی برنامه گزینه دو طبق محدوده بندی هر آزمون پیش میرن
بخش هایی به اسم پیش آزمون و پس آزمونم دارن در پیش آزمونها در واقع میان آزمون های آزمایشی سال قبل همون موسسه رو تو همون تاریخ تحلیل میکنن در پس آزمون شما بعد ازاینکه آزمون دادی میای این بخشو نگاه میکنی و سوالاتش موشکافانه براتون تحلیل میشه در آخر هم در پایان نیم سال اول و نیم سال دوم یه جمع بندی خیلی عالی از دوازدهم براتون انجام میدن تا مجددا برای چندمین بار نکات براتون مرور و یادآوری بشهreyhane karimi 0 برنامه ای برای تابستون داره یعنی زود تر شروع کنیم ؟؟؟
-
الان منی که قلمچی میرم چجوری میتونم از پس آزمون و پیش آزمون استفاده کنم؟؟؟
reyhane karimi 0 -
-
ti ti سلام به طور خلاصه: راه ابریشم که برای دروس تخصصی طراحی شده و به طور متوسط هر درس(برای تجربی》شیمی،فیزیک،ریاضی،زیست) از 9 تا فرسنگ تشکیل شده.هرفرسنگ به یک یا چند موضوع از کتاب مربوط هست(مثلا فرسنگ اول در مورد تابع هست و تابع رو به طور کامل، یعنی دهم و یازدهم و دوازدهم آموزش میده.)پس دیگه بعد از خوندن فرسنگ اول مطمئن میشی که کاملا فصل تابع رو برای سه سال دهم و یازدهم و دوازدهم بستی. درسنامه های کوتاه ولی پر مغزی داره.بیشتر تست محوره و تست های قلم چی و سنجش رو در اختیارتون میذاره و به صورت فیلم حل کردنشون رو آموزش میده.تازه برای شروع هم قسمتی به اسم پیله داره که تمام مشکلات محاسباتی یا قسمت هایی که پیش نیاز هست رو بهت یاد میده.