روش ورود هورمون به مایع میان یاخته ای
-
سلام من یه سوالی داشتم، تو فصل چهار سال دهم میگه که پروتئین ها درشت مولکول هستن و نمی توانند از مویرگ عبور کنند و به مایع میان یاخته ای وارد بشن.
پس هورمون هایی که پروتئینی هستند چگونه وارد مویرگ میشن یا از آن خارج می شوند؟ -
سلام من یه سوالی داشتم، تو فصل چهار سال دهم میگه که پروتئین ها درشت مولکول هستن و نمی توانند از مویرگ عبور کنند و به مایع میان یاخته ای وارد بشن.
پس هورمون هایی که پروتئینی هستند چگونه وارد مویرگ میشن یا از آن خارج می شوند؟احسان نوروزی کیوی سلام خدمت شما .هورمون ها به طور کلی به دو دسته امینو اسیدی و لیپیدی تقسیم میشن .هورمونهای امینواسیدی از چند تا امینواسید تغییر شکل یافته تشکیل شدن و درشت مولکول نیست در نتیجه برخلاف پروتیین ها که از تعداد زیادی امینو اسید تشکیل شدن میتونن از سد خونی مغزی عبود کنن.
-
در واقع هورمونهای امینواسیدی به دو دسته تقسیم میشن که بهضی ها از چن تا امینواسید کوچک تشکیل شدن و دیگه پلی مر نیستن و بهصی ها از تعداد خیلی بیشتری امینواسید تشکیل شدن و درشت مولکول و پلی مر محسوب میشن
-
ممنون
-
sarvin Piri در واقع هورمونهای امینواسیدی بعضی هاشون از تعداد زیادی امینواسید تشکیل میشن که به اونا میگیم هورمونهای پروتیینی و بعضی هاشون از چن تا امینواسید تشکیل شدن و دیگع درشت مولکول محسوب نمیشن در نتیجه به راحتی میتونن از سد خونی مغزی عبور کنن.
-
پس هورمون هایی که پروتئینی هستند چگونه وارد مویرگ میشن یا از آن خارج می شوند؟احسان نوروزی کیوی در روش ورود هورمون به مایع میان یاخته ای گفته است:
پس هورمون هایی که پروتئینی هستند چگونه وارد مویرگ میشن یا از آن خارج می شوند؟سلام احسان جون
ساروین پیری کاملا درست گفته
sarvin Piri