برنامه مطالعاتی راه ابریشم
-
سلام وقتتون بخیر
من یه مشکلی داشتم اونم اینکه حس می کنم برنامه مطالعاتی فرسنگ دوم(قسمت دومش) با مباحث آزمون قلمچی یکی نیست! شایدم دارم اشتباه می کنم!
ممنون میشم اگر کسی می دونه راهنماییم کنه😅 -
-
سلام وقتتون بخیر
من یه مشکلی داشتم اونم اینکه حس می کنم برنامه مطالعاتی فرسنگ دوم(قسمت دومش) با مباحث آزمون قلمچی یکی نیست! شایدم دارم اشتباه می کنم!
ممنون میشم اگر کسی می دونه راهنماییم کنه😅Ya Hannan هیچی نگیا منم فک کردم زبان فرسنگ سومه جای فرسنگ دوم ۳ ر دیدم ولی بقیش هماهنگه نتاهی که کردم ریاضیم که کلا نمیرسیم دوتا باکس زیستم تکراری بود چونکه برنامه قبلی دیده بودیم حتی زبان هاشم دیده بودیم
-
Ya Hannan هیچی نگیا منم فک کردم زبان فرسنگ سومه جای فرسنگ دوم ۳ ر دیدم ولی بقیش هماهنگه نتاهی که کردم ریاضیم که کلا نمیرسیم دوتا باکس زیستم تکراری بود چونکه برنامه قبلی دیده بودیم حتی زبان هاشم دیده بودیم
مرضیه ابویی خب پس یعنی... بیخیالِ برنامه مطالعاتی شم؟🥲
-
Ya Hannan هیچی نگیا منم فک کردم زبان فرسنگ سومه جای فرسنگ دوم ۳ ر دیدم ولی بقیش هماهنگه نتاهی که کردم ریاضیم که کلا نمیرسیم دوتا باکس زیستم تکراری بود چونکه برنامه قبلی دیده بودیم حتی زبان هاشم دیده بودیم
مرضیه ابویی زبان فک نمیکنم فرسنگ سه باشه ها
توی بودجه بندی من دیدم انگار اوکی بود -
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم اگر کسی می دونه راهنماییم کنه😅Ya Hannan
سلام
من برنامه جدید رو کلا دیگه نگاه هم نکردم
دو تا برنامه قبلی که یا زیادی رفته بود جلو ( مثلا فیزیکش) یا ناقص رفته بود جلو ( مثل شیمی ) یا قاطی بود ( مثل ریاضیش)
کلا حالم از برنامه ریزی هاشون بهم میخوره
فقط خودت. هیچکس کار تو رو بهتر از خودت انجام نمیده. مخصوصاااااا آلا!
اینکه فیلم های دروس عمومی سر موقع دارن میان، برای آلا یه شاهکار محسوب میشه. در همین حد بدون که قضیه چیه!!! -
سلام کسی میدونه فیلم های چاپار کجا هستن ؟