سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
هرکاری میکنم نمیتونم درس بخونم رشتمم تجربیه بنظرتون ترک تحصیل کنم؟؟
-
هرکاری میکنم بالای ۲ ساعت نمیتونم درس بخونم نهایت ۲.۵ از الان باید روزانه۵ ساعت درس بخونم برا دندونپزشکی حالا اگرم نتیجه بده با این وضع من هیچ اتفاقی نمیافته برنامه ریزی کردم ولی نمیشه که نمیشه ترجیح میدم یا دندونپزشک بشم یا ترک تحصیل کنم واقعا نمیدونم چکار کنم شایدم رشتمو باید عوض کنم ولی من عاشق رشته دندونپزشکیم نمیتونم از تجربی برم یه رشته دیگه
-
مرور مطالب کلیدی رو فراموش نکن
مطالب یادگرفته شده رو در نقش معلم تدریس کن میتونه برا دوست یا یه شاگرد فرضی باشه خلاصه برداری داشته باش
باید تنوع مطالعاتی متعادل در طول روز داشته باشی حداقل 4یا 5درس تو برنامه روزانت داشته باش خوندن یک یا دو درس در روز اشتباهه و خسته کننده!
تعادل در زمان هر درس با توجه به وضعیتت تو اون درس باشه
مطالعه و مرور نکردن اشتباهه!
حذف کامل یک درس از برنامه مطالعه اشتباهه
تست نزدن اشتباهه
وقتی داری درس میخونی با یه خودکار متنو دنبال کن حواست پرت نشه!
هرشب قبل خواب مطالب رو مرور کن
سعی کن هر روز قبل اینکه شروع کنی ده دیقه وقت بزار مطالب انگیزشی بخون -
منم همین طور
حداقل خوبه شما دو ساعت و میتونی بخونی🥲 -
این نشون میده به اندازه کافی به رشتت، به شغل مورد علاقت، به دندون پزشکی، علاقه نداری، وقتی ادم از ته دلش به چیزی علاقمند باشه، تمام تلاششو میکنه تا بهش برسه، نه اینکه نا امید بشه و بگه ترک تحصیل میکنم... اگه واقعا دوس داری تلاش کن،با اراده و محکماگه هم این طرز تفکرو داری، ینی علاقه نداری، به خودت و موفق شدنت هم ایمان نداری، پس بدون شک موفق نمیشی،اگه دوس داری محکم پای حرفت وایسا و به خودت ایمان داشته باش، روحیه خیلی مهمه، هر روز یه کلمه مثبت به خودت بگو، بگو من میتونم،من موفق میشم، من میتونم امروز این درسو بخونم،کلمه هایی مث افرین و تشویق کردن خودت و ایمان داشتن به خودت، مهم ترین عامل موفقیتته،یا هم اگه واقعا نمیتونی ادامه بدی،و علاقه نداری، بگرد و بین همه ی شغلا، تحقیق کن، تا علاقه ی واقعیت رو پیدا کنی، تا یه روز حسرت این روزای سرنوشت ساز رو نخوری
-
سلام من نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم که درس بخونم! از کی درس خوندن بهتره و استرس زیادی واسه درسا دارم من دهم تجربی هستم و برنامه ریزی ندارم دو تا درسو شروع میکنم به بقیه درسا نمیرسم به خاطر دیر رسیدن کتابام من خیلی از درسارو عقب افتادم و نمره هام افت کردن لطفا بگید چجوری برنامه ریزی کنم که به همشون برسم هر روز هم امتحان و پرسش دارم و روز های پنجشنبه هم سایتی امتحان میگیرند من واقعا نمیدونم چیکار کنم متشکرم
-
فاطمه عبدی فام یکم مخالفم (: اولا علاقه یه نمودار سینوسی هست و اصلا درست نیست که صرفا بر اساس علاقه کاری رو انجام داد و انتظار داشت تا ابد عاشق اون کار باشی (:
و این که بی انگیزگی ایشون از جای دیگه ای هست مثلا سر در گمی -
این پست پاک شده!
-
Sahar Rabiee سلام
تبادل آیدی در فضای عمومی انجمن ممنوع هست ممنون میشم رعایت کنید -
maryam111 سلام ببخشید نمیدونستم آخه آلا چت شخصی رو هم بسته....حالا هم اگر میدونین همین حاله ای از پیامم رو چطور پاک کنم ممنون میشم بگین...(من وقتی ایدی میدم چه جواب بگیرم چه نگیرم بعد از یکی دو روز پیامم رو پاک میکنم اما الان نمیتونم)
-
Sahar Rabiee سلام
مشکلی نیست خودم پاک کردم پیامت رو
اون حاله پیامت رو فقط خودت میبینی که چی نوشته بقیه بعنوان پیام پاک شده میبیننش