IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
گسسته [راه ابریشم]
-
سلام
وقت بخیرمن هر چقدر گسسته می خونم اصلاً هیچی نمی فهمم به تبع تستاشم نمی تونم بزنم شما بگو حتی یه دونه...
ممنون می شم راهنماییم کنید.
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Sara Aliakbari سلام
کلا این مشکل خیلی بین بچه هاست
فصل نظریه اعداد اینطوریه کلا
من خودم حس میکنم بعضی چیزاش خیلی بدیهیه ولی بهش توجه نمیکنیم
من وقتی درس نامه ها رو میدیدم حس تو رو داشتم
وقتی فیلم ها رو دیدی درسنامه رو یه مرور کامل بکن
بعدا برو سراغ تست های آموزشیش
تست های آموزشی راحت بودن من تونستم حلشون کنم
بعدش تایم های بعدی گسسته برو تست های تسلط
تست های تسلط بعضاً میتونه دشوار باشه اما خب نکتش رو مطمئنم یاد میگیری و دستت میاد وقتی راه حل استادو میبینی
من خودم توی ب م م و ک م م یکمی حس میکنم لنگ میزنماما خب توی تست ها سعی میکنم رفعش کنم
-
Sara Aliakbari دانش آموزان آلاء ریاضی دوازدهمreplied to Amin Ali Akbari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Ali Akbari
خب می دونید منم بعد فیلمای تدریس درسنامه رو یه دور مرور می کنم بعدش می رم سراغ تستای آموزشی ولی اونارم نمی تونم حل کنم️
این نفهمیدن و نتونستن حل کردن تستا واقعاً اعصابمو بهم می ریزه... -
Sara Aliakbari با درسش نمیتونی ارتباط بگیری؟
-
Sara Aliakbari دانش آموزان آلاء ریاضی دوازدهمreplied to Amin Ali Akbari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Ali Akbari
والا نمی دونم که
تدریسای استاد ثابتی رو می بینم، می گم فهمیدم خوبه ولی مثالای موقع تدریس رو نمی تونم حل کنم بعد که ایشون حل می کنن برام راحت میان.
امروز که وارد مبحث همنهشتی شدم اوضاعم خیلی بدتر شد جوری که حتی راه حل مثالارم نفهمیدم.
حس می کنم سیمای مغزم اتصال می کنه بحث گسسته میاد وسط -
Sara Aliakbari من هنوز به هم نهشتی نرسیدم 🥲
نمیدونم بحثش چطوریه اما خب شاید این قسمت اینطوریه🥲 -
Amin Ali Akbari
خیلی مرسی از وقتی که گذاشتید🤍
موفق باشید -