تاثیر آمینو اسید در شکل دهی پروتئین
-
سلام، یکی از جمله های کتاب اینه : هر آمینو اسید می تواند در شکل دهی پروتئین موثر باشد ! یه جمله دیگه هم دارم : آمینو اسید ها در طبیعت انواع گوناگونی دارند و فقط 20 نوع آمینو اسید در ساختار پروتئین بکار میره !
فک کنم اینجا میشه از کتاب ایراد گرفت که خر آمینو اسید نمیتونه تو شکل دهی پروتئین موثر باشه چون بعضیاشون اصلن تو ساختار پروتئین نیستن !
درسته؟ -
سلام، یکی از جمله های کتاب اینه : هر آمینو اسید می تواند در شکل دهی پروتئین موثر باشد ! یه جمله دیگه هم دارم : آمینو اسید ها در طبیعت انواع گوناگونی دارند و فقط 20 نوع آمینو اسید در ساختار پروتئین بکار میره !
فک کنم اینجا میشه از کتاب ایراد گرفت که خر آمینو اسید نمیتونه تو شکل دهی پروتئین موثر باشه چون بعضیاشون اصلن تو ساختار پروتئین نیستن !
درسته؟ali jafari 6 ه رو خ نوشتم😐
-
درسته؟ali jafari 6 سلام. فک کنم منظور اینکه:
اون آمینو اسید هایی که در ساختار پرتئین به کار می رد(اون 20 تا) در شکل دهی پرتئین موثر باشن. و میتونن در فعالیت آن نیز موثر باشد. -
ali jafari 6 سلام. فک کنم منظور اینکه:
اون آمینو اسید هایی که در ساختار پرتئین به کار می رد(اون 20 تا) در شکل دهی پرتئین موثر باشن. و میتونن در فعالیت آن نیز موثر باشد.mohammadreza hatami سلام، اگه منظورش اون 20 تا بود جای اینکه بگه هر آمینو اسید تو شکل دهی پروتئین موثره میگفت برخی آمینو اسید ها موثرن (یعنی همون 20 تا) !
-
M monirs این موضوع را از جلسه اول رفع اشکال زیست کنکور ۱۴۰۱ جابهجا کرد